Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

Sakė skruzdėlynai bus.. tik įdomu kiekvienai grupei atskirai mastau.gif

geroji -Laimutė (ji tarybos pirmininkė), blogoji - Asta, bet ji jau išeina į kitą darželį.. viskas jai vis negerai ir negerai... net vaikai jai išdrįsta pasakyt - aš nemyliu Astos.. doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 10 11, 09:12)
aciu uz patarima, o kaip ten buna del tu dienu kai nelanke,tarkim pas mus dvi sav. buvo karantinas, todel neleido eiti i bendrus renginisu ir i sokius,praleido 4 pamokas.kaip tada? g.gif

tokiu atveju net nežinau g.gif karantinas, tai čia jums?
jei vaikas serga ir nelanko darželio sakykim 2 sav. kur įeina 4 šokių užsiėmimai - reikia imti iš gydytojos pažymą, kad vaikas sirgo. vadinasi - viena pažyma į darželį auklėtojai, kita - šokių vadovei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 10 11, 09:40)
Aš paskambinau sekretorei ir pasakau, kad neateisim 4u.gif Pas mus darželyjirgi viena auklėtoja ryte kita po pietų 4u.gif Bet būna kai ta pati auklėtoja dirba ir visą dieną 4u.gif Yra trys auklėtojos per dvi grupes. Tai dvi pagrininės ir viena per dvi grupes ax.gif

Jūs lyg į Pelėdžiuką einat? Parašyk ir man sekretorės telefoną, gal prireiks
Atsakyti
jovana tu buvai teisi vakar buvo sporto diena doh.gif biggrin.gif
o siandien gi fejerverkas bus,tik idomu kur? g.gif vakar sake dave vaikams ledu smile.gif zodziu linksmybes pas mus biggrin.gif tik va mes jau siandie su sloga atsikelem ir niekur nejom verysad.gif ilgiau nei savaite lankyt neiseina doh.gif blink.gif
Atsakyti
Vakar man mergužėlė fejerverką padarė aggressive.gif

Išėjom iš grupės, o manoji su kaimynės mergaite, susikibę abi, bėgte nuo laiptų, ir išmovė. Mes kol nulipom, dar kalbamės, išeinam į kiemą, nėra vaikų. Galvojam prie mašinų nubėgo. Nueinam čia kur kairėj pusėj yra aikštelė prie namo, galvojam kur nors už mašinų sutūpę, pasislėpę. Nėr. karsta.gif Aš į vieną pusę GGGGGGGGGGGGGGG, kaimynė į kitą pusę RRRRRRRRRRRRRRRRRR, tylu ... ramu... jokio vaiko nesimato... Dar kitas grupioko tėtis su vyresniu sūnum aplink tuos namus bėgte... nieko.... mega_shok.gif
paskui galvoju varau link Smiltelės g., gal abi sugalvojo pėsti namo eit... bėgu ir galvoju, jei stovės palei gatvę, ir pamatys mane ir šaus į kvailas galveles - BĖGAM... nu žodžiu... laksto trys suaugę žmonės ir šaukia GGGG arba RRRRRRR scare.gif tokia mergaitė, sako gal dviejų mergaičių ieškot? sakau taip.. sako ten nubėgo.... žodžiu, jau apibėgę darželį visai kitoj pusėj nei išėjimas ir dar ten tokia didelė pieva ir toks kalnelis... krykštauja abi karsta.gif išrašėm velnių...
Vakare MB papasakojau.. kalbamės.. MB sako: pro darželio vartus viena daugiau kad neitum, arba su mama, arba su tečiu, arba su auklėtoja. SUPRATAI? Taip. Pakartok. Ką pakartot? swoon.gif paskui pakartojo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 12 spalio 2007 - 12:23
QUOTE(jovana @ 2007 10 12, 13:12)
MB sako: pro darželio vartus viena daugiau kad neitum, arba su mama, arba su tečiu, arba su auklėtoja. SUPRATAI? Taip. Pakartok. Ką pakartot? swoon.gif

irnesakyk.gif ko tu iš jos nori, jei mano didysis, paprašytas pakartot, ar suprato ir ką suprato, sako - neatsimenu doh.gif biggrin.gif . Siusk nesiutęs biggrin.gif
Atsakyti
eina sau kiek strioko apturejai isivaizduoju blink.gif
as ziurejau per rusu kanala laida apie darzelius,ten rode kiek vaiku pabega is darzeliu ir kur juos paskui randa blink.gif kai pagalvoji,o gal geriau negalvoti g.gif juk tikimybe visad yra kad gali ir musu iseit.vat pas mus "Ruta" po langais ,tai kartais stebiu kaip jie zaidzia prie varteliu laksto,o uz ju iskart gatve g.gif
cia seip pamastymai tokie g.gif
Atsakyti
Tai nėra mamyčių, kurios vestų savo mažylius į "kregždutę" ? verysad.gif verysad.gif
Ruošiamės pradėt lankyt šitą darželį ir labai įdomu kaip ten, kokios auklėtojos? Dabar turėjom labai geras, tai bijau, kad mažulei nebūtų didelės traumos pakeitus darželį unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jura*: 13 spalio 2007 - 10:46
sakot ledų davė....?..nu geras.....man tai nepatiktų.. schmoll.gif

jovana - nu bet striokas nerealus...gerai,kad viskas gerai. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunėlė*: 13 spalio 2007 - 13:37
O kaip ten yra su tom pazymom? Nenueini 3 dienas i darzeli ir jau reikia butinai pazymos is gydytojo? Tai jei mums nedidele sloga, tai as juk nevedu vaiko pas gydytoja is karto...... o tik namie palaikau g.gif
Atsakyti
Kai kur galima susitart mirksiukas.gif Aš tariuosi su savo gydytoja tai ji mums tik pažymą išrašo, kad nelankėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2007 10 13, 14:52)
O kaip ten yra su tom pazymom? Nenueini 3 dienas i darzeli ir jau reikia butinai pazymos is gydytojo? Tai jei mums nedidele sloga, tai as juk nevedu vaiko pas gydytoja is karto...... o tik namie palaikau g.gif

aš taip slogą bandžiau sulaikyti - jau savaitė kaip namie. vakar pas gydytoją buvom, nes rytais, naktim labai kosėti pradėjo - tai dar savaitę namuose būsim. na galiu laikyti ir laikau (kaifas, kai nereikia dėl darbo stresuoti). bet rerzultatas matosi - sloga neiskomplikavo nei į sinusitą (su spalvotu sekretu) nei į ausis perėjo thumbup.gif tik šiaip bėga
Atsakyti