Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo instruktoriai Klaipėdoje

REMIGIJUS ŠIŠKA Vilniuje thumbup.gif instruktorius (sorry bet jau negaliu tiksliai pasakyti kurioje jis mokykloje), mane pries 12-13 metu mokino, po to siunciau visas pas ji ir visos thumbup.gif ne tik islaike, bet ir VAZIUOTI ISMOKO blink.gif nors kai kuriu mergaiciu sugebejimais abejojo net jos pacios (na ir as gal truputuka topsecret.gif ) lotuliukas.gif
ACIU DIIIIIIIIDELIS aciuks.gif JAM UZ KANTRYBE (ir kad neissiune kopustus tarkuoti lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ninoo: 04 balandžio 2011 - 23:13
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 04, 21:23)
Strizak,700. Pigiau kazin ar rasit  biggrin.gif

4u.gif aciu, bet nuo balandžio visur jau pabrango doh.gif , reikėjo kovo men eiti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2011 04 05, 10:53)
4u.gif aciu, bet nuo balandžio visur jau pabrango doh.gif , reikėjo kovo men eiti verysad.gif

na o kiek pabrango? g.gif Gal nedaug, ir isgalesit ten lankyt,ten puiki mokykla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 05, 20:16)
na o kiek pabrango?  g.gif Gal nedaug, ir isgalesit ten lankyt,ten puiki mokykla  4u.gif

900 lt o eigu dalimis tai 1000 lt.
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2011 04 06, 11:14)
900 lt o eigu dalimis tai 1000 lt.

blink.gif nu geras,tai as dar spejau... na ieskokit toliau 4u.gif
Atsakyti
Atleiskit uz off topica blush2.gif merginos gal netycia zinot is kur KET TESTUS 2010 M parsipust? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2011 04 07, 11:17)
Atleiskit uz off topica blush2.gif merginos gal netycia zinot is kur KET TESTUS 2010 M parsipust? unsure.gif

Na as zinau tik svetaine (ketbilietai.lt atrodo), kur galima bilietus spresti (p.s labai panasus i regitros) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 07, 22:52)
Na as zinau tik svetaine (ketbilietai.lt atrodo), kur galima bilietus spresti (p.s labai panasus i regitros)  thumbup.gif

aciu
Atsakyti
Sveikutes ax.gif gal zinot kur rasti aikstele netoli Klaipedos, kad butu galima pradeti mokytis vaziuoti, pries pradedant lankyti kursus ax.gif noriu kad MB is pradziu pamokintu smile.gif dabar vazinejaus prie Giruliu esanciose aikstelese prie juros, bet dabar sezonas prasideda tuoj ir baigsis visi mandravojimai man biggrin.gif
Gal zinot kokiu nuosaliu aiksteliu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 04 07, 20:52)
Na as zinau tik svetaine (ketbilietai.lt atrodo), kur galima bilietus spresti (p.s labai panasus i regitros)  thumbup.gif

As taip pat ten sprendziu, bet ar niekam nekilo itarimas, jog neteisingai kasnors butu? g.gif Man viena karta viena teisinga atsakymą rodo, o kita kartą prie to paties klausimo jau kita doh.gif ar gali taip buti? g.gif
Atsakyti
Laba, man asmeniškai labai gerai buvo spręst automokyklos.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2011 05 03, 12:02)
As taip pat ten sprendziu, bet ar niekam nekilo itarimas, jog neteisingai kasnors butu?  g.gif  Man viena karta viena teisinga atsakymą rodo, o kita kartą prie to paties klausimo jau kita  doh.gif  ar gali taip buti?  g.gif

Na man taip nebuvo g.gif Viska pagal atsakymus ismokau ir nesusikirtau regitroj (nes buvo keli identiski klausimai,atsakymai tik suktesni 4u.gif )
Atsakyti