Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

sveik0s,0 as del svent0s ramybes atskridau i gimtine gimdyti,kad nebutu keblumu su pilietybe g.gif

user posted image
Atsakyti
na niekuomet nebuciau skridusi gimdyt i lietuva nes manau kad seima turi buti drauge o mesti darba ir vyra man atrodo kvaila kad ir keliems menesiams...mano manymu seima turi buti drauge....
buciau turbut mirusi tuos kelis menesius be vyro
o ypac nestumo laikotarpiu kai palikau labai sentimentali...
be to tiek lietuvoje tiek cia pasitaiko ivairiu situaciju.....
ka jau tikrai zinau cia svarbiausia reikiareikalauti ir lysti i akis tada supras kad ne siaip uzsieniete esi...vien i tas negres paziurejus kiek jos cia issikovoja....
o ka mes negalime...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif .As kai su Deividuku vaziavau namo,padariau jam laikina dokumenta,kad isvaziuot.O airiskam g.liudiime ambasadoj uzdejo stampa.Tai Lietuvoj reikejo isversti ta liudiima ir padare mum visus dokumentus. smile.gif Dabar jis turi Lietuvos pasa,lietuviska ir airiska g.liudiima. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ,as su savuoju jau gyvename beveik 4 metus,bet paskambinom i ambasada ir sake kad jeigu mes nenoresim niekas automatiskai neduos tam vaikui airiskos pilietybes tipo turim mes sutikti,o mes aisku nesutiksim taigi laisvai galesim gryze susitvarkyti lt pilietybe clap.gif,ir nezinau kodel cia visi taip pergyvena juk ambasada gerai zino kaip kas yra,tikiuos blink.gif
Atsakyti
Sveikutes pleputes 4u.gif na as irgi planuoju iskart susitvarkius vaiko dokumentus skristi i lietuva,nes pas mus cia i airija niekas neturi galimybiu atskristi,o taip noresis parodyti savo zirniuka.
as esu girdejusi,kad leliuka galima lankyti jau kita diena,tik nereikia leisti daug zmoniu,negalima leliuko duoti buciuoti ir ciupineti,o pries priimant lankytojus paprasyti ,kad jie nusiplautu rankas ir sloguojantys ar sergantys ateitu kai pasveiks..
na,Gyvate,tu mane nuraminai,del menesiniu ir gimdymo skausmu.dabar tikiuosi lengvo gimdymo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Adeks @ 2008 05 15, 17:48)
Sveikos 4u.gif .As kai su Deividuku vaziavau namo,padariau jam laikina dokumenta,kad isvaziuot.O airiskam g.liudiime ambasadoj uzdejo stampa.Tai Lietuvoj reikejo isversti ta liudiima ir padare mum visus dokumentus. smile.gif Dabar jis turi Lietuvos pasa,lietuviska ir airiska g.liudiima. biggrin.gif

o per kiek laiko padare laikina Deividukui dokumenta kad galetu gryzti?
Papildyta:
na o kas liecia priaugta svori tai dabar visos pavydekite ok.gif as nuo nestumo pradzios iki dabar priaugau tik 5kg.buvau ir esu liekna ax.gif zverisko apetito ne nebuvo atsirade,netgi kartais pati einu valgyti tik delto,kad reikia,nes retai kada jauciuosi alkana.atrodo uztektu vieno obuolio i diena unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mimuliuke @ 2008 05 14, 16:18)
niu kaip bebutu gausim mamytes mes istvert 4u.gif  ta gimdyma smile.gif  gal galit kuri norrs mamyte apsviesti kada reikes ligionineje pildyti kokius nors popierius del gimdymo? niu ar ten reisk iskart uzsiprsyt epiudarinio( nebzinau kaip besitaria sis zodis) lotuliukas.gif 
as katik is savo GP gryzau tai viskas gerai, sirdele stipri maziuko, tonusai geri  thumbup.gif  tik kai pasisveriau vos nenukritau priaugus esu 16 kg nu i mane paziurejus ne pro kur nepasakysi kad as turiu 16 kg ant saves doh.gif  ax.gif  nestuke.gif 
merginos dar turiu klausimeli: ar galima besilaukiant jau tepti priemones nuo celiulito smile.gif

