Aš tai, kai dažniausiai paskutinę pasiimu, tai nespėju nieko paskaityti

QUOTE(Dilma @ 2007 11 30, 12:42)
Nepatinka ir man, bet kai lauki, kol vaiks iš valgyklos pareis, perskaitai viską, ką randi 

QUOTE(ČIČI @ 2007 11 30, 12:48)
Idėja

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 11 30, 11:53)
Ne nado lia lia
pažystu vieno darželio direktorę tai sakė visai padorias sumas surenka 

Pas mus pernai surinko apie 8 000, tai MŪSŲ

QUOTE(jovana @ 2007 11 30, 13:03)
Pas mus pernai surinko apie 8 000
Nu vo, kas tas tėr...
QUOTE(ČIČI @ 2007 11 30, 12:41)
Prula, jau mes kai ėjome į Varliukų grupę buvo daug žaislų ir kilimai buvo, o dabar tikiu kad dar daugiau yra. Ar traukinys dar tebestovi?
traukinukas yra

priminėt apie tuos 2 proc., ale įdomu pasidarė, kur mūsų daržely dedami tie pinigai...
grupė nėra biedna ,a le trūksta žaislų(dėlionių, stalo žaidimų)....
kalėdom rinkom po 30 litų...

kalėdom rinkom po 30 litų...

QUOTE(jėga @ 2007 11 30, 13:09)
Tiesą sakant, nelabai ir domėjaus aš tais 2 proc, ale į kišenes turbūt nesusideda, ane
O kur tada juos deda, jei taip viskam pinigų trūksta
Maž tikrai papildomus etatus apmoka, nežinau aš tos jų politikos...

Na, į kišenes, manau, tikrai nesusideda, juk negrynais gauna

O pinigų visuomet, kiek begautum maža (turbūt ne man vienai taip

Sveikos mamytės
Norėjau paprašyti jūsų patarimo į kokį darželį patartumėt užrašyti vaikiuką centre?
Žinau, kad yra "Svirpliukas", netoli Danės "Boružėlė"..o daugiau nelabai žinau
mūsų mažylei beveik metukai, į daržiuką leisim nuo 3 metų, bet manau jau reikia užsirašyti...
Būtų malonu išgirsti jūsų nuomonių

Norėjau paprašyti jūsų patarimo į kokį darželį patartumėt užrašyti vaikiuką centre?

Būtų malonu išgirsti jūsų nuomonių

QUOTE(ČIČI @ 2007 11 30, 16:01)
surinko apie 16000. skirs normalioms einamoms išlaidoms (garpuodis, rankšluosčiai, santechnika...) ir sekretorės kompiuteriui.
o šiaip sekretorė tokiai įstaigai kaži ar būtina, tai darosi norma valstybinėse organizacijose, o privačiose ne. Ekonomiškai nepasiteisina, bet čia nėra taupoma gi...
Aš nieko prieš - tai tik mano nuomonė (ne burbuliavimas), bet na tokie vėjai darosi vis aplink. Tuoj nebebus organizacijų kurios BVP gamina, o bus tik toks kurios dalinasi. Aš savo finansus pripratusi skaičiuoti, planuoti ir taupyti. man nepatinka kai kiti nusprendžia už mane.
QUOTE(Palu @ 2007 11 30, 23:39)
Aš savo finansus pripratusi skaičiuoti, planuoti ir taupyti. man nepatinka kai kiti nusprendžia už mane.
Na, tavo finansų sekretorė nenaudos

QUOTE(Dilma @ 2007 12 01, 01:10)
Na, tavo finansų sekretorė nenaudos
, juos pravalgys tavo vaikas. Taupyt norim visi, bet nemanau, kad galim tai daryt vaikų sveikatos (pilnavertis maistas = sveikata) sąskaita
.

na ir vėl spekuliuojama vaikais.