Pirma pavara
Gal kas lankėt vairavimo mokykla Kerulis ir partneriai(www.ismokvairuoti.lt) ir mokinotės vairuoti automatu? Kokie atsiliepimai apie instruktorių
?

Kaip dauguma, internete pradejau ieskoti geriausios mokyklos Klaipedoje ir issirinkau respublikine, ko labai pasigailejau ja baigusi. Papuoliau pas "populiariausia ir geriausia" instruktoriu Kestuti Lazdauska. Taip jis siltas,geras zmogus, bet neatliekantis savo darbo. Kiekviena pravaziavima nusukdavo po puse val. kol nepradejau skustis, visuomet laike sankaba ir snekedavo apie gyvenima kisdamasis ir i manaji. Pakeiciau i instruktore Loreta, ismanancia savo darba, taciau su ja tik paskutinius 2 pravaziavimus atlikau. Direktoriui su seimos nariais skambinome, pasakeme visa tiesa ir labai dekojo uz informacija. Sekancia diena sulaukiau is direktoriaus skambucio, labai pasikeitusiu grubiu balso tonu, kad as pati nezinau ko noriu ir nera irodymu kad nusukinejo valandas jis. Na kaip sakant klientas visada teisus musu atzvilgiu. Mums nebuvo reikalo issigalvoti nebutus dalykus, tiesiog pasakeme kokia sistema egzistuoja pas ju ir jie turejo imtis veiksmu bei daryti isvadas ka ir privalo daryti zmogus uzimancias tokias pareigas,noredamas issaugoti klienta.
MOKYKLINIS EGZAMINAS - man buvo pasakyta, kad as islaikysiu, nes jie nori manimi atsikratyti kuo greiciau
as jau zinojau kad kelio atgal nera,kad nieko neismokau ir nieko neprarasiu. Kad jus zinotumet kaip egzaminas vyko
o po keliu dienu pamaciau ant savo pazymejimo vairavimo mokyklos, instruktoriu isgalvotas pavardes,Loreta irase ir ne Kestuti o neegzistuojanti Alberta
Nusijuokeme ir palinkejom jiems tik geros kloties.
Tad merginos, nuosirdziai nerekomenduoju rinktis instruktoriu pagal kazkokius atsiliepimus internete. Rinkites pagal rekomendacijas is pazystamu zmoniu ir rinkites kuo grieztesni instruktoriu, kuris aiskins kaip vairuoti o ne kaip gyventi. Sekmes visoms laikant egzamina, viskas imanoma su dideliu noru
MOKYKLINIS EGZAMINAS - man buvo pasakyta, kad as islaikysiu, nes jie nori manimi atsikratyti kuo greiciau

Tad merginos, nuosirdziai nerekomenduoju rinktis instruktoriu pagal kazkokius atsiliepimus internete. Rinkites pagal rekomendacijas is pazystamu zmoniu ir rinkites kuo grieztesni instruktoriu, kuris aiskins kaip vairuoti o ne kaip gyventi. Sekmes visoms laikant egzamina, viskas imanoma su dideliu noru

Nežinau, prieš metus laikiau pas tą patį Kęstutį, ir valandų jis nenusukinėjo, žmogus malonus, bendraujantis, tik tiek kad vairuoti neišmokė. Tačiau kaip apie žmogų nieko blogo negaliu pasakyti. Kalbėjoms mes ir apie gyvenimą, ir apie viską, davė patarimų, tačiau nepavadinčiau to kišimusi į mano gyvenimą

QUOTE(i_like_coffee @ 2013 07 25, 11:16)
Sveikos, merginos,
o gal kažkas iš jūsų lankė Pajūrio vairavimo mokyklą? Ar girdėjote kokių nors atsiliepimų apie ją?
o gal kažkas iš jūsų lankė Pajūrio vairavimo mokyklą? Ar girdėjote kokių nors atsiliepimų apie ją?
Viena geriausiu (gali buti net geriausia) VM Klaipedoje

Sveiki,
Turiu tokią bėdą. Noriu išmokti vairuoti, tačiau pažįstamų, kurie pamokytų vairuoti neturiu, o nieko nemokėdama eiti į vairavimo mokyklą nenoriu.
Gal kas gyvena Klaipėdoje ir galėtų privačiai mane pamokyti vairuoti?
Už tai net užmokėčiau.
Turiu tokią bėdą. Noriu išmokti vairuoti, tačiau pažįstamų, kurie pamokytų vairuoti neturiu, o nieko nemokėdama eiti į vairavimo mokyklą nenoriu.
Už tai net užmokėčiau.
QUOTE(rosalija @ 2013 11 12, 22:53)
Sveiki,
Už tai net užmokėčiau.
Už tai net užmokėčiau.
Jei tu po miestą nori važineti, tai gali mokyti tik šeimos narys ir tik tada kai turi teoriją išsilaikius.
Tave gali pamokyti tik kokiam užkampy, kaimo keliuke, kad išmoktum pajudėti iš vietos, junginėti pavaras

O šiaip nebijok, daug žmonių VM sėda prie vairo nieko nemokėdami, viskas išmokstama, tam ir yra vairavimo mokyklos

QUOTE(volia* @ 2013 11 19, 16:49)
Galzinot kurioj Klaipedos VM teorija vyksta dienos metu?
As lankiau A.strižak vairavimo mokykla. Ten teorija vyksta Jums patogiu laiku. Nuo ryto 11 ar 10 berods(reiktu pasitikslint) iki vakaro..Bet ten sistema tokia,kad ateini kada nori, atsiskaitai temas spresdamas testus, jeigu turi klausimu mokytojas prieina prie kiekvieno individualiai. Gali iseiti kada nori,man tai labiausiai patiko:) nes gali derint su darbo grafiku labai lengvai:) Kituos mokyklos kiek zinau kitokia sistema..cia kaip kam patogiau:)
QUOTE(minne777 @ 2013 11 19, 18:53)
As lankiau A.strižak vairavimo mokykla. Ten teorija vyksta Jums patogiu laiku. Nuo ryto 11 ar 10 berods(reiktu pasitikslint) iki vakaro..Bet ten sistema tokia,kad ateini kada nori, atsiskaitai temas spresdamas testus, jeigu turi klausimu mokytojas prieina prie kiekvieno individualiai. Gali iseiti kada nori,man tai labiausiai patiko:) nes gali derint su darbo grafiku labai lengvai:) Kituos mokyklos kiek zinau kitokia sistema..cia kaip kam patogiau:)
as irgi mokinausi strizake,labai patiko toks mokimo modelis,nes kaip dirbau pamainom, ateidavau kada man patogu budavo,o ir destytojas saunus prie bairiu,kazkaip ir isgaravo mano baimes,nes pries tai ejau I kita mokykla,tai tik prigazdino kad nieko nemoku ir esu sioke anokia