Įkraunama...
Įkraunama...

Kur patartumėte keliauti rudenį/žiemą?

QUOTE(RamuteS @ 2008 09 09, 10:18)
Nuo kada gi Kanaru salose vasario menesi silta  g.gif Mes irgi planuojam atostogas vasario pradzioje, tai renkames tarp Dominykos ir Egipto .

O nuo kada vasarį Egipte karšta bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 09, 13:40)
O nuo kada vasarį Egipte karšta bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

S.m. vasario men. buvau dvi savaite Sharme, maziau 25 nebuvo nei viena diena.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 09 09, 10:30)

Bet nuo9 16 valandos jau dediesi megstuka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 09 09, 15:31)
Bet nuo9 16 valandos jau dediesi megstuka  tongue.gif

Nezinau, kaip kam, bet man Egipto ziema geresne uz Lietuviska standartine vasara, kai oras susyla iki +25C, o vanduo iki +20C.
Per dvi savaites siltesniu rubu vakare reikejo gal pora kartu. Bet oras toks dalykas, kad gali skirtis kaip diena ir naktis kiekvienu metu ta pati menesi. Pvz. Pries gera savaite turejom vos +10C, o si savaitgali kepino iki +30C, o kiek tokiu savaitgaliu per visa vasara buvo, kad butu bent jau +30C ir jura susiltu iki +22C?
Aplamai, klausimai apie orus skamba keistai.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 09 09, 12:20)
Nezinau, kaip kam, bet man Egipto ziema geresne uz Lietuviska standartine vasara, kai oras susyla iki +25C, o vanduo iki +20C.
Per dvi savaites siltesniu rubu vakare reikejo gal pora kartu. Bet oras toks dalykas, kad gali skirtis kaip diena ir naktis kiekvienu metu ta pati menesi. Pvz. Pries gera savaite turejom vos +10C, o si savaitgali kepino iki +30C, o kiek tokiu savaitgaliu per visa vasara buvo, kad butu bent jau +30C ir jura susiltu iki +22C?

Istikruju tai drinks_cheers.gif orai keiciasi, o paskutiniais metais tai net neprognazuojamai blink.gif Bet kokiu atveju renkames pagal poreikius, as jau ziema keliauciau mieliau i Karibus ir panasiai, na dar Kanarai, o i Egipta man labiau ruduo pavasaris tinkamas, bet cia man... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 09 09, 15:20)

O kodel keista? g.gif

Gal Egiptas ir nepateiks siurprizu dideliu del oro. Bet, patikekit, keliaut i kitas salis (Karibus, Tolimuosius rytus) gerai neissiaiskinus ju klimato, tai jau beda galima prisisaukti... Juk zinome kad ten yra liuciu , uraganu sozoniskumas.

Egiptas irgi savo klimatu skiriasi: ziema geriau keliauti po sali, bet kam reikia siltos juros nardymui (man 20 laipsniu jau labai mazai smile.gif ), tai nepatariu rinktis ziemos.
Sakyciau Egipte kiekvienas metu periodas savitas ir turi savu + ir -. Mes buvome 2 kartus pavasari, siemet skridom vasar( jau ir man karstoka buvo, nors vandenelis nardyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ), Kitais metais vaziuosim pavasari.
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2008 09 09, 16:36)
O kodel keista? g.gif

Gal Egiptas ir nepateiks siurprizu dideliu del oro. Bet, patikekit, keliaut i kitas salis (Karibus, Tolimuosius rytus) gerai neissiaiskinus ju klimato, tai jau beda galima prisisaukti... Juk zinome kad ten yra liuciu , uraganu sozoniskumas.

Egiptas irgi savo klimatu skiriasi: ziema geriau keliauti po sali, bet kam reikia siltos juros nardymui (man 20 laipsniu jau labai mazai smile.gif ), tai nepatariu rinktis ziemos.
Sakyciau Egipte kiekvienas metu periodas savitas ir turi savu + ir -. Mes buvome 2 kartus pavasari, siemet skridom vasar( jau ir man karstoka buvo, nors vandenelis nardyti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ), Kitais metais vaziuosim pavasari.

