Sveikos, gal patarsit ka su tusinuko deme daryti? ant "odinukes" sviesiai rozines spalvos atsirado tusinuko bruksniukai (striukes sudrty raso poliuretanas ir viskoze)
SVeikos, turiu didele didele beda 
Pasisiuvau suknele ir siuveja naudojo zydra kreida. Kai suknele buvo pasiuta nunesiau ja i valykla kad isvalytu, bet valykla susimaise ir vietoj isvalymo ja isskalbe
Kreida neissiplove ir negana to dar vienoje vietoje sviesi medziaga nusidaze nuo tamsios

Ar yra koks nors budas isimti kreidos bei nubegusiu dazu demes?
Jei nesciau ja vel i valyma ar valykloj isvalytu sias demes?
Labai aciu uz pagalba

Pasisiuvau suknele ir siuveja naudojo zydra kreida. Kai suknele buvo pasiuta nunesiau ja i valykla kad isvalytu, bet valykla susimaise ir vietoj isvalymo ja isskalbe

Ar yra koks nors budas isimti kreidos bei nubegusiu dazu demes?
Jei nesciau ja vel i valyma ar valykloj isvalytu sias demes?
Labai aciu uz pagalba
patarkit, kaip isvalyti pieniu deme ant rubu? tas toks baltas skystis is kotu kur isbega, ir dabar tamsios demes ant rubu
kai turejom kate namie, oi kiek vargdavau. Prisiskaicius ir acto, ir lenoro, ir ko tik nebandziau. Galiausiai Senukuose pirkau toki purskiama spec kaciu sysiaus kvapo naikintoja. Suveike
o cia tas stebuklingas Mr Proper kempine-trintukas nepadetu?
QUOTE(raimondas35 @ 2012 02 09, 22:02)
kai turejom kate namie, oi kiek vargdavau. Prisiskaicius ir acto, ir lenoro, ir ko tik nebandziau. Galiausiai Senukuose pirkau toki purskiama spec kaciu sysiaus kvapo naikintoja. Suveike

QUOTE(saridon'e @ 2012 03 10, 01:23)
apipyliau sieną (viniliniai geltoni tapetai) raudonu vynu...liko mėlynas varveklis
gal įmanoma dar išvalyti? 

o cia tas stebuklingas Mr Proper kempine-trintukas nepadetu?
QUOTE(pagieza2 @ 2012 04 27, 17:22)
Sveikos, gal patarsit ka su tusinuko deme daryti? ant "odinukes" sviesiai rozines spalvos atsirado tusinuko bruksniukai (striukes sudrty raso poliuretanas ir viskoze)
Aš tušinuko dėmes nuo rankinukų, rūbų valau spiritu...Po keleta kartų...Tačiau tų tušinukų spalvos dažai būna skirtingi- kai kurių spalva fone ir išlieka...
QUOTE(Elzė @ 2012 05 02, 22:34)
patarkit, kaip isvalyti pieniu deme ant rubu? tas toks baltas skystis is kotu kur isbega, ir dabar tamsios demes ant rubu
As pieniu demes is baltos vaikiskos striukytes (o buvo tikrai ne viena demele

QUOTE(pupik @ 2012 04 24, 10:50)
Kaip išvalote prakaitą iš marškinių pažastų?
Kažkaip keista - prieš skalbiant nemačiau, o išskalbus atsirado. Bijau marškinius virinti
Kažkaip keista - prieš skalbiant nemačiau, o išskalbus atsirado. Bijau marškinius virinti
Man padėjo Vanish apvalioje dėžutėje kur milteliai. Pamerkiau gal pusvalandžiui, bet į gan stiprią koncentraciją (mirkiau mažame kiekyje skysčio tik tas vietas ). Tada išploviau. Dar matėsi, o po antro karto neliko.
QUOTE(Kina @ 2012 05 08, 15:53)
Man padėjo Vanish apvalioje dėžutėje kur milteliai. Pamerkiau gal pusvalandžiui, bet į gan stiprią koncentraciją (mirkiau mažame kiekyje skysčio tik tas vietas ). Tada išploviau. Dar matėsi, o po antro karto neliko.
Na man tas Vanish tai iš viso nieko neplauna: jokių dėmių - dariau visokiai sbūdais - ir tiap, ir kitaip - jau taip nusivyliau, kad ne tas žodis
reikia patarimo:
sudejus spintoj laikiau dvi naujas rankines (abi lyg odos pakaitalo, bet tiksliai jau nepamenu), dabar atejus sezonui issitraukiau ta sviesia, o ji demem nusidazius nuo tos tamsios
Ar imanoma kazkaip isvalyti?
sudejus spintoj laikiau dvi naujas rankines (abi lyg odos pakaitalo, bet tiksliai jau nepamenu), dabar atejus sezonui issitraukiau ta sviesia, o ji demem nusidazius nuo tos tamsios

Ar imanoma kazkaip isvalyti?
QUOTE(JustasE @ 2012 05 21, 21:52)
Kažkur skaičiau,kad reikia idėti daiktą i šaldytuvo kamerą,kad ta guma sušaltų,ir tada ji lengvai nusikrapšto.
Dėl gumos, tai galima su lygintuvu. Uždėti laikraštį ar kitą popierių ir su lygintuvu palyginti. Tai daryti kelis kartus vis pakeičiant popierių. Esu tai dariusi ne viena kartą.
O man reikia patarimo, kaip išvalyti žolės dėmes. Tiesiog mano vyrukas per savo gimtadienį su šviesiom kelnem bandė per žolę čiuošti keliais
O man reikia patarimo, kaip išvalyti žolės dėmes. Tiesiog mano vyrukas per savo gimtadienį su šviesiom kelnem bandė per žolę čiuošti keliais