Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo instruktoriai Klaipėdoje

as mokinausi :kerulis ir partneriai" mokykloje, ir visada pas instrukturiu Jona thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jis grieztas, bet tikrai gerai isaiskina, thumbup.gif
Atsakyti
O man va "Kalbų gamoj" Darius patiko. Šaunuolis toks visai. "Nesicackina".smile.gif bet va daugiausiai pradėsiu jį girt, kai regitroj praktinį išsilaikysiu... smile.gif jau greit... (hope so)
Atsakyti
Sveika, gera aikstele yra prie zalgirio stadiono, didele, erdvi..
Atsakyti
bet kiek žinau, ten privačiai mokytis važinėtis (su draugais, artimaisiais) nelabai galima... Sako, ir patruliai dažnai vakarais patikrint jos atvažiuoja... Ar kas važinėjate ten? Gal ne gandų lygyje ką nors galėtumėte papasakoti? Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
Mokiausi ir as Alksnynej, labai patiko Edmundas, pries egzamina pavaziavau su kito instruktoriaus Arvydo astra ir regitroj susilaukiau komplimentu thumbup.gif Nemanau kad siandien galima ka pirkti be rekomendaciju,pakanka vien Alksnynes klases ir masinu lygio smile.gif O regitroj nereik bandyti laimes, pirma ismokti normaliai vaziuoti reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monitau @ 2009 11 09, 14:29)
bet kiek žinau, ten privačiai mokytis važinėtis (su draugais, artimaisiais) nelabai galima... Sako, ir patruliai dažnai vakarais patikrint jos atvažiuoja... Ar kas važinėjate ten? Gal ne gandų lygyje ką nors galėtumėte papasakoti? Ačiū  rolleyes.gif

As ten atvaziuodavau pasimokyt.. na manes niekas is ten nevare, vaziuodavau po darbo valandu.. ir daugiau ten zmoniu vazinedavo.. o del policijos, tai reik turet M raides ant masinos ir giminaiti salia su 5 metu stazu ir be nuobaudu smile.gif as vazinedavau su savo vyru smile.gif tai pasiimdavau visus popierius ir i trasa smile.gif
Atsakyti
Labutis, panos, SOS, reikia gero instruktoriaus, savo valandas jau atvazienejau, reikia papidomu :( atsiuskit i az telefono numeriuka. aciu.
Atsakyti
Prisijungiu ir as prie JONO IS LAUKININKU 2. fanklubo, jeigu planuojat mokintis vairuoti, tai rinkites sita mokykla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapitoška: 20 sausio 2010 - 09:53
QUOTE(BABY PHAT @ 2009 12 22, 15:57)
Labutis, panos, SOS, reikia gero instruktoriaus, savo valandas jau atvazienejau, reikia papidomu sad.gif atsiuskit i az telefono numeriuka. aciu.

Alksnynes vairav mokykla, instruktorius Vytautas thumbup.gif puse Klaipedos pas ji ismoko,labai puikus kaip mokytojas ir zmogus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, Damos ax.gif
Nesupykit kad veržiuosi, bet reikia jūsų nuomonių. Nusprendžiau laikytis teises vairavimo ir reikia kokių rekomendacijų apie kokią nors gerą mokyklą Klaipėdoje 4u.gif prašau suteikti informacijos wub.gif
Atsakyti
Savo mokslus pradejau Gedminu 2.- nepatariu protest.gif dave knygute liepe perskaityti, po to pasodino prie kompo ir mokinkis pati jeigu kas neaisku klausk, vis zadejo svesaforus pajungti, bet taip ir nepajunge. O apie praktini vairavima ir prisiminti baisu frusty.gif masina sena, marsrutu instruktorius nesilaiko, vaziavau po degalines, tvarkesi jis savo reikalus be sazines grauzaties,dorai paaiskinti kas kaip nesugeba.
Papildomus vaziavimus imiau is Sijolgos instruktoriaus, su jo pravaziavau visais marsrutais, bandziau laikyti egza regitroj, bet nepavyko.
Triecias instruktorius buvo JONAS is Laukininku2, jeigu galieciau atsukti laika atgal tai iskarto eiciau i ta mokykla. Jonas man pasirode labai atsakingas, saziningas ir hihihi.gif simpatiskas, visa savo demesi skiria vairavimui, komentuoja kiek viena klaida, aiskina po kelis kartus ta pati jei is pirmo karto nedaejo.
Tai va, tokia mano patirtis su vairavimo instruktoriais.
Atsakyti
QUOTE(angliukas @ 2008 09 20, 21:59)
O su kokia mašina jis mokina?

