QUOTE(angliukas @ 2008 09 20, 21:59)
O su kokia mašina jis mokina?
nepamenu

nes buvo pries 2 metus
Papildyta:
QUOTE(benituxe @ 2009 09 23, 12:12)
Nutariau ir aš pasidalinti savo patirtim ir pamastymais.
Tai va, pradėjau lankyti vairavimo kursus Gedminų 1 prieš du metus. Teorijos mokytojas auksinis (išlaikiau teoriją iš pirmo karto). Na o apie praktika... Galiu pasakyti tiek, kad išmoko važiuoti
būtent su Mazda, tai atsisėdus į Regitros automobilius atrodo, kad įlipai į kosminį laivą.
Todėl apibendrintai galiu teigti, kad teorijos mokytojas ten superinis, na o dėl praktinio mokymo.
Dėl tam tikrų aplinkybių mečiau "tą reikalą" su bandymu išlaikyti egzaminą. Na o kadangi rugsėjo 17d turėjo baigtis teorijos galiojimo laikas, prisiverčiau vėl pabandyti.
Pasiskaitinėjau forumiečių pasisakymus apie KALBŲ GAMĄ ir nusprendžiau pasiimti papildomas vairavimo pamokas po 1,5 metų pertraukos. Mane mokė instruktorius Darius, kuriam esu dėkinga už puikius vairavimo įgudžius, tikrai vertingas pamokas. Pasirodo nemokėjau net pajudėt
taisyklingai iš vietos, stabdyti

ir šiaip taisyklingai važiuoti. Po 6 papildomų vairavimo pamokų išlaikiau praktikos egzaminą labai gražią dieną 09.09.09
Mano manymu, Kalbų Gama verta antrosios vietos pagal išlaikiusiųjų skaičių, kurį galite pasižiūrėti čia:
http://www.regitra.l...cio_egz_rez.pdf
Panagrinėjus lentelę pasidaro visiškai aišku, kodėl verta mokytis KALBŲ GAMOJE, o kodėl nelabai Gedminų 1, kuri yra priešpaskutinėjė vietoje...
As jiems padejau irgi ta reitinga pasikelti 2008 metais

))))))))) nes islaikiau is pirmo bandymo!!! valio DARIUKUI!!!
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2009 10 02, 20:03)
Jungiuos į būsimų vairuotojų gretas

Teoriją jau išsilaikiau, o pravažiavimus dar tik 4 turėjau, bet kol kas nesiseka juodai

norėjau paklaust, ar yra kokia aikštelė, kurioje galima savarankiškai mokytis? kiek skaičiau, tai rašė. kad prie jakų žiedo yra, o dar? gal yra kokių mokamų?
hahahaha - prie Jaku ziedo as mokinausi vaziuot. Ten ivaziuot galima - tik gali pamesti ratus - nes vien duobes (bent jau 2008metais taip buvo). O buvo linksma, kai sarge paeme ir uzrakino mus ten - reik isvaziuot (is privacios valdos) - Nera kaip!!!

Tai pasirodo,kad kazkokiu laiku jie ten uzrakina - pries ivaziuodami pasitikslinkite - nes mes to nezinojome ir 'prisidirbome'.
As zinojau viena aikstele - bet joe nebera...
Papildyta:
QUOTE(Monitau @ 2009 11 05, 22:19)
O man va "Kalbų gamoj" Darius patiko. Šaunuolis toks visai. "Nesicackina".

bet va daugiausiai pradėsiu jį girt, kai regitroj praktinį išsilaikysiu...

jau greit... (hope so)

Darius valdo!!!