Keista, nes niekas jums nepasakys kaip bus. Jums pasakys kaip buvo, bet tai nereiskia, kad taip kaip sake bus ir pvz. 2008 m. vasari.

Dauguma zmoniu vaziuoja tuo metu kai Lietuvoje orelis jau ne koks, tad bijoti, kad bus prasciau tikrai neverta. Net ir salciausia bei labai vejuota diena yra geresne, nei vidutine ir standartine lietuviskos vasaros ziema. Tas pats ir su jura, jei jus vasara maudotes Baltijos juroje, Raudonoji jura ziema atrodys labai silta.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 09 09, 16:01)
Keista, nes niekas jums nepasakys kaip bus. Jums pasakys kaip buvo, bet tai nereiskia, kad taip kaip sake bus ir pvz. 2008 m. vasari.

Dauguma zmoniu vaziuoja tuo metu kai Lietuvoje orelis jau ne koks, tad bijoti, kad bus prasciau tikrai neverta. Net ir salciausia bei labai vejuota diena yra geresne, nei vidutine ir standartine lietuviskos vasaros ziema. Tas pats ir su jura, jei jus vasara maudotes Baltijos juroje, Raudonoji jura ziema atrodys labai silta.

Tai ir sakau, kad Egiptas dideliu siurprizu nepateiks. Galima orentuotis mazdaug apie ora pagal sezoniskuma smile.gif
Bet ziema vistiek nevaziuociau as i Egipta smile.gif. Matot, as Baltijojs juroj nesimaudau, man ji per salta unsure.gif Taip, kad ir Egipte jau man ziema butu salta. Ziemai renkames kitas salis, su siltesnem jurom smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ull @ 2008 09 09, 17:08)
Tai ir sakau, kad Egiptas dideliu siurprizu nepateiks. Galima orentuotis mazdaug apie ora  pagal sezoniskuma smile.gif
Bet ziema vistiek nevaziuociau as i Egipta smile.gif. Matot, as Baltijojs juroj nesimaudau, man ji per salta  unsure.gif  Taip, kad ir Egipte jau man ziema butu salta. Ziemai renkames kitas salis, su siltesnem jurom smile.gif

Na jei dauguma nesimaudytu Baltijos juroje, tai kilometriniu eiliu ivaziuoti musu kurortus neturetume, manau daugelis lietuviu bent karta per vasara nusimaudo smile.gif
O tokiu kaip jus yra tikrai mazuma.
Atsakyti
As suprantu,kad daugumoje kurortu yra silta,bet kazkaip nelabai traukia manes vaziuoti i Egipta ir jau 3cia valanda dienos susivynioti pliazinius ranksluoscius ir detis megztinukus smile.gif .Todel ir kilo dilema del pasirinkimo,lesu turime skyre panasiai kaip kelionei i Egipta,bet bandau rasti kompromisa del silumos. Beje keliautume is anglijos,bet nemanau,kad darytu itaka.
Atsakyti
QUOTE(Dulsinėja @ 2008 09 09, 22:16)
As suprantu,kad daugumoje kurortu yra silta,bet kazkaip nelabai traukia manes vaziuoti i Egipta ir jau 3cia valanda dienos susivynioti pliazinius ranksluoscius ir detis megztinukus smile.gif .Todel ir kilo dilema del pasirinkimo,lesu turime skyre panasiai kaip kelionei i Egipta,bet bandau rasti kompromisa del silumos. Beje keliautume is anglijos,bet nemanau,kad darytu itaka.

Tai vaziuokite ten kur yra is tiesu karsta... Tailandas, Sri lanka, Kuba, Meksika ir t.t.

Kodel EGIPTAS? Todel, kad uz keleta tukstanciu Litu (skrendant is LTU), geresnes alternatyvos ziemos metu - NERA!

Kaip jau sakiau megztuka buvau uzsidejes vos keleta kartu ir tai tik velai vakare arba nakti. Bet, gal musu seima, labai uzsigrudinusi... na nezinau. Geriau Egipte ziema, nei Lietuvoje vasara.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 09 09, 13:30)

O aš š.m. vasario mėn. 12 dienų buvayu Hurgadoj, daugiau kaip 20 nebuvio nei vieną dieną cool.gif
Atsakyti