[quote=Saja,2007 10 25, 19:16]
Nu tai ir aš susinepatoginau nuo tavo žodžių

(tik aš ne SoJa, o Saja, bet ne tu pirma painioji

). Malonu padėti

. Čia visos viena kitai stengiasi padėti, ir man supermamos prieš kelis mėnesius labai padėjo patobulinti mano projektą. Tik remonto darbai taip užsitęsė, kad virtuvės dar net neužsakėme

. O dėl baro - jei nuspręsite jo atsisakyti, tai viskas pasidaro paprasčiau, ir tavo pirmi variantai visai gerai atrodo. O ką tu juose nori pakeisti, tai jau sunkiai suvokiu - gal dėl to, kad jau vakaras

, o dar geriau būtų piešinuką pamatyti.
[/quote]
[quote=SoJa,2007 10 26, 08:38]
Dėl savo nick'o panašumo nusiskyniau svetimus laurus
Šiaip tai ir aš noriu padėkoti
Sajai nes man daug pagelbėjo ir to pasėkoje labai sėkmingai pasinaudojau Sajos projektėliu pasidariau savo virtuvytę.

Vaje kokia geda.....

o juk as iki siol neatkreipdavau demesio, kad cia du atskiri nickai!!!

Mergaites jus jau man atleiskit...

Soja, gerai kad bent tu ta visa reikala isrisai, o tai buciau ir toliau jus abi laikiusi viena asmenybe (turbut dabar jau iseina, kad susidvejinusia asmenybe...

)
[/quote]
Na 1 ir 2 variantas pas mane tebera cia:
http://public.fotki.com/elvos/
Paties virtuvinio isplanavime lyg ir viskas normalu, tik galvoju, jei baras nebera toks butinas, tai ka vietoj jo geriau det? Jau pasiulyma del indaujos tarp abieju langu isidejau i stalciuka galvelej

Tai noreciau pasirinkti is daugiau variantu...

Kazin, jei pagal 2 varianta virtuves zonoj deciau staliuka 4 asmenims, tai turbut jau nebesiziuretu dar ir valgomasis stalas prie kito lango? Ar neatrodytu , kad vien stalai aplinkui?

Is tikruju galvoju, kad protinga cia patarima gavau, kad kaskart pusryciaut juk nelakstysim i valgomaji...O gal?

Pati neisivaizduoju kaip bus, kol nepradedi tuose namuciuose gyvent...

[/quote]