Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Inga-mama @ 2007 11 16, 14:27)
aš atsimenu kai mes buvom darželiniai tongue.gif , visi iki vieno gaudavom vienodas dovanėles ir visi buvom begalo laimingi rolleyes.gif

Aš irgi atsimenu kaip gaudavome vienodas dovanas, tai vieną met gavome vienodas lėles, bet ir tai likau nusivylusi, nes mano lėlė buvo su žalia suknele, o draugės su rožine, tai net vekiau, kad mano negražesnė doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai kaip tada turi jaustis vaikai, kai radikaliai skiriasi dovanos??? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 11 16, 13:21)
Tai vat, aš ir tokios nuomonės, kad geriausia vienodi žaislai.... ir simboliškai, gi vistiek vaikai iš tėvų, senelių gauna dovanų, ir tokių kokių nori, ir brangesnių. Daržely svarbu pati šventė, Kalėdų senis, nuotaika, atmosfera... o dovanėlės tik kaip priedas prie viso to  ax.gif

100 % pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 11 16, 15:21)
Tai vat, aš ir tokios nuomonės, kad geriausia vienodi žaislai.... ir simboliškai, gi vistiek vaikai iš tėvų, senelių gauna dovanų, ir tokių kokių nori, ir brangesnių. Daržely svarbu pati šventė, Kalėdų senis, nuotaika, atmosfera... o dovanėlės tik kaip priedas prie viso to  ax.gif

as tik uz tai biggrin.gif

o vat buna ir tokiu tevu, kurie per susirinkima pritaria tam,o kai ateina sventes diana vistiek savaip pasielgia.
Atsakyti
Preitais metais visi vaiaki tiek mergaitės, tiek berniukai gavo vienodas dovanas, buvo visi patenkinti ir nebuvo jokių ašarų biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes.girdejau,kad darzely jau reik ieskot pries gimdyma.nes veliau gali but velu.ar cia tiesa?
Atsakyti
QUOTE(inga v @ 2007 11 16, 16:05)
sveikutes.girdejau,kad darzely jau reik ieskot pries gimdyma.nes veliau gali but velu.ar cia tiesa?

Ieškoti gali pradėti ir prieš gimdymą, bet užsirašyti išeis tik kai gimimo liudijimą turėsi. O dėl eilių, tai kelis paskutinius puslapius perversk ir tikrai ką nors šia tema rasi - vienuose mikrorajonuose geriau, kitose tikrai su vietomis striuka...
Atsakyti
QUOTE(inga v @ 2007 11 16, 17:05)

Na prieš vaiko gimimą tikrai nereikia, nes kaip užpildysi prašymą be vaiko gimimo liudijimo. Bet kai gims, tai nedelsk iš karto eik ir rašykis į eilę mirksiukas.gif , vieni darželiai iš karto rašo į eilę, kiti lieps ateiti kai vaikutis bus metukų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 11 16, 09:46)
Po kiek paprastai metatės dovanom daržely (lopšely) ir kokias dovanas perka  g.gif

Na, va, mes jai po rudens vakaronės, kuri vyko vakar, tai dabar jau galim ruoštis Kalėdoms thumbup.gif Vakar po vakaronės tėvelių buvo paprašyta trumpam pasilikti ir pasitarti dėl kalėdinės šventės, vieningai buvo nuspręsta dėtis po 50lt (vaikų dovanėlėms, Kalėdų seniui, auklėtojų dovanoms). Beje, dovanėles perkame jau antri metai visiems vienodas ir nebūna jokių ašarų thumbup.gif newyear.gif
Atsakyti
Mamos pasidalinkit , ka butent vienodo nuperkat vaikuciams, zinoma isskyrus saldainius ax.gif

Gal kokiu originaliu minciu del dovaneliu aukletojom ir auklytei g.gif
Atsakyti
Na aš galvoju auklėtojom ir auklytėm gal čekius kokius tai kaip dabar populiaru g.gif Niu aš visai be fantazijos o dar tėvų komitete ir ne tik grupės, bet ir darželio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliux @ 2007 11 15, 14:35)
Gal kas vedat savo vaika i "atzalyno" darzeli , boruziuku grupe???

Vedam, vedam, bet mes "bitutės". Mano draugė veda į "boružiukus". O kodėl tavoji tokia didelė ir "boružiukuose"? Manoji panašaus amžiaus, bet "bitutėse". g.gif
Atsakyti
Aš tai dar nežinau dėl dovanų, turėtu buti susirinkimas ir viska nuspręsim tėvai.
Atsakyti