Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 10:49)
Pala pala...neskubinkit reikalų, nes šituo testu netikiu  schmoll.gif, bet ne todėl, kad maivausi, bet pas mus natūraliai niekaip negalėjo išeiti, nes pas mus sperma- 2mln/ml, kas būtų nerealu, be to kaip minėjau biškį teplioja...pasitariau su vyru- varau HCG pasidaryti...

kaip mano gydytoja sako, jeigu yra nors vienas spermatozoidas - stebuklų būna (na, bet tai vadinama stebuklais biggrin.gif ).
greitai prašom priduoti kraują visos kurioms vaidenasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nu bet siela atsigavo net, aš irgi natūraliai darysiu vaiką lotuliukas.gif lotuliukas.gif

p.s. burundu, kažkaip dėl tavęs ypač džiaugiuosi, išdarinėjo tas tavo daktaras ką norėjo - taip jam ir reikia, kad be jo pagalbos viskas beveik pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip ten del paraso papildymo? ar reikia issamesnes info, t.y nevaisingumo priezastys...Jeigu sutinkat parasyk Az kokia pas jus problema ( V ar M ) ir kokia klinika. tiesiog, kad paciom lengviau butu orentuotis...ypac naujokem, kad zinotu kuria labiau kalbinti ...Be to namie pasidariau tokia lentele, dabar vesiu issamesne statistika , kuria veliau IUI mergytem parodyciau...Tai va

mano zinute ignoruojat? lotuliukas.gif kad jau visos susirinke ir laukiam burundu atsakymo...prasom nuspresti ar reikia mums papildymu?
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 10:49)
Pala pala...neskubinkit reikalų, nes šituo testu netikiu  schmoll.gif, bet ne todėl, kad maivausi, bet pas mus natūraliai niekaip negalėjo išeiti, nes pas mus sperma- 2mln/ml, kas būtų nerealu, be to kaip minėjau biškį teplioja...pasitariau su vyru- varau HCG pasidaryti...

Aš irgi manau, kad testas šiap sau tų dviejų juostelių neparodys, didesnė tikimybė, kad parodys vieną, nors esi nestuke.gif , o ne atvirkščiai. Taip kad ir aš tyliai laikau suspaudusi kumštukus.

QUOTE(Laukiu @ 2007 10 18, 11:24)
kaip ten del paraso papildymo?  ar reikia issamesnes info, t.y nevaisingumo priezastys...Jeigu sutinkat parasyk Az kokia pas jus problema ( V ar M ) ir kokia klinika. tiesiog, kad paciom lengviau butu orentuotis...ypac naujokem, kad zinotu kuria labiau kalbinti ...Be to namie pasidariau tokia lentele, dabar vesiu issamesne statistika  , kuria veliau IUI mergytem parodyciau...Tai va

mano zinute ignoruojat?  lotuliukas.gif  kad jau visos susirinke ir laukiam burundu atsakymo...prasom nuspresti ar reikia mums papildymu?

ir V ir M, Klaipėdos VK rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 18, 11:24)
kaip ten del paraso papildymo?  ar reikia issamesnes info, t.y nevaisingumo priezastys...Jeigu sutinkat parasyk Az kokia pas jus problema ( V ar M ) ir kokia klinika. tiesiog, kad paciom lengviau butu orentuotis...ypac naujokem, kad zinotu kuria labiau kalbinti ...Be to namie pasidariau tokia lentele, dabar vesiu issamesne statistika  , kuria veliau IUI mergytem parodyciau...Tai va

mano zinute ignoruojat?  lotuliukas.gif  kad jau visos susirinke ir laukiam burundu atsakymo...prasom nuspresti ar reikia mums papildymu?

As uz tokios informacijos pateikima 4u.gif , atsiusiu info siek tiek veliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 18, 12:34)
As uz tokios informacijos pateikima  4u.gif , atsiusiu info siek tiek veliau  ax.gif

Atsiuskit visos Az...i sita parasa jau nebetalpa, kelsiu viska i savo pasiruozta failiuka...ir tada susisteminta karts nuo karto zinute parodysiu...ot susivervinau, norejau kaip geriau gavosi., kaip visada verysad.gif verysad.gif

Zajončku ir Junete...Jusu jau gavau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 18 spalio 2007 - 10:51
QUOTE(Junetė @ 2007 10 17, 21:41)
tai, kad man jau šiandien taip maudžia taip maudžia, bijau kad rytoj gali būti per vėlu. Bandysim su vyru turbūt šiandien šanso nepraleisti  blush2.gif  g.gif

mes irgi pries sia IUI vakare smileysex.gif nes taip maudeno tai norejom nepraleisti sanso,praejusi karta nieko nedarem ir iki IUI buvom susilaike 2d. nesutikciau kad geresni grikiukai buvo bet kai MB turi ju pakankamai tai per daug nesijaudinau.Galiu palyginimui pateikti skaicius kai darem spermograma(susilaikymas 3d) buvo 76 mln\ml darant pirma IUI (2d) susilaikymas neatplovus buvo 54 mln\ml o darant antraja IUI (susilaikymas kazkur 16-17 val) rado 38 mln\ml tai va o judrumas nekinta tiek kai darem spermograma A+B neatplautu buvo 55 proc tiek visus kitus kartus. tai pas ka ne vyriskos o moteriskos problemos kai suleidzia ovitr as manyciau kad reikai nepraleisti sansa ir pries IUI dar smileysex.gif
Papildyta:
Ulyte maze didziausi sveikinimai ir lengvo tau nesiojimo,o tokios istorijos kaip tavo mums kurios laukia laukia tik suteikai dar daugiau vilties...Aciu
Papildyta:
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 18, 11:29)
Sveikos mergytes,

