Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

Aš tai, kai dažniausiai paskutinę pasiimu, tai nespėju nieko paskaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 11 30, 12:42)
Nepatinka ir man, bet kai lauki, kol vaiks iš valgyklos pareis, perskaitai viską, ką randi biggrin.gif

QUOTE(ČIČI @ 2007 11 30, 12:48)
Aš tai, kai dažniausiai paskutinę pasiimu, tai nespėju nieko paskaityti  ax.gif

Idėja mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 11 30, 11:53)
Ne nado lia lia schmoll.gif pažystu vieno darželio direktorę tai sakė visai padorias sumas surenka 4u.gif

Pas mus pernai surinko apie 8 000, tai MŪSŲ bigsmile.gif grupei baldelius nupirko - reguliuojasi aukščiai - staliukai su stalčiais ir kėdutės. Superiniai baldai... ir dar kažkam liko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 11 30, 13:03)
Pas mus pernai surinko apie 8 000

Nu vo, kas tas tėr...
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 11 30, 14:05)
Nu vo, kas tas tėr...

o jeigu jų nėr ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2007 11 30, 12:41)
Prula, jau mes kai ėjome į Varliukų grupę buvo daug žaislų ir kilimai buvo, o dabar tikiu kad dar daugiau yra. Ar traukinys dar tebestovi?

traukinukas yra thumbup.gif kilimas... prieš tai nebuvo (nepastebėjau g.gif ) pasakė nupirko, mačiau atsirado... gal ir seną nuvalė... lotuliukas.gif bet toks gražiai atrodantis... ir žaislų daug yra... o jau mašinų tų didelių važiuojamų doh.gif visas garažas ... cool.gif
Atsakyti
priminėt apie tuos 2 proc., ale įdomu pasidarė, kur mūsų daržely dedami tie pinigai... g.gif grupė nėra biedna ,a le trūksta žaislų(dėlionių, stalo žaidimų).... g.gif g.gif
kalėdom rinkom po 30 litų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 11 30, 13:09)
Tiesą sakant, nelabai ir domėjaus aš tais 2 proc, ale į kišenes turbūt nesusideda, ane g.gif O kur tada juos deda, jei taip viskam pinigų trūksta g.gif Maž tikrai papildomus etatus apmoka, nežinau aš tos jų politikos...

Na, į kišenes, manau, tikrai nesusideda, juk negrynais gauna biggrin.gif Iš 2% didelių remontų nepasidarysi ( tam skiria savivaldybės atskirai jau, pvz., vasarą remontams), nebent ką padažyt, daugiausia kokius baldelius, užuolaidas, žaislus ar šiaip puošmenėles grupei perka mirksiukas.gif
O pinigų visuomet, kiek begautum maža (turbūt ne man vienai taip ax.gif ) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiunčia: 30 lapkričio 2007 - 20:21
Sveikos mamytės 4u.gif

Norėjau paprašyti jūsų patarimo į kokį darželį patartumėt užrašyti vaikiuką centre? g.gif Žinau, kad yra "Svirpliukas", netoli Danės "Boružėlė"..o daugiau nelabai žinau blush2.gif mūsų mažylei beveik metukai, į daržiuką leisim nuo 3 metų, bet manau jau reikia užsirašyti... g.gif

Būtų malonu išgirsti jūsų nuomonių 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2007 11 30, 16:01)
o jeigu jų nėr ... g.gif

surinko apie 16000. skirs normalioms einamoms išlaidoms (garpuodis, rankšluosčiai, santechnika...) ir sekretorės kompiuteriui.

o šiaip sekretorė tokiai įstaigai kaži ar būtina, tai darosi norma valstybinėse organizacijose, o privačiose ne. Ekonomiškai nepasiteisina, bet čia nėra taupoma gi...
Aš nieko prieš - tai tik mano nuomonė (ne burbuliavimas), bet na tokie vėjai darosi vis aplink. Tuoj nebebus organizacijų kurios BVP gamina, o bus tik toks kurios dalinasi. Aš savo finansus pripratusi skaičiuoti, planuoti ir taupyti. man nepatinka kai kiti nusprendžia už mane.
Atsakyti
QUOTE(Palu @ 2007 11 30, 23:39)
Aš savo finansus pripratusi skaičiuoti, planuoti ir taupyti. man nepatinka kai kiti nusprendžia už mane.

Na, tavo finansų sekretorė nenaudos biggrin.gif , juos pravalgys tavo vaikas. Taupyt norim visi, bet nemanau, kad galim tai daryt vaikų sveikatos (pilnavertis maistas = sveikata) sąskaita 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 12 01, 01:10)
Na, tavo finansų sekretorė nenaudos biggrin.gif , juos pravalgys tavo vaikas. Taupyt norim visi, bet nemanau, kad galim tai daryt vaikų sveikatos (pilnavertis maistas = sveikata) sąskaita 4u.gif .

na ir vėl spekuliuojama vaikais. 4u.gif
Atsakyti