Su kuom nuvalyti spintos duris?? demes nuo pirstu,anspaudus
valiau su baldu valikliu is parduotuves nenuvale,valiau su Amway baldu valikliu nenuvale
tik ismozota liko ir tiek
O durys padarytos is paprasciausiu ploksciu manau
Turi omeny purskiama baldu poliravimo priemone?
as tai valau su L.O.C zaliu, kuris siaip skirtas virtuvei...dar jis puikiausiai nuvalo ir pirstu antpaudus nuo sienu
as tai valau su L.O.C zaliu, kuris siaip skirtas virtuvei...dar jis puikiausiai nuvalo ir pirstu antpaudus nuo sienu
Siandien kreipiausi i valykla ,kad issivalyti vilnoni puspaltuka..na kainuoja nemazai ..o pas mane ne vienas daiktas vilnonis..
Gal yra budu kaip paciai issivalyti,atsinaujinti juoda ,vilnoni drabuzi,kurio negalima skalbti?gal kas zinote kokiu budu ir gudrybiu
Gal yra budu kaip paciai issivalyti,atsinaujinti juoda ,vilnoni drabuzi,kurio negalima skalbti?gal kas zinote kokiu budu ir gudrybiu
Pagaliau labai gražiai susiremontavau kambarį iki smulkmenų, bet sofa viską gadina... Tiksliau - jos baisios DĖMĖS
Daug kur skaičiau, kad valyti reikia tuoj pat, kai tik pastebi dėmę, bet mano problema ta, jog aš net nežinau, kada jos atsirado, toks įspudis, kad jos pradžioj nebuvo ryškios, todėl nepastebėjau, o su laiku patamsėjo ir kuo toliau tuo labiau kliūva už akių..
Aš net nežinau, nuo ko tos dėmės.. Gal arbatos, likerio, o gal net šokolado???
Dėmės - ant sofos čiužinio gobeleno, niekad neteko valyt dėmių nuo baldų medžiagos..
Audinys - 100% medvilnė.Gal galėtumėt man patart, kuo ir kaip valyti? Būčiau labai dėkinga...

Dėmės - ant sofos čiužinio gobeleno, niekad neteko valyt dėmių nuo baldų medžiagos..

Gal patartumete kuo isvalyti tusinuka nuo odines sofkos?
QUOTE(SuperBaba @ 2009 03 05, 21:20)
Paciai neteko valyti, bet sitam forume mergaites pataria valyti spiritu (80 proc.), acetonu, lako nuemeju, dantu pasta ar tiesiog muiluota (ukisku muilu su tulzim) kempinele, dar daug kas giria kazkoki valikli LOC is Amway..
Kazkaip beskaitydama si foruma pastebejau, kad labai daug vaikuciu taip margina teveliu odines sofas..
Stebuklingasis LOC nenuvale, spiritas taip pat
QUOTE(SuperBaba @ 2009 03 06, 16:01)
Tegaliu patart kuo skubiau bandyti visas turimas priemones, nes kuo ilgiau laukiama, tuo didesnė tikimybė, kad tušinuko spalva įsigers į odą..
QUOTE(SuperBaba @ 2009 03 06, 16:01)
PABANDYK SU CIF VALIKLIU.
Šuva pašventino sofą-lovą šlapimu ir gerokai įsigėrė kol pastebėjom
Pabandžiau išvalyti su vandeniu ir indų plovikliu. Tiek bijojau, kad dėmės neliktų nuo indų ploviklio, tai labai daug vandens susigėrė į čiužinį beplaunant. O man šiąnakt miegot toj vietoj reikės
Išsikvietėm kaimyną, kad su siurbliu is top shopo nusurbliuotų prieš tai dėjau po kelis sluoksnius medžiagos ir sėdausi, kad susigertų į medžiagą drėgmė, tai likau šlapiu užpakaliu.
Kaip viskas baigėsi, parašysiu vėliau
QUOTE(Helly1 @ 2007 11 06, 19:58)
Sveiki, nusipirkom šviesios eko-odos baldus. Turėjom svečių, ir naujas fotelis nusidažė melsvai nuo megztinio. Gal kas susidūrėt su tokia problema? Kuo išvalyti? Bandėm valyklius odai, muilą, niekas nesigavo. 
PAS MUS TAS PATS, TIK SVEČIAI ATĖJĘ SU DŽINSAIS MĖLYNŲ DĖMIŲ PRITRYNĖ, IRGI SU NIEKO IŠVALYTI NEGALIU. JAU IR TAIP SĖDIMAS DALIS BALTAIS KAILIUKAIS APDENGUS ESU
O tas stebuklingasis amway baliklis nuvalytų zelionką nuo baldų (dsp plokščių) ir medinių grindų? Kovojau visaip, niekas neima