Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 09, 14:27)
U ne visiems patinka, bet man ji  thumbup.gif Aš ja pasitikiu ir man nėra reikalo, kad žodžius vyniotų į vatą. Specė ji kaip suprantu gera, taigi manau pakliuvai į geras rankas  4u.gif
Papildyta:
Kada startas?

keliu dienu bėgyje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2007 10 09, 15:33)
keliu dienu bėgyje  doh.gif

O,gerai,perimk estafetę ,su finalu: nestuke.gif super Viskas gerai su ta shema,tik man kažkaip keistai susireagavo.

Aive,dėl U-ir aš manau,kad ji specė,kokių nedaug yra.Tik jei nori paguodos,drąsinimų ir užliūliuojančių pasakėlių-tai to nebus lotuliukas.gif,
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2007 10 09, 12:28)
O tai kaip tada su pinigais sumoki už IVF, nepastoji, daro antrą IVF ir vėl moki tuos pačius pinigus?
Dar norėjau paklausti už IVF kaina yra nurodyta be medikamentų, o kiek su medikamentais kainuoja IVF?

Sveika,
as tau truputi atsakiau del M ir V klinikos kitame, statistikos forume, gal skaitei. Siaip tai, priklausomai nuo klinikos, gydytojo ir poreikio skiriasi vaistai, ju kiekis ir kainos. As lankussi M ir V, neperseniausiai dariausi IVf ir turiu viska susirasiusi. As ir turejau is pradziu problemu issiaiskinant pinigeliu sumas ir ju reikalinguma etapais. Nenoriu ilgai rasyt be reikalo, tai jei tikrai domina, atsakyk, detalizuosiu.
Atsakyti

Tai sėkmingo tau starto ir laimingo finišo nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Wow thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jau spaudžiam kumštukus wub.gif
Atsakyti

Orchideja, davaj tu pastok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 10 09, 07:58)
Laba ryta smile.gif gera karinga tema  thumbup.gif

biggrin.gif

Musmiryte wub.gif
nu ką galiu iš savo patirties pasakyt, prieš darant IVF išmečiau visus termometrus, vieną tikrąja ta žodžio prasme per savo nekantrybę ir skubėjimą ištėškiau ant žemės (gerai, kad gyvsidabris nepasipylė lotuliukas.gif ).Vat taip ir nematavau BT ir nesigadinau nervų. biggrin.gif Kitaip vargu ar būčiau atsipyrus doh.gif

Orchidėja, įtraukiu tave į parašiuką wub.gif
Atsakyti
Musmiryte, Vilma, Redute, negraudinkit manes wub.gif As jautri mirksiukas.gif
kaip bus taip bus smile.gif
Atsakyti
ryte kai perskaiciau tema pirmas pasamonej vajzdelis buvo toks gun_smilie.gif Hapy END biggrin.gif

Orchidėja! Laikom kumscius visu 4 letenu smile.gif uz tave smile.gif mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluzele: 09 spalio 2007 - 15:31
QUOTE(Orchidėja @ 2007 10 09, 16:29)
Musmiryte, Vilma, Redute, negraudinkit manes  wub.gif As jautri  mirksiukas.gif
kaip bus taip bus  smile.gif

Orchidėja viskas pas tave bus super, tik svarbiausiai nesinervuok, o mes už tave maldelę sukalbėsim wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Skaitau jusu palinkejimus ir asaros pacios rieda. Ot, durna doh.gif
Mes juk visos jauciam ta pati smile.gif
Papildyta:
QUOTE(daivaB @ 2007 10 09, 15:35)
Orchidėja viskas pas tave bus super, tik svarbiausiai nesinervuok, o mes už tave maldelę sukalbėsim wub.gif  wub.gif  wub.gif

ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2007 10 09, 16:36)
Skaitau jusu palinkejimus ir asaros pacios rieda. Ot, durna  doh.gif
Mes juk visos jauciam ta pati  smile.gif
Papildyta:

ok  mirksiukas.gif

Orchi ... as kazkaip pries IVF ir per ta laukimo laikotarpi ir taip jauciausi... graudulys toks eme ir dziaugsmas kad cia atradau bendraminciu, palaikymo dideliausia komanda, patareju baze ... smile.gif visos mes cia fantastiskos ir nepakartojamos blush2.gif 4u.gif
Atsakyti