Įkraunama...
Įkraunama...

Oro drėkintuvas

QUOTE(Pookelis @ 2010 02 03, 13:11)
Aš tai galvoju taip, joks oro valytuvas ore deguonies kiekio nepadidins, ką lengvai galima padaryti atvėrus langą. Ar aš klystu?

O mes savo drėkintuvą išvežėm į garantinį, nes pradėjo leisti vandenį pro šonus

ne vien dėl deguonies kiekio - jis surenka iš oro visokias smulkias nematomas taršos daleles, visokias dulkeles ir t.t. kai gulėjau gimdymo namuose, pas seseles buvo oro valytuvas. tai nueidavau, net nenorėdavau išeiti, atrodo pilni plaučiai gryno oro kai kvėpuoji smile.gif todėl galvojam dabar mes pirkti ką nors orui gryninti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2010 02 03, 13:11)
Aš tai galvoju taip, joks oro valytuvas ore deguonies kiekio nepadidins, ką lengvai galima padaryti atvėrus langą. Ar aš klystu?

O mes savo drėkintuvą išvežėm į garantinį, nes pradėjo leisti vandenį pro šonus

O koks modelis pas jus?
Atsakyti
nusivyliau unsure.gif pasirinkimo jokio.. senukuose - 3 drėkintuvai (DeLongi ir du ultragarsiniai), ermitaže - 3 (du iš jų DeLongi), maximoj 1 - tas pats DeLongi... emitaže akcija šitam Boneco

user posted image

ar gali kas nors pakomentuot? unsure.gif domina, ar garsiai dirba ir ar kokybiškas? blush2.gif
Atsakyti
MB šiandien išlėkė pirkti dviejų Boneco 7135 - mamai ir tetai smile.gif patys naudojam, keliose vietose pagyrė, tai visai giminei užpirksim biggrin.gif
Atsakyti
pasitaisau, ten ne Boneco, o Bionaire doh.gif
Atsakyti
žemuogienė prasom daugiau informacijos, ar yra dar kokiu trukumu apart baltu nuosedu, jei neturi tokio filtro. Ar kokiu nors detaliu keitei? pelesiai neauga vandens talpoi?
ir kas dar turi Boneco 7136 prasom irgi parasykit, ar vertas demesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oks@n@: 04 vasario 2010 - 11:59
QUOTE(Oks@n@ @ 2010 02 04, 11:54)
žemuogienė prasom daugiau informacijos, ar yra dar kokiu trukumu apart baltu nuosedu, jei neturi tokio filtro. Ar kokiu nors detaliu keitei? pelesiai neauga vandens talpoi?
ir kas dar turi Boneco 7136 prasom irgi parasykit, ar vertas demesio?

kadangi dabar pilam filtruotą vandenį, nuosėdų nebeturim. atvirai pasakius, jos man neypatingai ir trukdė, nes dulkes vistiek juk reikia valyti smile.gif per 3 metus tfu tfu tfu nieko nereikėjo keisti, pelėsiai tikrai neauga, kas kiek laiko užsidega lemputė, kad reikia išvalyti apatinę dalį, tai visą išplaunam. aš asmeniškai kitokio tikrai dabar nepirkčiau, labai jau jis mums gerai tarnauja smile.gif
Atsakyti
o valyti patogu? nera neprieinamu vietu? ir vandeni pilt patogu?
Atsakyti
QUOTE(Oks@n@ @ 2010 02 04, 12:23)
o valyti patogu? nera neprieinamu vietu? ir vandeni pilt patogu?

vandenį pilt patogu, didelė skylė. valyt irgi nesudėtinga, yra pridėtas mažiukas šepetėlis smile.gif
Atsakyti
tai garinio drėkintuvo niekas neturi?
Atsakyti
Neissirenku ir as oro drekintuvo,gal galetumet patarti, noreciau kad butu ir su oro valytuvu, manau kad toks geresnis, kiek suprantu jonizatorius ir valo ora. I tai reikia atkreipti demesi, radau lyg ir toki, gan nebrangu

http://pigu.lt/buiti...e2251?id=268547

ka manote apie si ?
Atsakyti
Tai niekas nesusidure verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kissaule: 05 vasario 2010 - 11:30