Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Pienė * @ 2007 10 16, 16:22)
Aš ieškau netoli namų t.y. Vyturio, Laukininkų, Mogiliovo rajonuose  rolleyes.gif

Mes - Laukininkų gale "Aitvarėlis" ax.gif

o čia kur geresnis, tai sunkus klausimas, priklauso ant kokių auklėtojų užšoksit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2007 10 13, 14:52)
O kaip ten yra su tom pazymom? Nenueini 3 dienas i darzeli ir jau reikia butinai pazymos is gydytojo? Tai jei mums nedidele sloga, tai as juk nevedu vaiko pas gydytoja is karto...... o tik namie palaikau g.gif

Mum ir sesutė išrašė pažymą, atėjau, pasakiau, kad sergam, vaiko net nesivedžiau, pasakiau, kad elementari sloga. Ir parašė. Dvi savaites ėjom, dvi namie, spalį vėl, paėjom kiek, grupėse šalta bezbožnai, vėl ištįso panosy gėrybių grožis lotuliukas.gif ir vėl namie tupim rolleyes.gif Ir vėl kas nors parašys, arba gydytoja arba sesutė. Negi joms gaila lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai net nežinojau kaip prašyti, kad ir šokiams atskiros pažymos reikės. tai gydytoja sakė be problemų išrašys ir darželiui, ir šokiams
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 10 16, 15:59)
aš tai net nežinojau kaip prašyti, kad ir šokiams atskiros pažymos reikės. tai gydytoja sakė be problemų išrašys ir darželiui, ir šokiams

Anksčiau vadovei tikdavo ir atšviesta pažyma.Dabar nežinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienė * @ 2007 10 16, 16:22)
O kas ten blogai  unsure.gif
Aš ieškau netoli namų t.y. Vyturio, Laukininkų, Mogiliovo rajonuose  rolleyes.gif

nepatiko darbo sistema turbūt taip reik apibendrint g.gif Ne kiek auklėtoja, kiek direktorė be jokio sveiko proto pasirodė. Prasta grupė. Auklytės ir auklėtojos padaryti skersvėjai...atidaryti langai iki galo o šalia lovytė...iki nelaimės viena akimirka...nu vienu žodžiu Labai nepatiko.

QUOTE(Prula @ 2007 10 16, 16:52)
o čia kur geresnis, tai sunkus klausimas, priklauso ant kokių auklėtojų užšoksit  lotuliukas.gif

Nuo to taip pat priklauso
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2007 10 16, 18:10)
Anksčiau vadovei tikdavo ir atšviesta pažyma.Dabar nežinau  mirksiukas.gif

dabar netinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 10 16, 16:52)
Mes - Laukininkų gale "Aitvarėlis"  ax.gif

o čia kur geresnis, tai sunkus klausimas, priklauso ant kokių auklėtojų užšoksit  lotuliukas.gif

Sutinku
mes irgi lankom Aitvareli, kokia jusu grupe?
Papildyta:
QUOTE((mirtise) @ 2007 10 16, 18:10)
Anksčiau vadovei tikdavo ir atšviesta pažyma.Dabar nežinau  mirksiukas.gif

Dabar irgi tinka, per susirinkima sake mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lauricinaa @ 2007 10 16, 08:59)
linelyje,bus bendras tevu susirinkimas,tai direktores reikes klausti,kur tie 2 proc. blink.gif

Nu, pas jus ir nesamones. Kogero nemoka elgtis zmones su svetimais pinigais. Na, musu aukletojos papraso nosinuku, serveteliu, spalvinimo knyguciu ar flamasteriu... Is 0.50 ct. pripirko kruva zaislu, tai net keicia - vienus paslepia, istraukia kitus ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 17 spalio 2007 - 08:19
QUOTE(ČIČI @ 2007 10 17, 09:18)
Sutinku
mes irgi lankom Aitvareli, kokia jusu grupe?

varliūkščiai pioneer.gif lopšeliniai mes ax.gif

Papildyta:
QUOTE(ČIČI @ 2007 10 17, 09:24)
Na, musu aukletojos papraso nosinuku, serveteliu, spalvinimo knyguciu ar flamasteriu...

ar nelankot sveikos gyvensenos pamokėlių (ar kažkas panašaus), turėtų duot spalvinimo knygelių... pažadėjo... gi 30 nunešiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienė * @ 2007 10 16, 15:33)
Sveikos mamos  4u.gif
Skaitinėjau šią temelę ir pastebėjau, kad čia pokalbiai apie darželius  thumbup.gif Norėčiau paklaust ar yra vedančių i dareželius: Ąžuoliukas, Berželis, Volungėlė  rolleyes.gif Kokie atsiliepimai  rolleyes.gif

Mano vaikutis tai eina į Volungėle , tai man patinka šis darželis, auklėtojos geros.
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 10 17, 09:27)
varliūkščiai  pioneer.gif lopšeliniai mes  ax.gif 

Papildyta:

ar nelankot sveikos gyvensenos pamokėlių (ar kažkas panašaus), turėtų duot spalvinimo knygelių... pažadėjo... gi 30 nunešiau  rolleyes.gif

mes irgi varliukus lankem, tik dabar kitos aukletojos.
apie tokias pamokeles negirdejau, bet tos knygeles tik tam, kad jeigu vaikas neturi ka veikti, tai pasiima is savo stalciuko ir spalvina.
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2007 10 17, 09:33)
apie tokias pamokeles negirdejau, bet tos knygeles tik tam, kad jeigu vaikas neturi ka veikti, tai pasiima is savo stalciuko ir spalvina.

pas mus sakė lygiai taip pat darys. tik va knygelių reikia asmeniškai savo vaikui nunešti. kur bus tik to vaiko knygelė
Atsakyti
mes po ligos ryt keliaujam daržan unsure.gif
Atsakyti