Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Zajončku @ 2007 10 11, 14:56)
Bandysiu parasyti kaip man vyras leido Ovitreli, aisku ten pamatyt viska naturoje reikejo, zodziais cia nenupasakosi  smile.gif
Atsiguliau as ant pilvuko, nuorinau adata ir padaviau vyrui, jis dure viena karta, atsoko, dure antra karta, atsoko, dure trecia karta, atsoko, ketvirta karta adata pagaliau isismeige gerai, beleidziant vaistus is leto, kad uzejo jam juokas, pradejo net balsu juoktis, o as guliu ir galvoju, kada baigsis sitas kosmaras nes uzbadys mane negyvai  lotuliukas.gif 
Tai dabar vietoje vieno adatos durio, cieli 4  lotuliukas.gif , nukentejo mano uzpakaliukas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Man irgi tame klausime brangiausiasis pazadejo padeti, tikiuosi liksiu gyva, neuzbadys doh.gif
Atsakyti
xaaaaaaaaaaa Zajončku, očen juokinga, skaičiau ir jaučiu kad beveik pati balsu juokiuosi, jau matau, kaip jis tave smaigstė lotuliukas.gif

o judvi su Zulika raminkitės gerai? aš moteriškė nuvargau baisiai, todė misliju Druskininkai laukia, tiesa... ne tiek pavargus, kad nesidomėčiau kas po aplinką vaikšto. Lydinčiojo nebus, eisiu kaip sako į žmones pasirodyt, tai gal koks senelis importinis susidomės.
Prisapnavau tiesa, sapnininke veizėjau, išrišimas tox: netikėtas kūdikio gimimas. Nu ir rašytojai ania... kaip gi jis gali gimt netikėtai, gal pastot, nu bet ne gimdyt juk. Nu žodžiu grįšiu iš Drusk su kūdikiu. Kieno? nežinau

ate
man jau savaitgalis
Atsakyti
QUOTE(puxe @ 2007 10 11, 17:23)
xaaaaaaaaaaa Zajončku, očen juokinga, skaičiau ir jaučiu kad beveik pati balsu juokiuosi, jau matau, kaip jis tave smaigstė  lotuliukas.gif

o judvi su Zulika raminkitės gerai? aš moteriškė nuvargau baisiai, todė misliju Druskininkai laukia, tiesa... ne tiek pavargus, kad nesidomėčiau kas po aplinką vaikšto. Lydinčiojo nebus, eisiu kaip sako į žmones pasirodyt, tai gal koks senelis importinis susidomės.
Prisapnavau tiesa, sapnininke veizėjau, išrišimas tox: netikėtas kūdikio gimimas. Nu ir rašytojai ania... kaip gi jis gali gimt netikėtai, gal pastot, nu bet ne gimdyt juk. Nu žodžiu grįšiu iš Drusk su kūdikiu. Kieno? nežinau

ate
man jau savaitgalis

nu jauciu, kad koki lenka pasigausi, ten ju baisiai daug lotuliukas.gif
Atsakyti
Na Puxe tu pavarai, su kudikiu jinai mat grys, gausi nuo savo vyrelio tadu kailin kaip turi but lotuliukas.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 10 11, 16:39)
pas ji diagnoze-oligoastenospermija
turi 10 mln.
judrumas 10 procentu a ir 30 procentu b.

tai atplovus ir skaicius padides ir judrumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(puxe @ 2007 10 11, 15:23)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2007 10 11, 14:56)
Bandysiu parasyti kaip man vyras leido Ovitreli, aisku ten pamatyt viska naturoje reikejo, zodziais cia nenupasakosi  smile.gif
Atsiguliau as ant pilvuko, nuorinau adata ir padaviau vyrui, jis dure viena karta, atsoko, dure antra karta, atsoko, dure trecia karta, atsoko, ketvirta karta adata pagaliau isismeige gerai, beleidziant vaistus is leto, kad uzejo jam juokas, pradejo net balsu juoktis, o as guliu ir galvoju, kada baigsis sitas kosmaras nes uzbadys mane negyvai  lotuliukas.gif 
Tai dabar vietoje vieno adatos durio, cieli 4  lotuliukas.gif , nukentejo mano uzpakaliukas  lotuliukas.gif

matai,kaip bijo,kad tau neskaudetu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2007 10 11, 16:56)

i uzpakali ? g.gif siaip tai man gydytoja liepe i pilva ar vidine slaunies puse. as tai i pilva leidausi. kiek zinau didzioji dalis i pilva badosi. o ir sesute kai pirma kart leido is kart i pilva, net minciu kitokiu neturejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tik_Tiek: 11 spalio 2007 - 16:07
[O as ka tik gines biggrin.gif . Vienoje kiausideje turiu 2 dominuojancius, kitoje 1 dominuojanti ir 2 kitus maziukus. sake, kad greiciaisiai visi uzsaugs iki normos. Gine taip ir nepasake kokio jie dydzio, bet sake viskas liuks thumbup.gif . Gleivine normos ribose. Tai va siandien dar vienas gonalis, ryt vakare ovitrelis, o sekmadieni "pasimatymas" ax.gif Tikiuosi trecias kartas bus sekmingas ir angeliukas pas mane atkeliaus blush2.gif

Pachira, Tu jau sarase...alia nepamenu kuris...zin tas vynas vis delto nuzudo atminties lasteles...ir, kad man pastutini kart, paskui kelsiu i apacia mirksiukas.gif

Pusaite, skaudancia sirdim ir tave isimu is paraso, tikiuosi, kai kita karta irasysiu tai tada reiks i apacia kelt mirksiukas.gif

qqte ir Aida , butinai irasysiu Jus, kai jau zinosi tikslia data...Sekmes 4u.gif

Zulika, man tavo pasakyti zodziai neduoda ramybes, bet iseities vis dar nerandu...Jie tokie teisingi....Blin, kaip paleist ta nora g.gif
Adaida, o tu kaip? ar sprendei testuka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 11 spalio 2007 - 17:10
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 11, 18:39)
[
Pachira, Tu jau sarase...alia nepamenu kuris...zin tas vynas vis delto nuzudo atminties lasteles...ir, kad man pastutini kart, paskui kelsiu i apacia mirksiukas.gif
Papildyta:
data...Sekmes 4u.gif

jei mano atmintis manes nepaveda, Pachirai 3 kartas ir laimingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anneli @ 2007 10 11, 18:41)
jei mano atmintis manes nepaveda, Pachirai 3 kartas ir laimingas 4u.gif

Anneli, o Tu siad sakei, kad eisi pas daktaryte...kaip sekesi? ka toliau darysit?
Atsakyti
Pusaite verysad.gif ot suduva, tik nenuleisk nosies ir siek savo tikslo 4u.gif

Aida, ggte, sveikos prisijungusios, pas mus cia linksma 4u.gif tikiuosi jus cia ilgai neuzsibusite 4u.gif

Laukiu, si kart bus 3 kartas tongue.gif tikiuosi-paskutinis ax.gif labai noreciau jusu neapvilti angel.gif

Anneli butinai parasyk kaip sekesi pas daktariuka mirksiukas.gif

Tik tiek, man ovitreli leidzia i uzpakali, o gonali i slauni ax.gif tiesa su ovitreliu ir as turejau panasia situacija kaip ir Zajoncku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Adaida, visos nekantriai laukiame is taves ziniu 4u.gif
Atsakyti