Įkraunama...
Įkraunama...

Kur patartumėte keliauti rudenį/žiemą?

QUOTE(kristina111 @ 2007 02 11, 21:25)
naujas variantas - gambija. visai gerai tokiu metu. daugiau info yra temoje "Gambija"

Kaina irgi turbūt gera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 05 18, 10:58)
Rugsejis ir spalio pati pradzia Graikijoje, ypac Kretoje jega thumbup.gif  stipriai silta, bet jau ne svilinantis karstis, isiles vanduo ir zemesnes kainos, nes baigiasi "aukstasis" sezonas smile.gif)) taip pat Turkija rugseji labai fainai..del spalio nezinau kaip ten, gali buti vesiau.. bet rugsejis pats tas 4u.gif
I Egipta geriausiai vaziuoti sezono metu, t.y. ankstyva pavasari na dar ir ziema ten vaziuoja, bet pavasaris manau geriausias tam laikas, kaip ir tunisas..

O kas iš šitų kraštų labiausiai tausotų piniginę? ax.gif
Atsakyti
Visu pirma kas yra tas Barchatinis sezonas? Tai nera pavasaris , tai yra ruduo, mazdaug musu "bobu vasaros" atitikmuo. Sis sezonas yra Kryme, kai vaisius veda vienas augalas , berots lietuviskai jis vadinasi zagrenis. Taigi, jokie kiti kurortai neturi tokio pat atitikmens - nei turkija, nei tunisas, nei tuo labiau keliones pavasari.

Vartokime zodziu pagal ju tikra prasme:)
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 03 15, 09:23)
O kas iš šitų kraštų labiausiai tausotų piniginę? ax.gif

Manau, kad Turkija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2007 03 15, 10:35)
Visu pirma kas yra tas Barchatinis sezonas? Tai nera pavasaris , tai yra ruduo, mazdaug musu "bobu vasaros" atitikmuo. Sis sezonas yra Kryme, kai vaisius veda vienas augalas , berots lietuviskai jis vadinasi zagrenis. Taigi, jokie kiti kurortai neturi tokio pat atitikmens - nei turkija, nei tunisas, nei tuo labiau keliones pavasari.

Lieka neaišku : kodėl barchatinis? Barchat - rusiškai reikškia aksomą, tad, jeigu jau kalbam lietuviškai, vertėtų taip ir sakyti - aksominis sezonas. Ir skamba žymiai gražiau.
Atsakyti
QUOTE(Robinzonas @ 2007 03 15, 11:53)
Lieka neaišku : kodėl barchatinis?  Barchat - rusiškai reikškia aksomą, tad, jeigu jau kalbam lietuviškai, vertėtų taip ir sakyti - aksominis sezonas.  Ir skamba žymiai gražiau.

To augalo vaisiai turi tokius pukus, kurie primena aksoma:) Ir Flowwer , tai tikrai ne Turkija schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2007 03 15, 11:04)
To augalo vaisiai turi tokius pukus, kurie primena aksoma:) Ir Flowwer , tai tikrai ne Turkija schmoll.gif

Aš apie pigesnį poilsį šiltuose kraštuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2007 03 15, 10:35)

nesikabinėkite prie žodžių, svarbu , kad suprastume apie ką kalba, o jei esate jaunas, ir/ar nelabai rusų kalbą "įkandęs", tai temos pavadinime yra paaiškinta
Atsakyti
QUOTE(Andora @ 2006 07 13, 20:51)
Aš siūlau Kiprą  smile.gif

QUOTE(Udrius @ 2006 07 13, 21:37)
tai kad kipras baigiasi spali, todel lieka tik Egiptas ir egzotika (tai aisku brangu, bet imanoma...)

Na va, vienas siulo, o kitas sako, kad tai visai netinka... doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Kerė @ 2006 08 02, 13:01)
Man irgi šitai aktualu  ax.gif Norėčiau sužinoti apie keliones gruodžio mėn.  g.gif Kiek peržiūrėjau internetinius psl., tai lieka tik tolimi kraštai  doh.gif O mane domintų ne super brangios poilsinės kelionės  ax.gif

Va tai as jau pradedu ziurineti nebrangios keliones lapkricio atostogoms (egzotiskos salys, tikriausiai, atkrenta).

QUOTE(godive @ 2006 08 03, 07:29)
Egipte buvau gruodžio mėnesį, tai sakyčiau vėsoka g.gif  Geriausias laikas į Egiptą spalis - lapkritis ir nuo kovo pabaigos (buvau kovo pabaigoj, tai oro ir vandens temperatūra ideali).

Sakai, lapkriti gerai i Egipta? g.gif Tai vel, vieni sako gerai, o kiti, kad visai nieko gero... mastau.gif mastau.gif
O Egipte lapkricio menesi nardyti nebutu salta???Nes man kazkaip atrodo, jei jau i Egipta, tai nardymas butinas biggrin.gif
Atsakyti
mes egipte buvom vasario pradzioje (sharme)...tai tikrai ne persalta-ir nardyt ir pasidegint galejom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitulka @ 2007 05 15, 10:48)
mes egipte buvom vasario pradzioje (sharme)...tai tikrai ne persalta-ir nardyt ir pasidegint galejom 4u.gif

Aisku, mane metu pabaiga domina (lapkritis), kaip Egipte tokiu metu g.gif
Atsakyti
mano pazistami buvo suzaveti Kenijos, sios salies klimatu ir t.t. Dabar ten pastoviai skrenda karta i metus..
Atsakyti