Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(Jurgitukas1 @ 2007 10 25, 19:38)
Kur radai sios virtuves nuotraukyte? Gal ju yra daugiau? blush2.gif

manau ji rado čia
http://mocoloco.com
bent jau tokia nuotraukos nuoroda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufka: 26 spalio 2007 - 08:49
[quote=Saja,2007 10 25, 19:16]
Nu tai ir aš susinepatoginau nuo tavo žodžių blush2.gif (tik aš ne SoJa, o Saja, bet ne tu pirma painioji mirksiukas.gif). Malonu padėti 4u.gif. Čia visos viena kitai stengiasi padėti, ir man supermamos prieš kelis mėnesius labai padėjo patobulinti mano projektą. Tik remonto darbai taip užsitęsė, kad virtuvės dar net neužsakėme verysad.gif. O dėl baro - jei nuspręsite jo atsisakyti, tai viskas pasidaro paprasčiau, ir tavo pirmi variantai visai gerai atrodo. O ką tu juose nori pakeisti, tai jau sunkiai suvokiu - gal dėl to, kad jau vakaras biggrin.gif, o dar geriau būtų piešinuką pamatyti.
[/quote]

[quote=SoJa,2007 10 26, 08:38]
Dėl savo nick'o panašumo nusiskyniau svetimus laurus blush2.gif
Šiaip tai ir aš noriu padėkoti Sajai nes man daug pagelbėjo ir to pasėkoje labai sėkmingai pasinaudojau Sajos projektėliu pasidariau savo virtuvytę.

blush2.gif Vaje kokia geda..... doh.gif o juk as iki siol neatkreipdavau demesio, kad cia du atskiri nickai!!! doh.gif blush2.gif blush2.gif Mergaites jus jau man atleiskit... blush2.gif Soja, gerai kad bent tu ta visa reikala isrisai, o tai buciau ir toliau jus abi laikiusi viena asmenybe (turbut dabar jau iseina, kad susidvejinusia asmenybe... doh.gif lotuliukas.gif )
[/quote]
Na 1 ir 2 variantas pas mane tebera cia:
http://public.fotki.com/elvos/
Paties virtuvinio isplanavime lyg ir viskas normalu, tik galvoju, jei baras nebera toks butinas, tai ka vietoj jo geriau det? Jau pasiulyma del indaujos tarp abieju langu isidejau i stalciuka galvelej mirksiukas.gif Tai noreciau pasirinkti is daugiau variantu... blush2.gif Kazin, jei pagal 2 varianta virtuves zonoj deciau staliuka 4 asmenims, tai turbut jau nebesiziuretu dar ir valgomasis stalas prie kito lango? Ar neatrodytu , kad vien stalai aplinkui? g.gif Is tikruju galvoju, kad protinga cia patarima gavau, kad kaskart pusryciaut juk nelakstysim i valgomaji...O gal? g.gif Pati neisivaizduoju kaip bus, kol nepradedi tuose namuciuose gyvent... unsure.gif [/quote]
Atsakyti
Sveikutės. Atėjo laikas ir man savo miniatiūrinę virtuvę turėti, kuri vos 6 kvadratų tėra. Pradėjau žvalgytis kur užsisakinėti, bet bijau apsigaut, noriu kokybiško darbo. Gal yra Šiauliečių ir galit rekomenduoti kokius neblogus virtuvės gamintojus. Būčiau dėkinga smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 10 26, 09:36)
kas gamino jums?  bigsmile.gif  matau klaipediete  blush2.gif

gamino baldininkai is kvedarnos rolleyes.gif jei rezultatas bus geras,galesiu rekomenduoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 10 26, 09:14)
gamino baldininkai is kvedarnos rolleyes.gif jei rezultatas bus geras,galesiu rekomenduoti ax.gif

cia ne tie kur is lenkisku medziagu gamina g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(triusikėliai @ 2007 10 26, 12:26)

turi lenkisku ir cekisku medziagu. smile.gif ziurint kokia issirinksi,spalvu palete kaip ir klp parduotuvese smile.gif o lenkiska kokybe kartais buna geresne nei kitos,tiesiog man atrodo nera didelio skirtumo is ko bus pagamintos spinteliu lentynos,kuriu nesimato... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 10 26, 12:43)
turi lenkisku ir cekisku medziagu. smile.gif ziurint kokia issirinksi,spalvu palete kaip ir klp parduotuvese smile.gif o lenkiska kokybe kartais buna geresne nei kitos,tiesiog man atrodo nera didelio skirtumo is ko bus pagamintos spinteliu lentynos,kuriu nesimato... smile.gif

o is ko dureles ?
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 10 26, 11:43)

as netik lentynas galvoje turejau,bet visa virtuvini,beje lenkiski pigesni,nors ju kokybe patikek manim nekokia,kaip ir kitu lenkisku baldu(lovu,spintu,minstu daliu)is patirties sakau...
beje ,ak turejai omeny rasydama,kad lenkiska kokybe kartais buna geresne nei kitos? g.gif kokios cia kitos????man uz lenkiska kokybe prasciau nera,nebent made in china...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo triusikėliai: 26 spalio 2007 - 14:03
Laba! smile.gif

Ech, kaip gaila, kad negaliu visko perskaityt, per tuos darbus, o ypač kai dar visa buto apdaila ir apstatymas laukia...
Todėl atsiprašau, jei buvo rašyta, bet norėjau paprašyti parekomenduoti firmą, kur jums ar jūsų draugams gerai, laiku ir už prieinamą kainą padarė virtuvinius baldus (labai gerai būtų Kaune).
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2007 10 25, 21:45)
Labai faina virtuvė  thumbup.gif  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Labai aciu jau seklei suseket lotuliukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(triusikėliai @ 2007 10 26, 15:01)
as netik lentynas galvoje turejau,bet visa virtuvini,beje lenkiski pigesni,nors ju kokybe patikek manim nekokia,kaip ir kitu lenkisku baldu(lovu,spintu,minstu daliu)is patirties sakau...
beje ,ak turejai omeny rasydama,kad lenkiska kokybe kartais buna geresne nei kitos? g.gif kokios cia kitos????man uz lenkiska kokybe prasciau nera,nebent made in china...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 10 26, 09:38)
Beje Saja, o kaip Jūsų virtuvė ? Įdomu būtų sulyginti kuo virto praktiškai identiški projektai

Kad niekuo dar nevirto doh.gif. Remontai užsitęsė, ir virtuvės dar net neužsakėme verysad.gif. Tai laukiu tavo virtuvės nuotraukyčių, kai baigs viską montuoti ax.gif.
O per tą laiką, kuris praėjo nuo mūsų projekto, išėmė iš gamybos plokštę, kurią planavome dėti tarp spintelių bash.gif. Tai vėl problema bus parinkti kitą doh.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 26 spalio 2007 - 15:45
QUOTE(triusikėliai @ 2007 10 26, 11:26)

Bijau ginčytis ir gal tikrai esu 100 procentų neteisi ax.gif Suprantu, kad virtuvė darosi labai ilgam ir vos ne dažniausiai naudojami baldai, bet aš visai nebijau tų lenkiškų medžiagų. Man virtuvę iš jų padarė, o dar ir meistrai tipo garažiniai, bet aš savo virtuve esu labai patenkinta, viskas padaryta labai kokybiškai thumbup.gif Kai naudosiu, gal kas išlįs, bet kai mano tikrai nemaža virtuvė kainavo 3000Lt, tai negaliu atsidžiaugti. Tie garažinai truputį pažįstami, tai nuolaidėlę padarė. Gaila, negaliu įdėti foto verysad.gif
Atsakyti