Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(sauluzele @ 2007 10 15, 11:56)
naaaa laukiam naujienu smile.gif labai smalsu... smile.gif

klausimelis mano na toms kurioms buvo nesekmingas IVF, kaip po jo jums  mmmm atsirado normaliai? ar velavo ta prasme ciklas issitempe?

Man sios mmm uzsitese, va dabar jau 8-a diena, o mmm - kaip antra-trecia diena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 15, 09:53)
As ta zinau, todel ji kitaip ir vadinasi  smile.gif . o cia butent "kuno" temperatura paminejo  mirksiukas.gif

aš apie kūno tempertūrą tai nežnau ar verta kreipti į ją dėmesį ar ne g.gif , man pastoviai pakyla prieš mmm, taip pat ir dabar pakilusi, buvo vienu metu iki 37,8, pas mane ji šokinėja, bet jaučiuosi labai gerai ir suprask tu žmogau ką ji čia reiškia doh.gif
man ir per punkciją buvo ir per įsodinimą taip pat paklus buvo, bet čia gal taip mano organizmas reagavo į vaistus g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas @ 2007 10 15, 12:00)
aš apie kūno tempertūrą tai nežnau ar verta kreipti į ją dėmesį ar ne g.gif , man pastoviai pakyla prieš mmm, taip pat ir dabar pakilusi, buvo vienu metu iki 37,8, pas mane ji šokinėja, bet jaučiuosi labai gerai ir suprask tu žmogau ką ji čia reiškia  doh.gif
man ir per punkciją buvo ir per įsodinimą taip pat paklus buvo, bet čia gal taip mano organizmas reagavo į vaistus g.gif

Na, gal ir man taip reaguoja i vaistus?? Is kur dabar viska zinoti..
Sidabriuk, nu pasakyk, kad viskas gerai pas tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 10 15, 08:56)
klausimelis mano na toms kurioms buvo nesekmingas IVF, kaip po jo jums  mmmm atsirado normaliai? ar velavo ta prasme ciklas issitempe?

Man atėjo visiškai laiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 15, 10:02)
Na, gal ir man taip reaguoja i vaistus?? Is kur dabar viska zinoti..
Sidabriuk, nu pasakyk, kad viskas gerai pas tave  4u.gif

labai norėčiau šiandien išgirsti tą taip laukiamą ilgai frazę: your blood sample is positive wub.gif
ačiū labai visoms už palaikymą wub.gif
Atsakyti
Merginos, kas pas V iš VK gydotės.
Ar jums nekilo įtarimas, kad V laukiasi? bigsmile.gif
kažkaip nesinorėjo tiesiai klaust, jeigu tik šiaip pilvuka užsiaugino.... cool.gif
Atsakyti
Merginos,

Siandien turiu pradeti leistis gonali man tas piestukas toks sudetingas. Bijau kad pridirbsiu ka nors ne taip.
Atsakyti
QUOTE(jolituks @ 2007 10 15, 12:33)
Merginos,

Siandien turiu pradeti leistis gonali man tas piestukas toks sudetingas. Bijau kad pridirbsiu ka nors ne taip.

viskas bus gerai smile.gif viskas ten paprasta po 1 ir 2 dienos smile.gif bus net juokinga kaip paprasta smile.gif nzn man buvo ir baugu pirma karta paciai sau besti ta adata smile.gif bet ... smile.gif jau galiu but "narkomane" juokauju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet kaip vyrui sakau smile.gif nuuuuu kada sesim ant adatos vel? biggrin.gif
Atsakyti
Tas labiausiai gasdina ir mane kai reikes paciai sau. Prasau vyro tas nei per kur sako jei nori veziosiu i klinika bet tau nedursiu. Teks paciai bandyti.

Atsakyti
QUOTE(redute @ 2007 10 15, 12:30)
Merginos, kas pas V iš VK gydotės.
Ar jums nekilo įtarimas, kad V laukiasi?  bigsmile.gif
kažkaip nesinorėjo tiesiai klaust, jeigu tik šiaip pilvuka užsiaugino.... cool.gif

Manau, kad tau tik pasirode smile.gif
Atsakyti
Gal, aš dabar mėgstu visur arba nestuke.gif matyti arba šeimas, kurios turi vaisingumo problemų blink.gif

QUOTE(siri @ 2007 10 15, 13:30)
Manau, kad tau tik pasirode smile.gif

matau, kad Euromergelė priatostogavus grįžo bigsmile.gif na, kas naujo mergele?
Atsakyti
Nuleidau ir aš kraujuką ax.gif
Atsakyti