-ar reikia įsidėti plaukų džiovintuvą?
-ar tikrai paplūdimyje gultus reikia užsiimti 7 val.?
-ar yra kur pasivaikščioti ir ką apžiūrėti šalia pėstute?
-gal nuomavotės mašiną (nors dauguma siūlo keliones traukiniu)?
-kartais patinka mums ant čiužinukų jūroje pagulėti, ar vežtis juos, ar galima ten su kokiu vandens dviračiu pasiplaukioti? o gal jį irgi jau 7 ryte reikia "užsiimti"?
-kur keitėte pinigėlius (jei oro uoste, ar buvo tam laiko)?
o ir šiaip gal kokių patarimų iš praktikos: tą geriau daryti, to ne, o šitą geriau daryti taip

na, apie maistą, kambarius... bet tai labai subjektyvus dalykas, nepamatęs neįvertinsi, o pamatęs kiekvienas įvertins pagal savo sugedimo laipsnį
[/quote]
Atsakau:
- Plaukų džiovintuvo pas mus kambaryje nebuvo, ir nemanau kad kituose jis buvo.
- Mes gultus uzsiimdavome nagal kiek po 7, bet tiesiog mes keldavomes tokiu laiku , tai nueidavom uzmesdavom ranksluoscius, po to pavalgydavom, ir grizdavom kada norim. Mes visada uzsiimdavom eile prie pat juros, o toliau nuo juros matydavau kad ir veliau vietos budavo.
-Pėstute nevaikščiodavom, nes tai turistinė viešbučių zona taip kad tikrai kažko įpatingo nebus, tiesa netoliese yra vandens atrakcionų parka, bet mes į jį nėjom nes aš

, bet neatrodė labai super.
-Mašinos nesinuomavom, manau tokiu eismu būtų sudėtinga vairuot paprasčiau taksi, jei kur netoli važiuoti.
- Ant čiužinukų kiti plaukiojo, o ir vandens dviračiai mačiau yra, tik kad jie nebuvo labai popluliarus, taip kad užsimušti juos nuo 7 nemanau kad reiktų, bet tiesa sakant mes tuo nesidomėjom tai tik mano nuomonė.
-Pinigus keitėm pačiam viešbutį, nes oro uoste nebuvo nei laiko, o i viesbuti atveža ramiai nueini ir pasikeite. Nekeiskit labai daug, nes po to reiks atkeisdineti atgal ko jie nelabai nori .
-Kambariai nėra prabangūs, tokie sakyčiau pagyvenę gerokai, vonios šiek tiek parūriję, bet pas mus patalynę keitė kokius 4 kartus tai tikrai per savaitę, rankšluosčius kasdien, buvo tvarkinga vabalai jokie per kambarius nelakstė, tai mums tiko. Nors kiti važiavę burbėjo visą laiką. Taigi įvertinsit patys. Dėl maisto mums buvo viskas skanu, net labai. Aš sakyčiau maistui esu išranki, tiksliau mano skrandis išrankus bet valgiau viską ir neblogavau nei kart.
- Patarimai kaiciant pinigus is kart prasykit kad pasmulkintų t.y po 1 , 2 dinarus nes arbatoinigius tai jie labai mėgsta. Kambarinei palikdavom po 1 kasdien, kai pamirsdavom kas antra, ir bare ir t.t na taip pas juos jau įprasta.
Visa reikalinga info, apytikslias kainas taksi ir kitu daiktu papasakos gide pakeliui i viesbuti. Dar pirmom dienom tikrai nieko nepirkit nes apsisausit juodai. Apsipirkitnetu jums bus pigiausiai Nabuel miesteli o ne Hamamete, bet perkant turguj geriau pasidomekit kiek viskas kainuoja fiksuotu prekiu pard. nes kainas reik dalint pasakytas is kokiu 4 ar 5

ir deretis deretis. Nors kai vyksit i Sachara odas pvz geriau pirkti ten , vekgi gide papasakos ka ir kur