saunu Mimuliuke,kad tavo maziukui viskas gerai thumbup.gif na o del dokumentu tai as isivaizduoju,kad jau kai nuvyksi gimdyti tada viska duos uzsipildyti,o del epiduro manau kazko atskirai nereikes pildyti,juk galbut tau jo neprireiks tai kam reiktu jo is anksto uzsiprasyti.cia matysi gimdymo eigoj,jei noresi tai paprasysi.
na as tai jokiu priemoniu nei celiulitui nei pilvukui nepirkau ir neturiu,man tiesiog ju nereikia ,tik kartais tokiu kremuku pasitepu bamba kur likusi nuo auskaro skylute,tai ja buna nemaloniai patempia.
Atsakyti
QUOTE(Inesa84 @ 2008 05 15, 19:47)
Sveikutes smile.gif ,as su savuoju jau gyvename beveik 4 metus,bet paskambinom i ambasada ir sake kad jeigu mes nenoresim niekas automatiskai neduos tam vaikui airiskos pilietybes tipo turim mes sutikti,o mes aisku nesutiksim taigi laisvai galesim gryze susitvarkyti lt pilietybe clap.gif,ir nezinau kodel cia visi taip pergyvena juk ambasada gerai zino kaip kas yra,tikiuos  blink.gif

as tiesa sakant toki dalyka pirma syki girdziu g.gif
Atsakyti
nezinau ar tikrai taip,bet nesamoniu nepliurptu ambasada pati,nu bet tikiuos kad taip ir bus g.gif ,o kiek zinau mano drauge daresi dokumentus cia tai visu pirma reikia priregistruoti vaika cia airijoj,po to issimsit gimimo liudijima po to reikia varyt kazkur kur ant vyro ir ant tavo pps ir ant vaiko gim.liudijimo uzdes stampus kad gali skristi,kainuos60e.ir tik poto su visais tais stampais i ambasada varyt reikia jie per sav.issrasis ta laikina 14dienu leidima skristi i lt,o lt jau pasidarysit pasa ir tiek smile.gif
Atsakyti
o kaip cia suprasti,kad 14 dienu leidimas? o jei as noresiu lietuvoj buti 3-4sav.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimenaaa @ 2008 05 15, 20:54)
o kaip cia suprasti,kad 14 dienu leidimas? o jei as noresiu lietuvoj buti 3-4sav.? g.gif

kai as suprantu per 14 dienu turi iskristi is airijos smile.gif
Atsakyti
ne cia tik14dienu galima buti lt ir per 14 dienu turi grysti,tai as taip pat skrisiu 3sav,ir mano drauge isskrido dar ilgiau,tai del to gryzus tuoj pat turit pradet tvarkytis vaiko pasa,o pasa padaris per 2sav,tik reikes daugiau sumoket,o jei kas neaisku paskambinkit l ambasada jie jums paaiskins viska kaip reikia tvarkytis dokumentus ir kur,o jei neskrendat i lt artimiausiu laiku jums ambasadoje gali sutvarkyt viska ir gimimo liudijima lietuviska ir taip pat gali isduoti vaikui pasa bet tas trukti gali net iki 4-6men.
Atsakyti
aciu Inesa84 uz info,jau dabar siektiek aiskiau.....
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2008 05 15, 12:07)
na niekuomet nebuciau skridusi gimdyt i lietuva nes manau kad seima turi buti drauge o mesti darba ir vyra man atrodo kvaila kad ir keliems menesiams...mano manymu seima turi buti drauge....
buciau turbut mirusi tuos kelis menesius be vyro
o ypac nestumo laikotarpiu kai palikau labai sentimentali...
be to tiek lietuvoje tiek cia pasitaiko ivairiu situaciju.....
ka jau tikrai zinau cia svarbiausia reikiareikalauti ir lysti i akis tada supras kad ne siaip uzsieniete esi...vien i tas negres paziurejus kiek jos cia issikovoja....
o ka mes negalime...

drinks_cheers.gif
QUOTE(Inesa84 @ 2008 05 15, 16:47)
Sveikutes smile.gif ,as su savuoju jau gyvename beveik 4 metus,bet paskambinom i ambasada ir sake kad jeigu mes nenoresim niekas automatiskai neduos tam vaikui airiskos pilietybes tipo turim mes sutikti,o mes aisku nesutiksim taigi laisvai galesim gryze susitvarkyti lt pilietybe clap.gif,ir nezinau kodel cia visi taip pergyvena juk ambasada gerai zino kaip kas yra,tikiuos  blink.gif

Niu ir man ta pati sake... Esme tame kad sako kad Airiai nelabai tuos stampukus deti nori unsure.gif Niu ziuresim kaip cia bus mirksiukas.gif
Atsakyti