Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių darbo laikas

QUOTE(Silvute @ 2007 10 19, 13:41)
tame pc dirbantys zmones turi iseigines kitomis dienomis, ir tada kuo puikiausiai gali svesti. Tereikia tik noro.
PVz suorganizuoju ir paskelbiu, kad gimtadieni svenciu treciadieni. Tie kas dirba pirmadienis-penktadienis ir savaitgalis laisvas, tie dirba dazniausiai iki 17-18 val, todel 19 val jau gali dalyvauti. O tie kas dirba savaitgaliais arba slenkanciu grafiku, gali susiplanuoti grafika ( jisai yra derinamas su darbuotojais), kad ta treciadieni turetu laisva.

leisk paklaust, tau yra tekę taip organizuot gimtadienį, ar čia tik pė-vė-zė?

Kur tu cia matai problema. Aisku, jeigu tu gimtadienius sventi po 10-12val ar per juos reikia prisigerti tiek, kad kita diena iki pietu turi miegoti, tai visai kita kalba.

kita, bet vistiek kalba. tai švęsti mėgsta pakankamai daug žmonių.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 10 19, 15:00)
kita, bet vistiek kalba. tai švęsti mėgsta pakankamai daug žmonių.

man teko eiti į gimtadienius suorganizuotus savaitės vidury. Ir visada linksmai pasibūdavom, mažiau gėrimų, trumpiau trukdavo, bet visada vienodai smagu būdavo.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 10 19, 15:00)

man ne gimtadieni, o mergvakari teko taip organizuoti. Ir labai fainiai po darbo pasisedejom.
Atsakyti
Lietuvoj tai dar pakenciamai,o vat Austrijoj tai kosmaras su tuo parduotuviu darbo laiku.nuo 8.00 iki 19.00 darbo dienom ,sestadieniais nuo 8.00 iki 17.00,o sekmadieniais visai nedirba. cia visos parduotuves ir maisto ir kitu prekiu.Lietuvoj tai nors iki 23 val. maxima dirba ,o cia nieko .po 19.00 nieko nebenusipirksi sad.gif
Atsakyti
šian skaičiau akropoliai nedirbs gruodžio 25 d. ir sausio 1 d. rolleyes.gif džiaugiuosi už tuos kurie dirba PC, kad ir prieš tai reiks ilgiau dirbti iki 24 h, bent jau per šventes pabus su šeima ax.gif
Atsakyti
Ai nesnekekit kad ten uzsieni isvis tipo viskas tobula paprasta diena parduotuves nemazai kurioje salyse dirba tik iki 17-18h

net maisto parduotuves ilgiausiai iki 20h dirba taip kad nereikia liaupsint to uzsienio..

Nors kad sekmadieniais nedirba parduotuves man irgi keista suprantu pronvicijose kur sekmadieni sunku zmogu gatvej isvyst bet didziuosiuose miestuose galima tikrai nemazai zmoniu isvysti mieste mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 11 26, 10:51)
šian skaičiau akropoliai nedirbs gruodžio 25 d. ir sausio 1 d. rolleyes.gif džiaugiuosi už tuos kurie dirba PC, kad ir prieš tai reiks ilgiau dirbti iki 24 h, bent jau per šventes pabus su šeima ax.gif

galų gale 4u.gif joks normalus žmogus juk ir neis kalėdų rytą pirkti batų ar kailinių.

QUOTE(slotas @ 2007 11 30, 12:54)
Ai nesnekekit kad ten uzsieni isvis tipo viskas tobula paprasta diena parduotuves nemazai kurioje salyse dirba tik iki 17-18h

net maisto parduotuves ilgiausiai iki 20h dirba taip kad nereikia liaupsint to uzsienio..

būtent. ir nesužlunga kažkaip ta kapitalistinė ekonomika, nors ir nedirba konvejeriu kiaurą parą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2007 11 30, 13:54)

Nors kad sekmadieniais nedirba parduotuves man irgi keista suprantu pronvicijose kur sekmadieni sunku zmogu gatvej isvyst bet didziuosiuose miestuose galima tikrai nemazai zmoniu isvysti mieste  mirksiukas.gif

dideliuose miestuose ir kitose šalyse yra kas dirba sekmadienį. ne viskas, bet bent supermarketai ir pan. o kodėl ten nedirba šiaip - nes pagal įstatymus sekmadienį dvigubi atlyginimai ir pan. taigi, tiesiog padaroma, kad neapsimokėtų dirbti. tačiau kur apsimoka - ten ir dirba (kur pirkėjų skaičius didesnis nei darbuotojo dvigubas atlygis).
Atsakyti
nu sekmadienį tai sekmadienį
bet per šventes reikia švęsti, o per tuos PC nebemokam švęsti, tik pinigus leisti nesąmonėms
Atsakyti
QUOTE(tutti @ 2007 10 07, 22:18)
O aš už tai, kad sekmadieniais parduotuvės nedirbtų. Kad sekmadieniai būtų šeimos diena. Man nepatinka vartotojiška visuomenė. O lietuviai dirba daug, labai daug, ir gauna mažai. Čia lyginant su kitomis Europos šalimis.

pritariu drinks_cheers.gif
as ir noreciau, kad sekmadieniais nedirbtu parduotuves, ir zmones uzsiimtu kazkuo idomesniu, nei slankiojimu po parduotuves... (teatras, kinas, koncertas, baseinas, pirtis, boulingas, muziejus, naktinis klubas ir pan., galu gale pasivaiksciojimas gryname ore parke, ar miske)
Apsipirkti manau tikrai imanoma, kad ir vakare po darbo, nes parduotuviu darbo laikas pakankamai ilgas, arba sestadieni smile.gif
Atsakyti
Nu PC nedirbs, bet aš niekaip nesuprantu kuo skiriasi pardavėja dirbanti mažesnėje arba mažoje maisto parduotuvėje nuo dirbančios PC. Grafikai darbo panašūs. Tai jai jau švęst nereikia. Ta kuri dirbs mažoje, tai netik kad per šventes dirbs, bet ir žmonių didelį srautą atlaikys, nes visi buteliuko, suktinuko eis.
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2007 12 05, 08:45)
teatras, kinas, koncertas, baseinas, pirtis, boulingas, muziejus, naktinis klubas ir pan.,

O kuo šitų įstaigų darbuotojai blogesni už pardavėjas?
Atsakyti