Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų ir kt.

QUOTE(Naminė @ 2010 07 16, 13:56)
vait spiritu,yra bekvapis(man vistiek smirda)man turguj rode kai pirkt norejau,tikrai nuvalo,bet gal pirma pabandyt maziau matomoj vietoj g.gif na del visa ko mirksiukas.gif

O geras, net nepagalvojau apie ji! Dar ir sviesios odos kede tuo maisu uzdaziau visa doh.gif doh.gif Turiu vaitspirito, bandysiu. Duosiu zinia, ar isvale!
Atsakyti
sveikutes,labai prasau pagalbos,nusipirkau nauja rubeli (sudetis60%cotton 40%poyester) isploviau viena kart rankom,ploviau su spalvotiem audiniam skirtais skalbimo milteliaias,bet atsirado kazkokius rusvos demeles visur g.gif ploviau antra kart-dar daugiau doh.gif nebezinau net ka adryt,rubas nepigus ir taip gaila verysad.gif kaip jas isnaikint? verysad.gif
Atsakyti
Noriu padekoti rekomendavusiajai valyma su lygintuvu ir padrasinti kitas - isbandziau su lakuotu raudonmedzio stalu - puikiai isvale 2 dideles baltas demes smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,
Noriu Jūsų visų patarimo ax.gif
Turiu odinę ryžą rankinę, nuo kurios pradėjo luptis dažai (matyt oda buvo kažkuo dažyta) ir paaiškėjo tikroji odos spalva - JUODA!! O taip mylėta rankinė buvo.. verysad.gif
Galbūt esat susidūrę su panašia bėda? Gal kas žino kaip restauruoti spalvą?
Būsiu labai dėkinga!!
Atsakyti
Merginos, kaip išvalyti žolės dėmes iš šilko ? g.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip isimti saku deme is sukneles? kazkaip masciau kad gal su lygintuvu kaip ir vaska, bet gaila apsirikt, nes paskuj teks mest lauk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2010 08 11, 17:57)
Sveikos, kaip isimti saku deme is sukneles? kazkaip masciau kad gal su lygintuvu kaip ir vaska, bet gaila apsirikt, nes paskuj teks mest lauk 4u.gif

Kitoj temoje viena mamyte rase ,kad su acetonu iseme sakus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2010 08 11, 17:11)
Kitoj temoje viena mamyte rase ,kad su acetonu iseme sakus. mirksiukas.gif

aciu, bandau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, labai reikia pagalbos. Gal žinot kaip nuo plastikinės vonios spintelės išvalyti plaukų dažų dėmes? Acetonas ir vaitspiritas nepadeda, jau nebežinau ką daryt - tokia faina spintelė, o visiškai sugadinau verysad.gif
Atsakyti
Nagu lako demes isemiau su Pre-wash gaminiu is amway. Neysisenejusias kraujo demes esu isvaliusi su balikliu - amway Bleach. tp su universaliu LOC esu isvaliusi is dzinsu tepalo demes. BUTINA teisingai naudoti visas amway valymo priemones, nes neteisingai naudojant nelabai ka ir isvalysi! tad, jei jau perkate, butinai pasiteiraukite kaip jas naudoti. As nereklamuoju, tiesiog pasidalinu savo patirtimi, jog man jau nebereikia sukti sau galvos kada ir kokia priemone pirkti, tai darau atsidariusi savo internetiny puslapy ir issirenku prekes, uz papildoma mokesty - jas man atveza iki pat namu duru!
Atsakyti
Jus moterytės net nežinot, kaip šauniai man padėjot- šeštadienį buvau firmos jubiliejuje ir išterliojau pačias pačiausias savo medvilnines baltas kelnes. Su kuo tik nebandžiau išvalyti. Pradžioj maniau, kad "įsėdau" i raudoną vyną, paskui galvojau, kad su prakaitu per rūbą pagavau raudonų dažų nuo suolų...koks puikus pasiūlymas - vaitspiritas g.gif Jau išvaliau ir lekiu džiauti ant virviu, kad išsigaruotu, nors su puikiais skalbimo milteliais ir perskalbiau...Valio valio vaitspirito pasiūlytojai. Kai būsite šį dalyką pasiūliusioji Šiauliuose (beje, kviečiu i mūsų miesto rudeninę šventę rugsėjo 10-12 d.) pavaišinsiu kavinukėj kava, o kai pati būsiu Vilniuje- vaišinu ten 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mano skype Romalda G.
Atsakyti
QUOTE(Elodie @ 2010 08 03, 19:47)
Sveikos mielosios,
Noriu Jūsų visų patarimo ax.gif
Turiu odinę ryžą rankinę, nuo kurios pradėjo luptis dažai (matyt oda buvo kažkuo dažyta) ir paaiškėjo tikroji odos spalva - JUODA!! O taip mylėta rankinė buvo..  verysad.gif
Galbūt esat susidūrę su panašia bėda? Gal kas žino kaip restauruoti spalvą?
Būsiu labai dėkinga!!

as jusu vietoj su sia rankine apsilankyciau batu taisykloj, kuri modernesnem technikom ir technologijom dirba. Gal ten dazus nuims kokia naujoviska chemija ir naujai nupurks norima spalva. Pabandykite. Kazkada as dukros aukstaulius vysnios spalvos taip atgaivinau ir gana ilgam tiko aveti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo text: 16 rugpjūčio 2010 - 13:19