nepamenu smile.gif nes buvo pries 2 metus
Papildyta:
QUOTE(benituxe @ 2009 09 23, 12:12)
Nutariau ir aš pasidalinti savo patirtim ir pamastymais.  ax.gif
Tai va, pradėjau lankyti vairavimo kursus Gedminų 1 prieš du metus. Teorijos mokytojas auksinis (išlaikiau teoriją iš pirmo karto). Na o apie praktika... Galiu pasakyti tiek, kad išmoko važiuoti būtent su Mazda, tai atsisėdus į Regitros automobilius atrodo, kad įlipai į kosminį laivą. doh.gif
Todėl apibendrintai galiu teigti, kad teorijos mokytojas ten superinis, na o dėl praktinio mokymo.  schmoll.gif
Dėl tam tikrų aplinkybių mečiau "tą reikalą" su bandymu išlaikyti egzaminą. Na o kadangi rugsėjo 17d turėjo baigtis teorijos galiojimo laikas, prisiverčiau vėl pabandyti.
Pasiskaitinėjau forumiečių pasisakymus apie KALBŲ GAMĄ ir nusprendžiau pasiimti papildomas vairavimo pamokas po 1,5 metų pertraukos. Mane mokė instruktorius Darius, kuriam esu dėkinga už puikius vairavimo įgudžius, tikrai vertingas pamokas. Pasirodo nemokėjau net pajudėt taisyklingai iš vietos, stabdyti  doh.gif  ir šiaip taisyklingai važiuoti. Po 6 papildomų vairavimo pamokų išlaikiau praktikos egzaminą labai gražią dieną 09.09.09  biggrin.gif

Mano manymu, Kalbų Gama verta antrosios vietos pagal išlaikiusiųjų skaičių, kurį galite pasižiūrėti čia:
http://www.regitra.l...cio_egz_rez.pdf
Panagrinėjus lentelę pasidaro visiškai aišku, kodėl verta mokytis KALBŲ GAMOJE, o kodėl nelabai Gedminų 1, kuri yra priešpaskutinėjė vietoje...

As jiems padejau irgi ta reitinga pasikelti 2008 metais wink.gif))))))))) nes islaikiau is pirmo bandymo!!! valio DARIUKUI!!!
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2009 10 02, 20:03)
Jungiuos į būsimų vairuotojų gretas  4u.gif Teoriją jau išsilaikiau, o pravažiavimus dar tik 4 turėjau, bet kol kas nesiseka juodai sad.gif norėjau paklaust, ar yra kokia aikštelė, kurioje galima savarankiškai mokytis? kiek skaičiau, tai rašė. kad  prie jakų žiedo yra, o dar? gal yra kokių mokamų?

hahahaha - prie Jaku ziedo as mokinausi vaziuot. Ten ivaziuot galima - tik gali pamesti ratus - nes vien duobes (bent jau 2008metais taip buvo). O buvo linksma, kai sarge paeme ir uzrakino mus ten - reik isvaziuot (is privacios valdos) - Nera kaip!!! smile.gif Tai pasirodo,kad kazkokiu laiku jie ten uzrakina - pries ivaziuodami pasitikslinkite - nes mes to nezinojome ir 'prisidirbome'.

As zinojau viena aikstele - bet joe nebera... sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Monitau @ 2009 11 05, 22:19)
O man va "Kalbų gamoj" Darius patiko. Šaunuolis toks visai. "Nesicackina".smile.gif bet va daugiausiai pradėsiu jį girt, kai regitroj praktinį išsilaikysiu... smile.gif jau greit... (hope so)

thumbup.gif Darius valdo!!! smile.gif
Atsakyti