Siandien prisireike vienos vaikiskos prekes ir nukulniavom i vaiku parduotuve. Radom uzdaryta. Man ne galvoj, kad ji sekmadieni visai nedirba

Ilgai negyvenau Lietuvoje ir ipratau savaitgalius skirti apsipirkimams. Savaitgaliais juk geriausias pelnas ir ta galima speti is zmoniu parduotuvese kitoje salyje. Nesu "shoppoholike", bet jei kazko reikia megstam nueiti su seima ir pasitariant issirinkti, o kada ta padaryti jei ne savaitgali? Eidama namo perziurejau visas gretimas parduotuves - visos ju sekmadieni nedirba, o sestadieni dirba tik puse dienos. Butent ta puse, per kuria musu seima siaip jau eina pirkti maisto, o nemazai zmoniu i turgu ir pan.
Man susidare ispudis, kad savininkai nenori uzdarbio

Jei ir laisvalaikio reikmenu parduotuve savaitgali dirba vos menkas sestadienio valandas

Tad man kilo klausimas, ar ji taip pavadinta del tikro laisvalaikio - pardavejos laisvadieniauja, ar del manojo? Negi turi per darbo valandas siusti vyra paziureti naujos meskeres ar palapines VISAI seimai? Vienu zodziu, man tai primena sovietu laikus kai parduotuves uzsidarydavo pietu pertraukai del dvieju pardaveju patogumo, tuo padarydami nepatogumu visiems 500 savo pirkeju.
Kaip jau supratot, as mielai noreciau, kad parduotuves dirbtu ir savaitgaliais. Netikiu, kad lietuviai ta diena skiria kitiems dalykams. Jei tai butu tiesa tada ir prekybu centrai bei maximos, norfos, savaitgali neprekiautu buities daiktais ir rubais, tik maistu. Nestatytu priziuretoju tuose skyriuose, nes tomis dienomis nebutu apyvartos. Tad as noriu paklausti ar tik man vienai tai kliuva? As nesuprantu ju nedarbo laiko ir kaip pirkejas nes tomis dienomis man patogiausia apsipirkti, ir kaip prekybininkas. Nebent jie gerai isnagrinejo rinka ir tokiu kaip as mazuma, bet ar tikrai