Įkraunama...
Įkraunama...

Kur fotografuotis, kai lauke šalta?

QUOTE(Drute @ 2009 10 05, 21:58)
na as irgi imu pamazu nerimauti, tik manosios gruodzio menesi, del profersionalaus fotografo tiesiog nezinau, neisgalim, taciau imsiu ieskoti fotografo, kuris noretu ismgeinti savo jegas uz simboline kaina.

ar 1000Lt galetum moketi? galeciau rekomenduoti ax.gif bent jau as tikrai versciausi per galva, kad jam susimoketi. su kaupu atidirbo ir net sakyciau virsijo lukescius ax.gif

jei idomu, parasyk az

ai del vietos doh.gif man pvz vasara jau taip nusibodusi, kad tiesiog svajojau rudeni teketi... kokia spalvu gama, kokios foto gavosi wub.gif o ziema dar graziau bigsmile.gif Trakai, jura, viesbutis, Vilniaus senamiestis... zodziu, geras fotografas pats pasiulys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas719 @ 2008 10 30, 15:46)
Sveikos! Mano vestuves lapkricio pabaigoje. Tokiu metu laiku ilgai pozuoti lauke niekam nesinores, o graziu nuotrauku visgi norisi. Gal galit patarti kokiu graziu vieteliu Kaune ar jo apylinkese? Be botanikos sodo oranzerijos nieko nesugalvoju sad.gif

As irgi tuokiausi lapkricio menesi... tai su fotografu skyrem valanda laiko ir prasukom pro senamiesti marsruta... NUOTRAUKOS SUPERINES!!! Aisku fotografas atidirbes visas vieteles, ir tikrai profesionalas, bet galiu pasakyti tikrai grazesnes man nuotraukos nei botanikos sode... doh.gif labai patenknta
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2009 01 11, 13:27)
4u.gif Mergytes , nereikia pergyventi del ziemos smile.gif nuotraukos iseina labai grazios , jei fotografas geras , as irgi pergyvenau kol nepamaciau nuotraukas .vestuves buvo gruodzio 20 , 2008 .fotkinomes verkiu rumuose  ir parke , pilies gatveje ir narucio viesbutyje.jei kas nores galesiu parodyti kaip isejo .

user posted image

isivaizduoju kaip salta buvo... brrr... musu vestuves buvo balandi, tai salta buvo, susalau... bet ziema manau galima i kokia galerija gal eiti pasifotkinti... g.gif
Atsakyti
Mūsų vestuvės buvo gruodį, šiek tiek pasifotografavome lauke, o po to fotostudijoje thumbup.gif
Atsakyti
Rudenį nuotraukos gamtoje itin įspūdingai atrodo. O žiemą esame fotografavęsi Kretingoje - Žiemos sode.Bet ten jau vestuvininkai eina karavanais.Patogumo atžvilgiu labai kamšatis.Esu mačiusi labai gražių nuotraukų darytų fotoatelje.Net nepagalvojau, kad taip įmanoma. smile.gif Čia tikriausiai nuo kiekvieno fantazijos priklauso. ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
kviečiu pasižvalgyti
http://www.fotovestuves.lt/
Atsakyti
kilo ideja- fotografuotis Markuciuose, Puskino muziejuje. Ten labai idomus senoviniai interjerai.Gal kam teko? Ar ima mokesti?
Atsakyti
QUOTE(nikvik @ 2009 11 11, 16:49)
kilo ideja- fotografuotis Markuciuose, Puskino muziejuje. Ten labai idomus senoviniai interjerai.Gal kam teko? Ar ima mokesti?

Man atrodo, kad ima. Bet vieta ten - superinė. thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif mao vestuevs uz keliu savaiciu ta sbus vasario 27 diena kaip zinome bus labai salta:))zinant sia ziema bet manes tai negasdina,f otografuosimes senamiesyje prie juros nieko nesuslasim mes ten,ir viesbutyje uzsisakem fotosesija labai graziam:)i ziemos soda kretingoje nevaziuosim man banalu tenais darem klipuka pries vestuves ir uzteks:)
Atsakyti
Musu vestuves buvo gruodzio 12, tikrai gausu vietu kur galima fotografuotis, musu fotosesija buvo ir lauke ir viesbutyje, kuriame buvome apsistoje. Esu visiskai patenkinkta, beje ziema tokia grazi fotografijose, mano musu vestuviu foto primena ziemos pasaka...

user posted image
Atsakyti
senamiestyje tikrai graziai turetu buti, jei fotografas geras, tikrai manau turesit super nuotraukas, nes vietu tikrai puikiu yra smile.gif kretingos ziemos sode, grazu labai, bet jau labai labai pabode, na nebent tai jums ten keltu kokiu prisiminimu is senesniu laiku ir pan ax.gif galima prie juros, kruiziniu laivu terminalas, kretingoj kavineje "vienkiemis" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 02 04, 12:58)
Musu vestuves buvo gruodzio 12, tikrai gausu vietu kur galima fotografuotis, musu fotosesija buvo ir lauke ir viesbutyje, kuriame buvome apsistoje. Esu visiskai patenkinkta, beje ziema tokia grazi fotografijose, mano musu vestuviu foto primena ziemos pasaka...

user posted image

Drute, kokia graži nuotrauka. Super thumbup.gif
Atsakyti