Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

sveikos...planuoju darytis permanentini makiaza lupoms su daliniu retusaviu..kadangi viena puse virsutines lupos reikia pakelt:) gal zinot gera specialista ?Kaune ir kada geriausia darytis?vasario pb ar kova?
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 01 06, 09:19)
Rašiau į Az, bet nieko neatsakai  blush2.gif  tai čia paklausiu. Kokia kaina viršutinių vokų kontūrinio? Kiek laiko truko visa procedūra?


Tylene, jau atrašiau į AŽ wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurinciux @ 2011 01 06, 18:13)
sveikos...planuoju darytis permanentini makiaza lupoms su daliniu retusaviu..kadangi viena puse virsutines lupos reikia pakelt:) gal zinot gera specialista  ?Kaune ir kada geriausia darytis?vasario pb ar kova?


Laurinciux, ši tema apie kontūrinį makiažą. Permanentiniam yra atskira tema - pabandykite paieškoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ives @ 2011 01 06, 21:51)
Tylene, jau atrašiau į AŽ wink.gif
Papildyta:
Laurinciux, ši tema apie kontūrinį makiažą. Permanentiniam yra atskira tema - pabandykite paieškoti  smile.gif


soriukas man ir konturinis aktualus:d
nenussprendziu kuri geriau darytis:)
Atsakyti
QUOTE(Laurinciux @ 2011 01 08, 22:40)
soriukas man ir konturinis aktualus:d
nenussprendziu kuri geriau darytis:)


Jei kontūrinis iš tikrųjų laiko tik apie metus (ne viena jau tą minėjo), o permanentinis nepradeda su laiku "keisti spalvos", as kitą kartą tikrai pagalvočiau apie permanentinį... g.gif Pati žiūrėsiu, kiek man asmeniškai išsilaikys kontūrinis, nes dariausi pirmą kartą.
Atsakyti
QUOTE(ives @ 2011 01 10, 23:20)
Jei kontūrinis iš tikrųjų laiko tik apie metus (ne viena jau tą minėjo), o permanentinis nepradeda su laiku "keisti spalvos", as kitą kartą tikrai pagalvočiau apie permanentinį...  g.gif  Pati žiūrėsiu, kiek man asmeniškai išsilaikys kontūrinis, nes dariausi pirmą kartą.

Spalva su laiku keicia ir konturinis ir permanentinis. Todel ir reikia daryti spalvos atnaujinima. Ir laikyti gali vienodai ir tas ir tas. Priklauso nuo norimos spalvos, odos savybiu, darymo technikos. ( stipriai uztusuota, kaip seselis, arba minkstas piestukas, plaukeliai, palukeliai+ tusavimas, silpna akvarele ( dazniau sviesus atspalviai))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 10 sausio 2011 - 23:31
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 01 11, 00:20)
Spalva su laiku keicia ir konturinis ir permanentinis. Todel ir reikia daryti spalvos atnaujinima. Ir laikyti gali vienodai ir tas ir tas. Priklauso nuo norimos spalvos, odos savybiu, darymo technikos. ( stipriai uztusuota, kaip seselis, arba minkstas piestukas, plaukeliai, palukeliai+ tusavimas, silpna akvarele ( dazniau sviesus atspalviai))


Aš esu dariusi tik vokų kontūrinį. Taip, kontūrinis irgi keičia spalvą (juoda po tam tikro laiko tampa pilka ir, nedarant korekcijos, kaip suprantu, palaipsniui visai išnyksta/išblunka). Tačiau kol kas dar nesu girdėjusi, kad po vokų kontūrinio, net ir nebedarant korekcijų, kuri nors būtų sušvytėjusi visom vaivorykštės spalvom (iš juodos mėlyna, iš rudos rožinė ir pan.). O po permanentinio, kaip kai kurių patirtis rodo, visaip būna....Jei teisingai suprantu, permanentinio makiažo atveju pigmentas yra įvedamas į odą kiek giliau, nei kontūrinio, taigi ir teoriškai turėtų būti patvaresnis. Ir mąstau: jei iš tiesų dabar permanentinio technika patobulėjusi ir pigmentas nekeičia spalvos, o tik tolygiai blunka, yra patvaresnis ir kainuoja pigiau, gal po metų kitų reikėtų rinktis jį. Kontūrinį pirmam kartui iš dalies ir rinkausi todėl, kad tuo atveju, jei man tik visgi nepatiktų, leisčiau be korekcijų su laiku tiesiog išblukti. O dabar, kai rezultatas man patinka, noriu, kad jis būtų kuo ilgiau smile.gif Ir jei vistik aš galvoju neteisingai, tai tuomet tikrai nesuprantu, KUO SKIRIASI PERMANENTINIS MAKIAŽAS NUO KONTŪRINIO.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ives @ 2011 01 11, 03:15)
Aš esu dariusi tik vokų kontūrinį. Taip, kontūrinis irgi keičia spalvą (juoda po tam tikro laiko tampa pilka ir, nedarant korekcijos, kaip suprantu, palaipsniui visai išnyksta/išblunka). Tačiau kol kas dar nesu girdėjusi, kad po vokų kontūrinio, net ir nebedarant korekcijų, kuri nors būtų sušvytėjusi visom vaivorykštės spalvom (iš juodos mėlyna, iš rudos rožinė ir pan.). O po permanentinio, kaip kai kurių patirtis rodo, visaip būna....Jei teisingai suprantu, permanentinio makiažo atveju pigmentas yra įvedamas į odą kiek giliau, nei kontūrinio, taigi ir teoriškai turėtų būti patvaresnis. Ir mąstau: jei iš tiesų dabar permanentinio technika patobulėjusi ir pigmentas nekeičia spalvos, o tik tolygiai blunka, yra patvaresnis ir kainuoja pigiau, gal po metų kitų reikėtų rinktis jį. Kontūrinį pirmam kartui iš dalies ir rinkausi todėl, kad tuo atveju, jei man tik visgi nepatiktų, leisčiau be korekcijų su laiku tiesiog išblukti. O dabar, kai rezultatas man patinka, noriu, kad jis būtų kuo ilgiau  smile.gif  Ir jei vistik aš galvoju neteisingai, tai tuomet tikrai nesuprantu, KUO SKIRIASI PERMANENTINIS MAKIAŽAS NUO KONTŪRINIO....  rolleyes.gif

