QUOTE(lauricinaa @ 2007 12 06, 09:42)
as suprantu kad darzelio direktore bejege... bet... kaip gali 8 mamos (tevu turbut bus apie 300) nuspresti kiek didinti mokesti - 40,50 ar 60 proc.

i taryba susidaro toks vaizdas eina mamos-kuriu finansai toli grazu nera riboti,bet juk taip ne pas visus...zinoma i visu nuomone niekada nebus atszvelgta,bet grupese tevams paaiskinti situacija,kainu kilimo tendencijas,priezastis ir pan. manau reiketu,ir bent jau ju nuomones,kaip jie mano,kiek reiketu didinti menesini mokesti

cia zinoma mano nuomone,i kuria vakar gavau atsakyma is direktores-visu teveliu nuomones nereikia,uztenka tarybos(8 nariu) ir laiko jau nera visu to klausineti.
Vat labai norėčiau pažiūrėti, kas ten labai veržiasi į tuos komitetus?

Kai reikia grupėje išsirinkti tėvų komitetą, jau kyla problemos, o čia darželio tėvų...
O apie situaciją valstyb'je ne darželio darbuotojai turi informuoti, o patys tėvai turi domėtis ir skaityti laikraščius, žiūrėti televiziją.
QUOTE(Slapux @ 2007 12 06, 11:21)
Šiaip tai į tarybą patys tėvai gi atrenka atstovus
QUOTE(skirgita @ 2007 12 06, 12:35)
Ne aštuonios mamos nusprendžia kiek didinti. Nekalbėkit nesąmonių. Jos tik supažindinamos kas laukia ir po kiek bus padidintas mokestis, kaip pasikeitė kainos maisto produktų per metus pvz. Pačios direktorės dar nežino po kiek padidins savivaldybė. Vyko apklausa, duomenys perduoti, dabar nuspręs. Šitų pinigų niekur kitur negali panaudot ir nepanaudos, tik maistui, o jei lieka metų gale, tai vaikams kalėdinių saldainių nuperka, dar kažką skanaus. Bent jau pas mus taip. Aš esu toj taryboj. Ir mes ten nieko nespręndžiam. Nebent kur du procentus panaudoti, iš kur kalėdų seni gauti ir dar visokių einamųjų klasuimų. Kainos visur kyla, tai darželis neišimtis....