Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Kokios puikios naujienos. Musmiryte, sekmes tau dideliausios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2007 10 15, 16:27)
Šešių savaičių jau turėtų matyti pūslytę, bet gali pasiskambinti, gal lieps atvažiuoti ir anksčiau  mirksiukas.gif

Vėl su durnais klausimais aš doh.gif Tai skaičiuot nuo mmm pradžios? Neatsimenu nors užmušk kada prasidėjo tos mano mmm doh.gif Reiks eit pavartyt IVFo puslapius kur rašiau kad jau pradėjau badytis.
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 15, 16:33)
Vėl su durnais klausimais aš  doh.gif  Tai skaičiuot nuo mmm pradžios? Neatsimenu nors užmušk kada prasidėjo tos mano mmm  doh.gif  Reiks eit pavartyt IVFo puslapius kur rašiau kad jau pradėjau badytis.

Taip, nėštumas pradedamas skaičiuoti nuo pirmos mėnesinių dienos, pagalvok, gal turi kur kalendoriukyje pasižymėjus kada susirgai.
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 15, 16:33)
Vėl su durnais klausimais aš  doh.gif  Tai skaičiuot nuo mmm pradžios? Neatsimenu nors užmušk kada prasidėjo tos mano mmm  doh.gif  Reiks eit pavartyt IVFo puslapius kur rašiau kad jau pradėjau badytis.

Musmiryte vat tau ir sapnai, vat tau ir nuojautos, matai kaip būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2007 10 15, 16:35)
Taip, nėštumas pradedamas skaičiuoti nuo pirmos mėnesinių dienos, pagalvok, gal turi kur kalendoriukyje pasižymėjus kada susirgai.

Kol suradau archyve doh.gif Pasirodo mes labai didelės pleputės smile.gif Nuo mano mmm pradžios šita tema jau trečia - nesitikėjau kad tiek pritauškėm doh.gif Taigi mano mmm pradžia 09.21, vadinasi reiktų pas gydytoją apsilankyti apie lapkričio 5 d. doh.gif kiek daug laukti.
Papildyta:
smile.gif+2007 10 15, 16:35-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 10 15, 16:35)
Musmiryte vat tau ir sapnai, vat tau ir nuojautos, matai kaip būna mirksiukas.gif

Sapnai tai taip, bet nuojautų labai blogų nebuvo. HCG atsakymą išklausiau labai ramiai, nes jau buvau susitaikiusi su bet kokiu ats.

P.s. Kol varčiau plepalų archyvą Mireja ir Spanguole ten rodo "unregistered" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 15, 15:38)
Tai va, atsakymas - 84,17 (šiandien 10 d. po žirniukų įdėjimo)

Pasimetusi juodai. Baimė ir džiaugsmas maišosi  umn.gif

4u.gif
Atsakyti
Musmiryte,valio thumbup.gif Sėkmės tau ir žirniukui(ams) 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 10 15, 16:21-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 10 15, 16:21)
Musmiryte, neturiu žodžiu, jetus kaip faina, pagaliau, pagaliau ledai pajudėjo wub.gif

Nuosirdziausi sveikinimai, super 4u.gif O del pirmo vizito as klausiau pas gyd.
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2007 10 15, 16:19)
Musmiryte  thumbup.gif kad tik viskas būtų gerai  smile.gif

Kaip sekasi? Kaip su tuo dusinimu?
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2007 10 15, 17:20)
Nuosirdziausi sveikinimai, super  4u.gif  O del pirmo vizito as klausiau pas gyd.

Uoj, galva susisukus, ne i ta zinute atsakiau blush2.gif

Musmiryte, dar karta sveikinimai karsciausi 4u.gif

Atsakyti
Sveikinimai Musmirytei.
Nu jaučiau žinok, tiki ar netiki smile.gif
Atsakyti
Musmiryte, thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti