Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Pachira, Tik tiek gaila ziauriai...dabar mmm jau nebesaudyt reikia, bet kirviu uzkapot...

vaikuti (sanle) dabar visi kumstukui suspausti uz tave.

Aida ir Relaxa, sekmes Jums...Linkiu, kad kuo greiciau taptumet nestuke.gif

Na o as vis dar tepliojuos, bet testuka jau rankinuke turiu pasislepus...Jau rytoj zadu pasidaryt, negaliu savo sportinio intereso nugalet lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 02 spalio 2007 - 16:53
QUOTE(pachira @ 2007 10 02, 15:46)
Siri gal galetum mums papasakoti kokios pas pacia problemeles buvo ir kiek suprantu per 1IVF ir pasiseke?  ax.gif

Issityrus vaisinguma pasake, kad esu sveika moteris, bet IUI vistiek nepavykdavo, o po IVF gydytoja itare, kad buvo problemu su kiausintakiais, nors gimdos nuotrauka darant jie buvo pratekami. Tai taip ir neaisku kokia isties priezastis, nes kaip jau minejau vyro grikiai letoki, bet pakankamai tinkami IUI. O IVF pavyko is pirmo karto.
Atsakyti
mergytes, iki kada Jus geriat dupf, jau pamaciau sviesu kraujuka, bet dar ne mmm...Ar siand man dar gert ta tabletka? ar ramiai laukt mmm?
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 02, 19:46)
mergytes, iki kada Jus geriat dupf, jau pamaciau sviesu kraujuka, bet dar ne mmm...Ar siand man dar gert ta tabletka? ar ramiai laukt mmm?

jei tik teplioja gerk, jei akivaizdžiai pramušo - negerk
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 10 02, 21:08)

aciu, ir as tai skaiciau kazkur, kad geria kol mmm pramusa 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Lobis @ 2007 10 02, 12:38)
Aš vieną kartą irgi pamiršau išgerti duphaston, tai gyditojas pasakė kad nieko baisaus, ir 2 tabliečių tikrai nereikia gerti.

supratau,aciu tau 4u.gif biggrin.gif aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmunce @ 2007 10 02, 19:08)

aha,man ta pati gine sake drinks_cheers.gif
Atsakyti
sedziu daba ir galvoju, kad griz Blndz...o mes geru naujienu neturim...reiks nor susitikima koki gera suorganizuot
Atsakyti
as tai pagaunu save,kad vaikstau taip ,kaip buk tai nestuke.gif atsargiai taip kojikes delioju doh.gif i sporta neinu,zodziu,smegenels jau ten dirba taip,ot,bus man jei pramus dugna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 02, 20:36)
as tai pagaunu save,kad vaikstau taip ,kaip buk tai nestuke.gif atsargiai taip kojikes delioju doh.gif  i sporta neinu,zodziu,smegenels jau ten dirba taip,ot,bus man jei pramus dugna verysad.gif

Na reik tikėtis geriausio, galvoti optimistiškai, nesileist nugalimai depresijos ir pasaulis bus po tavo kojom wub.gif

P.S. buvau pas burtininkę šį vakarą, sakė, jog esu gilioj depresijoj doh.gif lotuliukas.gif (kur čia nebūsi kai toks iui skyrelis blogas paskutiniu metu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmunce: 02 spalio 2007 - 19:52
QUOTE(vilmunce @ 2007 10 02, 20:42)
Na reik tikėtis geriausio, galvoti optimistiškai, nesileist nugalimai depresijos ir pasaulis bus po tavo kojom  wub.gif

P.S. buvau pas burtininkę šį vakarą, sakė, jog esu gilioj depresijoj  doh.gif  lotuliukas.gif (kur čia nebūsi kai toks iui skyrelis blogas paskutiniu metu)

Labas rytas 4u.gif Kaip siandien gyvuojam mirksiukas.gif

Vilmunce, lauksim is taves ziniu kai sekesi pas gyd mirksiukas.gif

Tik Tiek, neradau konkreciai parasyta, kad parplaukei jau, bet taip supratau verysad.gif Kaupkis kitam bandymui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 03 spalio 2007 - 08:19
Labas 4u.gif
O aš vis dar laikausi smile.gif Man šiandien 13 diena po IUI smile.gif Testuko sakiau ir šį kartą nedarysiu, bandysiu savo kantrybę tongue.gif (Nors nusipirkusi tai jau seniai turiu biggrin.gif) Bet manau, kad dar anksti džiaugtis, praeitą kartą 16 d. parplaukiau ax.gif
Kaip mane žudo tas laukimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 02, 18:50)
Pachira, Tik tiek gaila ziauriai...dabar mmm jau nebesaudyt reikia, bet kirviu uzkapot...

vaikuti (sanle) dabar visi kumstukui suspausti uz tave.

Aida ir Relaxa, sekmes Jums...Linkiu, kad kuo greiciau taptumet nestuke.gif

Na o as vis dar tepliojuos, bet testuka jau rankinuke turiu pasislepus...Jau rytoj zadu pasidaryt, negaliu savo sportinio intereso nugalet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Laukiu, ar darei siandien testuka?

Vaikuti, nu bet tavo ir kantrybe thumbup.gif

Pusaite, reikia optimistiskai galvoti, nes pasisekti tiesiog privalo thumbup.gif

Pachira, kaip tu? Kada pas gydytoja?

Tik tiek, baisiai gaila verysad.gif

Vilmunce, o burtininke apie vaikus nieko nesake? As tai bijau pas tas burtininkes eiti blush2.gif
Atsakyti