Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 17, 12:41)
supratau...na tada taip:)as tyrimus skaiciuoju atskriai:)

Skaiciuok kaip nori, bet vistiek jie is pinigines eina. biggrin.gif Galima sakyti, kad isvis nebrangu IUI 450 Lt. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amir @ 2007 10 17, 13:30)
Aisku galima.Pirmas vizitas 80 lt. Po to spermos tyrimas 90 lt.Po Hormonai LH,FSH,E  5 c.d-85 Lt, progesteronas,PRL,testosteronas,SHBG 21 c.d-126 Lt.
konsultacija po tyrimu 60 lt,clostilbegyt 64+17 (vitaminai vyrui),konsultacija po cl.-60 lt.ovitrellis 41 ir IUI 450 g.gif Labai jau tiksliai parasiau.

kadangi nera tavo vietoves parasyta,tu kartais ne i MV klinika vaikstai?nes kiek girdejau bent jau kaune VK IUI 500 Lt o MV klinikoje 450LT
Papildyta:
QUOTE(amir @ 2007 10 17, 13:44)
Skaiciuok kaip nori, bet vistiek jie is pinigines eina. biggrin.gif Galima sakyti, kad isvis nebrangu IUI 450 Lt. lotuliukas.gif

tai jau jo is pinigines ne i pinigine,tik tiek kad tyrimukus ivsus atlikau iki vasaros o dabar darem IUI,ir rugseji darem tai suskaiciavau tik apziuru skatinimu ir pacios proceduros kaina:)
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 17, 12:44)
kadangi nera tavo vietoves parasyta,tu kartais ne i MV klinika vaikstai?nes kiek girdejau bent jau kaune VK IUI 500 Lt o MV klinikoje 450LT

Kaune VK taip pat kainuoja 450 Lt.Pati vakar mokejau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amir @ 2007 10 17, 13:46)

aisku vadiansi kazkas neteisinga info paskleide:)kad VK jau 500LT:)
Atsakyti
QUOTE(amir @ 2007 10 17, 12:46)

Gydytoja Daina Visockiene.Ji kiek zinau ir Kaune ir Vilniuje.Gal kas pas ja lankotes?
Atsakyti
Na stai ir as grizau is savo komandiruotes ir kol perskaiciau, ka cia priplepejot, praejo puse dienos lotuliukas.gif

Visoms laukiancioms rezultatu - ramaus laukimo. O naujokems - linkiu ilgai cia neuzsibuti!
Atsakyti
Sveikutės, merginos 4u.gif
Vis paskaitinėju šią temą, bet įtariu teks neužilgo ir apsigyvent šioj temoj g.gif
Rugpjūčio mėn. darė laparoskopiją. Gydytoja sakė, jei per 3-6 mėn netapsiu nestuke.gif -laukia IUI.
Rytoj einu pažiurėt kaip O vyksta.
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 17, 12:34)
gal ir tu teisi, nes SM kaip magnetas traukua  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labai lauksime is tave naujienu  4u.gif
Papildyta:
o as uzipikau keleta testuku, kad galeciau pateisinti savo smalsuma  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O aš jų dabar visą kolekciją turiu - net 5 lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ir aš VK už procedūrą 450 Lt mokėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 10 17, 12:08)
Tokiais atvejais aš visad skambiju gydytojos sesutei,tai nebūna jokių problemų smile.gif

kokiai sesutei ? ten gi ner jokiu sesuciu. viena gydytoja ir viena sesute- sekretore, kuri prie telefono sedi ir viskas. as tai tokiu atveju ejau pas kita gydytoja registruojuos, tai dabar pas dvi gydausi. pas kokia yra vietos pas ta ir einu. priesingu atveju IUI nelabai imanomas, nes pries 3 savaites registruotis turi. mane tai irgi juodai nervina
Atsakyti
QUOTE(amir @ 2007 10 17, 13:48)
Gydytoja Daina Visockiene.Ji kiek zinau ir Kaune ir Vilniuje.Gal kas pas ja lankotes?

as lankausi Vilniuj pas ja
bet man dar nieko nedare smile.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Kraustomės į naują butuką, tai vis nėra, kada prisijungti blush2.gif Bet tuoj bėgsiu skaityti, ką pričiauškėt. O gal ir kokių gerų naujienų turim?
O aš va šiąnakt susileidau ovitrelį, rytoj IUI. Čia taip ginė paskaičiavo, kad po ovitrelio suleidimo iki IUI praeitų 36 val g.gif Bet man toks jausmas, kad kaip tik dabar ir vyksta O, taip pilvą maudžia. Tai dabar suku galvą ką daryti: ar galiu šiandien dar griebti vyrą "už ragų" smileysex.gif jei rytoj jam reiks spermiukų duoti. Labai bijau, kad rytoj jau gali būti per vėlu. Kaip jūs manot?
Atsakyti
Tai ikalbejot pasidaryti testuka smile.gif o sakiau tingiu iki vaistines eiti, tai kai nuejau nusipirkau net du smile.gif ir dabar vakare pasidariau smile.gif
Siandien yra 11 diena po IUI, testas buvo kasetinis, rodo labai nerysku vaiduokliuka bet plika akim iziuret galima.
Tikrai nieko nesitikiu nes cia bus ovitrelio likuciai.
Taip kad merginos ramiai, ramiai ir jokiu emociju cool.gif

Atsakyti