Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 10, 11:25)
,

Aš tave įtariau slapukavimu  mirksiukas.gif

biggrin.gif nea, tavo nuojautos irgi nelabai veikia biggrin.gif nors, kita vertus, aišku bandom tik ne IVF būdu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte25 @ 2007 10 10, 11:18)
na mum taip pat vakar dare punkcija,ispunktavo 12 kiausialasciu, o dabar paskambinau ir pasake kad 10 apsivaisino  bigsmile.gif ,labai apsidziaugiau nes praeita karta is 8 apsivaisino tik 2,  o ysodinimas penktadieny.
oi kaip bijau..... unsure.gif nors jau 3 ivf, bet sy karta labai bijau.
niekados neteko saldyti,bet manau sy karta jei viskas gerai tai galesim thumbup.gif ,gal galit kas nors papasakoti kiek laiko gali buti uzsaldyti embrionukai,ar jau stimuliacijos po to nereikes pries juos ydedant? neturiu jokios informacijos apie snaigutes  blush2.gif

saulyte25 bigsmile.gif clap.gif
Atsakyti
Saulyte25 thumbup.gif thumbup.gif puikus rezultatas... Lauksim geru ziniu is taves drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2007 10 10, 11:32)
biggrin.gif nea, tavo nuojautos irgi nelabai veikia  biggrin.gif nors, kita vertus, aišku bandom tik ne IVF būdu  lotuliukas.gif

Aaaaaaaa tai visai gerai įtariau lotuliukas.gif
Atsakyti
saulyte25, puikios žinios thumbup.gif Snaigutes bent jau pas mus laiko iki 5 metų, bet nežinau, ar Lietuvoje irgi taip unsure.gif Man sodins natūraliam cikle, o šiaip tai girdėjau, kad slopinančius mergytės leidžias ir paskui Ovitrelį ax.gif Bet čia nepatikrintos, ar bent jau neišbandytos teorijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2007 10 10, 11:25)
... neisnyksta bacilos Garnerelos...  Gal kuri buvote su ta bjaurybe susidurusi, gal galite patarti kokius vaistus dar naudoti ir kas cia per bacila ir nuo ko ji atsiranda  doh.gif ...

Deja, neteko susidurti.
Atsakyti
QUOTE(saulyte25 @ 2007 10 10, 12:18)
na mum taip pat vakar dare punkcija,ispunktavo 12 kiausialasciu, o dabar paskambinau ir pasake kad 10 apsivaisino  bigsmile.gif ,labai apsidziaugiau nes praeita karta is 8 apsivaisino tik 2,  o ysodinimas penktadieny.

puikios naujienos smile.gif
o ka nors keitet? ar kokius vitaminus geret? kad rezultatai pagerejo
Atsakyti
Sulyte25, tiesiog puiku. Rezultatas pavydetinas thumbup.gif

O man apsivaisino du. Isodino viena dvieju lasteliu, kita- keturiu. Daktaro zodziais "kokybe vidutiniska". Bet as ir nesitikejau kazko geresnio.. Man visada taip verysad.gif
Na, dabar lauksiu testuko... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 10 10, 11:51)
saulyte25, puikios žinios thumbup.gif Snaigutes bent jau pas mus laiko iki 5 metų, bet nežinau, ar Lietuvoje irgi taip unsure.gif Man sodins natūraliam cikle, o šiaip tai girdėjau, kad slopinančius mergytės leidžias ir paskui Ovitrelį ax.gif Bet čia nepatikrintos, ar bent jau neišbandytos teorijos ax.gif

As turiu snaiguciu, bet kiek atsimenu, tai iki 7metu laiko, jei as neklystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tolsta laivas @ 2007 10 10, 15:01)
Sulyte25, tiesiog puiku. Rezultatas pavydetinas  thumbup.gif

O man apsivaisino du. Isodino viena dvieju lasteliu, kita- keturiu. Daktaro zodziais "kokybe vidutiniska". Bet as ir nesitikejau kazko geresnio.. Man visada taip  verysad.gif
Na, dabar lauksiu testuko...  tongue.gif

Gero ir ramaus tau laukimo o mes laikysime kumštukus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tolsta laivas @ 2007 10 10, 15:01)
O man apsivaisino du. Isodino viena dvieju lasteliu, kita- keturiu. Daktaro zodziais "kokybe vidutiniska". Bet as ir nesitikejau kazko geresnio.. Man visada taip  verysad.gif
Na, dabar lauksiu testuko...  tongue.gif

Tolsta laivas, ramybės tau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ne as vis ta skyrelio tema skaitau ir jau matau kaip iseinu po visu punkciju ir isodinimu va taip: new_russian.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluzele: 10 spalio 2007 - 15:12