Kaip nuo odiniu baldu isvalyti tusinuka, mazoji pasidarbavo, truputi su ukisku muilu patryniau, tai kazkiek pasivale, dar ir ora siek tiek vienoje vietoje pasitryne

QUOTE(Ingese @ 2011 09 26, 09:31)
Kaip nuo odiniu baldu isvalyti tusinuka, mazoji pasidarbavo, truputi su ukisku muilu patryniau, tai kazkiek pasivale, dar ir ora siek tiek vienoje vietoje pasitryne 

Tusinuko demes labai lengvai isvalo priemone L.O.C is amway.Bandziau valyt odine striuke-padejo.
QUOTE(Ingese @ 2011 09 26, 09:31)

Mano pacanas irgi baltas kėdes tušiniu papaišo,tai aš su AJAX milteliais pašvečiu, truputuka lieka dėmė, bet per kelias dienas nusisėdi ir dabar nesurasi kur išpaišyta buvo

sveikos mamkos,
prasau padekite, kaip is maudomuko isimti rudis?
prasau padekite, kaip is maudomuko isimti rudis?

Zirklemis
QUOTE(zvejys1 @ 2011 10 21, 21:10)
Zirklemis
Teko šį metodą pritaikyti saviems drabužiams? Rezultatu esat patenkintas?

QUOTE(adrute @ 2011 10 22, 19:39)
O su nagu lako nuemeju nebandete?

QUOTE(adrute @ 2011 10 25, 18:17)
tase ryskios sspalvos bijau kad gali paveikti spalva
tai pries tai pameginkit su nagu lako nuemeju patrint vidinej ar maziau matomoj rankines vietoje.
Sveiki, gal ir man kas nors padės
nusipirkau tokį seną, odinį mokyklinį "portvelį", džiaugiuosi juo labai, tik yra kelios rimtos dėmės, kurias norėčiau išvalyti ir nežinau kaip
daiktas matyt buvo drėgnai laikomas ir nuo metalinių detalių ant odos nubėgusios tamsios dėmės, gal čia rūdys
nežinau kuo valyti- bandžiau citrinos sultis, actą, acetoną - nepadeda
spalva man labai patinka tai nesinori perdažyti, bet turbūt teks jei kitokios išeities nerasiu
oda labai stora, lygi.

nusipirkau tokį seną, odinį mokyklinį "portvelį", džiaugiuosi juo labai, tik yra kelios rimtos dėmės, kurias norėčiau išvalyti ir nežinau kaip

oda labai stora, lygi.

Sveikos, turim baldus is plokstes, jie matiniai ir labai teplus, vos tik prisilieti, lieka pirstu zymes. Isvalyt tuos pirstu antspaudus isvalau, bet gal zinot kokia priemone, kuria butu galima padengti baldus, kad jie nebutu tokie teplus, kad kazkoks apsauginis sluoksnis uzsidetu?