QUOTE(Staiga @ 2007 12 08, 21:14)
<....
Tik labai jau nesmagu, kai savo nežinojimu lyg tempia žemyn ir tepa tuo, kuo patys kvepia.
<...>
Tik labai jau nesmagu, kai savo nežinojimu lyg tempia žemyn ir tepa tuo, kuo patys kvepia.
<...>
QUOTE(Takelis @ 2007 12 08, 21:18)
Ar Staiga pasisakyme įžvelgi taikos angelo įtaką? Aš tik netoleranciją kitokiai nuomonei.
Staiga, diskutuok apie ką tau patinka ir jei neįdomu, ką rašau neatsakinėk ir nekreipk dėmesio, o ne pastoviai įrodinėk kokia aš neišmanėlė, išpuikusi, ribota ir dar visokia kokia. Tavo nuomonė apie mane aiški ir nebesivargink tai akcentuodama. Juk tai, kad tu nori kažką aptarti, nereiškia, kad aš negaliu čia rašyti?

Galbūt geriau būčiau nerašius, bet Vaižgantė gerai pastebėjo, neturiu ką veikti ir kalbu apie tai kas mane tuo momentu sujaudina ar paliečia, įdomu...

QUOTE(Lane @ 2007 12 08, 22:35)
Prisirišam prie ""prie pačių savo sukurtų šablonų"" prisirišam prie pateiktų mokymų.
Ir dar. Sunku buvo patikėti, kad vieną dieną galvoji vienaip, o kitą dieną lyg pasaulis apsiverčia. Taip buvo su ta meile sau. Dar neseniai su drauge vyrus egoistus į šuns dienas dėjom, o kai supratau kas ta meilė sau, kad nieko bendro su egoizmu neturi, lyg pasaulis nušvito. Lyg būtum užuolaidą atitraukus ir saulės galvon įsileidus. Tuo tarpu draugė kad pasipiktino "sakei egoistas, o dabar pati tokia"
Va taip. Kažko laikaisi įsikandus ir ta neginčijama tiesa yra stabdis gyvenime. O gali, kaip Takelis sako, ""pirmyn, su šviežiom pažiūrom"" Smagu.
Žiūrint į mano gyvenimą iki šiol tai aš meistrė nuomonės ir pažiūrų keitime
Tenka nuolat savo antrajai pusei priminti, kad geriau nelaikytų visko tiesa, ką vakar sakiau, nes šiandien galbūt galvoju priešingai. Jam tai labai nepatinka, nes jis stabilumo pavyzdys. Todėl man ta frazė tinka ir patinka

QUOTE(Staiga @ 2007 12 09, 01:06)
Tikrai gera. O aš visą dieną apie trečią masčiau, labai man aktualu, man tas "Kai tik pradėsi tikėti savimi, sužinosi, kaip reikia gyventi" Johan Wolfgang Goethe
Visur rašo "atraskit savyje, darykit, blablabla..." o kartais niekaip neišeina. Šita Goethe's mintis super.
Visur rašo "atraskit savyje, darykit, blablabla..." o kartais niekaip neišeina. Šita Goethe's mintis super.
Ar ji tokia superine, del to, jog ji Goethes, ar todel, kad tau patinka?
Papildyta:
QUOTE(Staiga @ 2007 12 08, 13:35)
Mano vyro teta labai gerietė. Ji rūpinasi neįgaliais, atiduoda jiems paklodes ir uogienes ir...nuolat serga. O juk neturėtų toks doras žmogus sirgti. Esmė ta, kad ji nuolat akcentuoja savo geradarystę, meilę artimam ir tolimam ir makaluojasi savo puikybėje, to nesuvokdama.
Na jau na jau.Gal ji jau mirusi butu, jei nedalintu...o dabar gyva, nors ir serganti, ir dar gerus darbus daro...O kad makaluojasi ten ar kitur, tai matom kitus tokius, kokie patys esam.Ko patys neturim, kitam niekada "nepripaisom"

QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 08, 17:31)
O aš matau žmones, kurie neturi ką veikti, todėl stumia laiką plepėdami SM...
ir dar tuos, kurie nori pasiūlyti savo nueitą kelią. Ir tuos, kurie renkasi klientūrą. Ir tuos, kurie randa čia informacijos jiems priimtina kalba. Ir tuos, kurie tiesiog nori praplėsti bendravimo ratą. ir tuos, kurie savo aplinkoj neranda bendraminčių. Ir tuos, kurie laiko save nuoširdžiai trenktais,nesuprastais ir apsidžiaugia, čia radę tokių pačių...

Papildyta:
Ir, žinoma, tokių, kurie postuose įskaito tai ko nėra ir vysto savo mintį toliau. Tarkim, randa smerkimą, nes patys linkę smerkti, gal?

Noriu pasakyti tai, ką jaučiu ir mąstau šiandien, žinodamas, kad rytoj turbūt su tuo nesutiksiu." Ralph Waldo Emerson
Kas tai?
Kas tai?
Man dažnai būna taip, kad geriau jau būčiau nesakius, ką pagalvojau šiandien, nes rytojui atėjus būna gėda dėl negražių žodžių kieno nors atžvilgiu

QUOTE(Staiga @ 2007 12 09, 11:27)
ir dar tuos, kurie nori pasiūlyti savo nueitą kelią. Ir tuos, kurie renkasi klientūrą. Ir tuos, kurie randa čia informacijos jiems priimtina kalba. Ir tuos, kurie tiesiog nori praplėsti bendravimo ratą. ir tuos, kurie savo aplinkoj neranda bendraminčių. Ir tuos, kurie laiko save nuoširdžiai trenktais,nesuprastais ir apsidžiaugia, čia radę tokių pačių... 
Papildyta:
Ir, žinoma, tokių, kurie postuose įskaito tai ko nėra ir vysto savo mintį toliau. Tarkim, randa smerkimą, nes patys linkę smerkti, gal?

Papildyta:

Staiga, aš esu iš tų, kurie stumia laiką SM.

QUOTE(Staiga @ 2007 12 09, 12:27)
Papildyta:

Papildyta:

Staiga, kazkas turi nukelti dangteli nuo "stiklainio su kirminais"...