Spalva keicia tik antakiu. Dar niekad nemaciau ir negirdejau pakitusi i persikine, ar oranzine voku pravedimus smile.gif . Strelytes palaipsniui blunka ir konturineme ir permanentineme.
Kaip jau kazkada rasiau. Pigmentas ivedamas ten pat ir konturineme ir permanentineme . Ta prasme taip turetu buti. Aisku, jeigu meistre padaro antakiu tatuiruote, tai gal ir iveda giliau, bet taip neturi buti.
Esme tame, kad permanentinis gyvuoja daug metu ir anksciau mokydavo daryti antakius, kurie atrode kaip tatuiruote-Apvestas konuras ir stipriai uztusuotas. doh.gif Kadangi permanento meistru daug daugiau, nei konturinio , tai ir blogu darbu daug daugiau. Ir dazai anksciau buvo daug stipresni, manau net su priemaisia taturituotiniu dazu. Todel tokia antakiu tatuiruote laikydavosi net 6-8 metus. Strelytes net iki 10 metu ir nekeite spalvos. smile.gif Irgi turiu tokia daruge.

Dabar pigmentai naturalesni ir kadangi meistres stengesi daryti labiau meniskus darbus- arciau naturaliu antakiu, tai ir laikomumas sutrumpeja + dazai kitokie.
O siap merginos, nu patikekit, kad tai yra tas pats. Turiu pazistamu meistru ir konturinio makiazo, kurios sypsosi ir tyli, kai kalbu apie tai. Tai komercija ir nieko kito.
Patyrusios konturinio makiazo meistres padaro pvz. riskius antakius 1 kartas + korekcija. O naujokes, kaip ir mokina Long-time-liner mokykla 4 korekcijos, nes labai silpnai iveda pigmenta. Todel su kiekviena korekcija juos pariskina. smile.gif

p.s Aisku nekalbu, kad sudetinga klientes oda. Kartais reikia ir 4 kartu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 12 sausio 2011 - 00:26
QUOTE(daiwule @ 2011 04 08, 22:37)
o dabar isgijote akiu pravedimui?  smile.gif  kada procedura numatyta, jei nepaslaptis? mano 04.20  4u.gif


parašykit kaip akys reagavo, ar užsidėjo šašiukai, kada nusilupo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saimona: 09 balandžio 2011 - 08:03
QUOTE(ives @ 2011 01 10, 21:20)
Jei kontūrinis iš tikrųjų laiko tik apie metus (ne viena jau tą minėjo), o permanentinis nepradeda su laiku "keisti spalvos",



man cia 100 % nepasitvirtines faktas biggrin.gif kaip tik konturinis lam laikosi idealiai, puikiai, o permanentas nuejo jau po geru metu doh.gif ir dabar vietoj rudai - juodu antakiu po plaukeliais - ruzavas konturas rolleyes.gif
Atsakyti
man po 6 metų kontūrinis ant lūpų dar vos vos matosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saimona @ 2011 04 09, 12:01)
man po 6 metų kontūrinis ant lūpų dar vos vos matosi  4u.gif


bandysiu antakiu konturini, ziuresiu, kaip su juo seksis, ant akiu esu labai patenkinta
Atsakyti
Sveikos. as isigijau kupona erikos salone Kaune konturiniam makijazui virsutiniam vokui ax.gif darys pati Erika. gal turite atsiliepimu apie sia specialiste ir esate iebandziusios? ji dirba ir Vilniuje taip pat... 4u.gif
Atsakyti