Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VII

QUOTE(Žižma @ 2007 11 28, 14:31)
Dabar sėdžiu ir galvoju - gal 'proto darbuotojams' tokie dalykai kaip ir nepriklauso... g.gif

Šiaip tai aš irgi proto darbuotojas tongue.gif ir man davė

QUOTE(Raimutia @ 2007 11 29, 18:56)

Tai vat tokia situacija mano.Gal ka patarsit? Kur kreiptis? Ar i santariskes vaziuot? O grybo gatvej jei su siuntimu,vistiek reiktu moket pilna kaina uz visus tyrimus ir konsultacijas?  blink.gif  O gal i Kauno klinikas? Kur geresni endokrinologai?

Sveika 4u.gif Aš tavo vietoje nueičiau dar privačiai. Nebent mazgelis labai mažas, tada jo šiaip ar taip niekas netiria. O privačią įstaigą gali pasirink kokią tik nori. Aš lankiausi Via medikoj, bet yra ir kitur 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Įsitraukiu ir aš į jūsų gretas doh.gif
Turiu vieną didelį mazgą (4 cm) ir keletą mažesnių. Darė biopsiją, bet atsakymų dar nežinau unsure.gif Pirmadienį jau žinosiu atsakymą unsure.gif
Daktarė sakė, kad greičiausiai teks operuoti, bet kažkaip neužtikrintai.. gal nenorėjo įbauginti unsure.gif
Atsakyti
turbut tikrai reiks operuot, man buvo du 3 cm. mazgai, ir daug mazu.. nepiktybiniai, bet primygtinai siule operuot... g.gif
Atsakyti

FENDI,senai berasei, smile.gif , kaip laikaisi tu, kaip tavo savijauta, ar gereja?

man,dabar, praejus 4 men. po operacijos tai jau geriau, nors esu daug jautresne, ir galiu labai greit apsizliumbt... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dainutė# @ 2007 11 30, 19:48)
FENDI,senai berasei,  smile.gif ,  kaip laikaisi tu, kaip tavo savijauta, ar gereja?

man,dabar,  praejus 4 men. po operacijos tai jau geriau, nors esu daug jautresne, ir galiu labai greit apsizliumbt... verysad.gif

Aš jau 2 mėn. po operacijos.Visai neblogai jaučiuosi, tik kaklas dar aptirpęs.Bet nors jau neskauda.
Pirmadienį einu pas endokrinologę tyrimų rezultatų. Bus aišku ar reikia vaistus gerti. Dar ir kalcį tikrino, nes po operacijos buvo trūkumas.
Atsakyti
QUOTE(dainutė# @ 2007 11 30, 19:28)
turbut tikrai reiks operuot, man buvo du 3 cm. mazgai, ir daug mazu.. nepiktybiniai, bet primygtinai siule operuot... g.gif

unsure.gif man jau irgi taip atrodo unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2007 11 30, 21:31)
Aš jau 2 mėn. po operacijos.Visai neblogai jaučiuosi, tik kaklas dar aptirpęs.Bet nors jau neskauda.
Pirmadienį einu pas endokrinologę tyrimų rezultatų. Bus aišku ar reikia vaistus gerti. Dar ir kalcį tikrino, nes po operacijos buvo trūkumas.

4u.gif Smagu, kad gerai jautiesi, parasyk apie savo tyrimų rezultatus, suzinosi,
as tai eisiu tirtis hormonus vidury gruodzio.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dainutė# @ 2007 12 01, 00:10)
4u.gif Smagu, kad gerai jautiesi, parasyk apie savo tyrimų rezultatus, suzinosi,
as tai eisiu tirtis hormonus vidury gruodzio.. rolleyes.gif

Man darė tik TTH ir kalcį tikrino.Viskas normos ribose. Kontrolė po 6 mėnesių.
Atsakyti
merginos o ta punkcija labai skausmingai daro? buvo guzelis, padidejo... atsirado antras... daro kraujo tyrimus, paskyre echoskopija ir spres del punkcijos... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2007 12 03, 14:03)
merginos o ta punkcija labai skausmingai daro? buvo guzelis, padidejo... atsirado antras... daro kraujo tyrimus, paskyre echoskopija ir spres del punkcijos... sad.gif

Neskausminga, tik šiaip nemaloni procedūra.
Atsakyti
unsure.gif
Papildyta:
zinau, kad gerai, jog atrado, jog seku tuos guzelius, bet baime neapsakoma... zinau, kad banaliai kalbu, bet... bijau fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2007 12 03, 14:30)
unsure.gif
Papildyta:
zinau, kad gerai, jog atrado, jog seku tuos guzelius, bet baime neapsakoma... zinau, kad banaliai kalbu, bet... bijau  fear.gif

Labai tave suprantu Nainai... 4u.gif
Pati važiuoju gruodžio 13 į Kauną punkcijos darytis - bijau nežmoniškai (nors turbūt nė pati nežinau ko....)... turbūt rezultatų unsure.gif
Atsakyti