kaip ten del paraso papildymo? g.gif  ar reikia issamesnes info, t.y nevaisingumo priezastys...Jeigu sutinkat parasyk Az kokia pas jus problema ( V ar M ) ir kokia klinika. tiesiog, kad paciom lengviau butu orentuotis...ypac naujokem, kad zinotu kuria labiau kalbinti ...Be to namie pasidariau tokia lentele, dabar vesiu issamesne statistika  blush2.gif , kuria veliau IUI mergytem parodyciau...Tai va  ax.gif

gerai as galiu parasyti tik nezinau ka daryti del tu M ar V problemu pas mus diagnoze neaiski cia gal trecias variantas?jeigu tokio nera tada irasyk prie manes M pas MB ten viskas super tai galima sakyti kad tada gal dar pas mane kazko nerado verysad.gif o klinika MV
Papildyta:
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 11:36)
Taigi neiškentėjau iki pietų, nubėgau į vaistinę, nusipirkau patį pigiausią testuką (juostelę), pasidariau darbe tūlike ir suvyniojau jį į švarų tualetinį popierių (nes kabinoje negaliu laukti rezultato, nes už durų- eilė lotuliukas.gif ). Parsinešu į kabinetą- ogi žiū II blink.gif  blink.gif net rankos-kojos nesudrebėjo, be jokių emocijų(P.S. tūlike biškį "teplionių" aptikau), nes manau, kad testas brokuotas...nes toje vietoje, kur išryškėjo "nėštumo" juostelė dar tokie rausvi plėmai kažkokie atsirado(gal susilietęs tual. popierius "pritrynė"?)...taigi sveikas protas "ima viršų", gal lauksiu rytojaus ir dar vieną pasidarysiu g.gif

o as skubu pasveikinti taip jeigu tau veluoja ir dar rodo II tau pavyko.NZn bent jau man per 2 metus niekada testas nera parodes II,visada tik viena,taigi patikek tuo ka matai:)ir tikrai labai smagu kad statistika gereja:)
Atsakyti
QUOTE(Ulyte maze @ 2007 10 18, 10:41)
clap.gif  clap.gif  clap.gif žinok testas be reikalo II brūkšnelių nerodo, patikėk manim lotuliukas.gif
Tai mes jau būsim dviese, kurioms pavyko rugsėjį thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū visoms mergaitėms už sveikinimus 4u.gif  4u.gif

Na ir geras rudeninis derlius thumbup.gif thumbup.gif Viliuosi, kad ir as i ta derliaus svente pateksiu wub.gif Labai jau sunku tu 2 savaiciu laukti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amir @ 2007 10 18, 11:25)
Na ir geras rudeninis derlius  thumbup.gif  thumbup.gif Viliuosi, kad ir as i ta derliaus svente pateksiu wub.gif Labai jau sunku tu 2 savaiciu laukti. verysad.gif

Sutinku, drinks_cheers.gif - sunkoka, as turbut anksciau testuka darysiu, nelauksiu mmm dienos, nes neistversiu doh.gif
Atsakyti
Problemos V lankausi VK Kaunas.
Papildyta:
QUOTE(Aida @ 2007 10 18, 12:29)
Sutinku, drinks_cheers.gif  - sunkoka, as turbut anksciau testuka darysiu, nelauksiu mmm dienos, nes neistversiu doh.gif

Kai anksciau pasidarysi, dar daugiau nervuosies, nezinodama, ar teisingai parode kaip nekaikurios siandien nervinasi biggrin.gif

Siaip tai ir geras nusiteikimas planuoti nestuke.gif yra geras dalykas, o kai paskaitai, kai kam nors sekasi, tai dar didesni impulsa visoms duoda.Daugiau teigiamu emociju thumbup.gif
Atsakyti
burundu, kada atsakymas?

Vakaro-zvaigzde, Amir, Aida ir ggte gavau 4u.gif

Teigiamos emocijos laikosi visa ryta, tik daba pastebejau, kad ir pas mane 13 diena....reiks pradet vyra gundyt...alia geruru isskyru dar nera, gal ir mano folikulai tinginiauja...jeigu atostogos, tai atostogos visiems lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 18 spalio 2007 - 11:48
Nors siandien tik 4 diena po IUI, man zinokit nerealiai skauda krutine, siandien nakti net prabudau nuo skausmo, negaliu net prisiliesti, man siaip visada ja skauda pora dienu iki mmm, na bet ne pries dvi savaites unsure.gif Vitaminu turbut truksta g.gif
Atsakyti
[quote=vakaro_zvaigzde,2007 10 18, 12:15]
mes irgi pries sia IUI vakare smileysex.gif nes taip maudeno tai norejom nepraleisti sanso,praejusi karta nieko nedarem ir iki IUI buvom susilaike 2d. nesutikciau kad geresni grikiukai buvo bet kai MB turi ju pakankamai tai per daug nesijaudinau.Galiu palyginimui pateikti skaicius kai darem spermograma(susilaikymas 3d) buvo 76 mln\ml darant pirma IUI (2d) susilaikymas neatplovus buvo 54 mln\ml o darant antraja IUI (susilaikymas kazkur 16-17 val) rado 38 mln\ml tai va o judrumas nekinta tiek kai darem spermograma A+B neatplautu buvo 55 proc tiek visus kitus kartus. tai pas ka ne vyriskos o moteriskos problemos kai suleidzia ovitr as manyciau kad reikai nepraleisti sansa ir pries IUI

Jei problemos nevyriskos, tai galima ir pries ir po.Mano atveju, kai buvo problemos nejudrumas, tai sake 2 paras susilaikyti, kad nepagautu nejudriu g.gif
Atsakyti