Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Lekiu prie tv kazkaip nelabai jau man gera visgi po to vakarykscio klubelio doh.gif Gero vakaro iki vakaro
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 14, 19:23)
Lekiu prie tv kazkaip nelabai jau man gera visgi po to vakarykscio klubelio doh.gif  Gero vakaro iki vakaro

isgerk kokiu arbatu, aspirino su vitaminu C, pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 14, 19:12)
Galbut, bet yra ir taisykle geru vyru moterys nepalieka bigsmile.gif

Bet vyrai palieka... mirksiukas.gif
Viskas sukasi ratu - būk rami, į vienuolyną tau šiame gyvenime neteks nueiti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 14, 19:15)
Oj mergaites kaip smagu cia jus visas matyti 4u.gif  As tai katik is karstos vonios islindau..visa kvepianti ir issipuscius tongue.gif

Oi kokia graži powerpuff pas mus šiandien online nail.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Dxija @ 2007 10 14, 19:19)
Patarė man vieną knygą "baimė mylėti". Tik nežinau autoriaus. Sakysit,kad mylėt nebijot? ji apie daug ką. Sakė,kad ji ją labiausiai paveikė ir padėjo kitaip sudėliot savas mintis ir gyvenimą.

Jei šis tyrimas dar nebus geras,tai po papildų tikrai tikrai bus geras smile.gif Aš tikiu tuo.

Būtinai paskaityk šią knygą 4u.gif Ir tavo tikėjimas yra neįkainojamas dalykas biggrin.gif
Aš gražių minčių temelėje kaip tik šiandien parašiau citatą smile.gif
"Mes visi esame savo pačių vaizduotės vergai. Tik tam, kuris mato milžinus, kada nors pavyks užsiropšti jiems ant pečių."

Taip kad net ir patys aukščiausi tikslai yra pasiekiami, svarbu tuo tikėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 14, 19:30)
Bet vyrai palieka...  mirksiukas.gif
Viskas sukasi ratu - būk rami, į vienuolyną tau šiame gyvenime neteks nueiti  mirksiukas.gif
Papildyta:
Oi kokia graži powerpuff pas mus šiandien online nail.gif  drinks_cheers.gif
Būtinai paskaityk šią knygą  4u.gif  Ir tavo tikėjimas yra neįkainojamas dalykas biggrin.gif
Aš gražių minčių temelėje kaip tik šiandien parašiau citatą smile.gif
"Mes visi esame savo pačių vaizduotės vergai. Tik tam, kuris mato milžinus, kada nors pavyks užsiropšti jiems ant pečių."

Taip kad net ir patys aukščiausi tikslai yra pasiekiami, svarbu tuo tikėti  drinks_cheers.gif

ieskosiu tos knygos ezoteriniam knygyne, gal bus.
Atsakyti
vėl čia tyla verysad.gif
Atsakyti
Oho, kiek prirašėt smile.gif
Gražu žiūrėti kaip temelė pilnėja.

QUOTE(Naoko @ 2007 10 14, 13:50)
ot idomu kas ten per paukstis  g.gif

Jau kai susitiksi būtinai papasakok įspūdžius- pasakyk genį ar kokį apuoką sutikai? lotuliukas.gif

QUOTE(Viesulas @ 2007 10 14, 16:55)
Gimusi Vasara, imesk savo anketos adresiuka,  as ir tau parasysiu, gal nebereiks mums kaip musems vieniems skraidyti? ax.gif

Oi, Viesule...
Esu užsiregistravusi pažintys.lt Vardas tas pats. Tik kad naudos mažai manau tau bus. Nuotraukų į internetą nededu smile.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 10 14, 18:01)
GV, bus tų vyrų ne karo metas  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Tik karo metu moterys ne tokios išrankios matyt buvo. lotuliukas.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 14, 18:12)
GV, kaip sveikata jau pasveikai?

Labas DB biggrin.gif
Gera matyti smile.gif Liga jau eina į galą- viskas gerai.
Kaip tavo naktinis svečias rūkalius? biggrin.gif

QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 14, 18:26)
Senosios Viltes nebera biggrin.gif Nusikirpau plaukus  doh.gif  Na kad tai tai nebutu vien tik sexas... Na zodziu, jo pasiteisinimai man visai patiko  4u.gif

Gera girdėti, kad tau sekasi visai puikiai. Ką Tomukas sako apie naują mamos šukuoseną?

QUOTE(Dxija @ 2007 10 14, 18:44)
Mergaites, ryt einu harmonu tyrimus daryt. Bijau............nezinau kokie dabar atsakymai bus verysad.gif

Tikiu, kad tyrimai bus geri. Aš su tavim jei ką smile.gif

Atsakyti
Aš dirbu psichologe tam "visai nieko" berniukui per skype. Kažko prisidirbo per savaitgalį - eina iš proto dabar, vietos neranda. Nieko konkrečiai nesako, bet pati supratau, kad su mergaitėm bėdos biggrin.gif Sakau, kur daugiau vyras gali prisidirbti, nei su moterim doh.gif

Žodžiu, protinu dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 14, 21:26)
Aš dirbu psichologe tam "visai nieko" berniukui per skype.

Imk mokestį už konsultacijas. tongue.gif Kas jau ten tokio baisaus gali būti, kad vyras iš proto eitų? Nesuprantu?
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 14, 21:31)
Imk mokestį už konsultacijas. tongue.gif Kas jau ten tokio baisaus gali būti, kad vyras iš proto eitų? Nesuprantu?

Nu tai įtariu kažkur leido savaitgalį ir pasipainiojo kažkokia mergiotė. Tai matyt kažko prisidirbo, o dabar sąžinė griaužia. Tai ir eina iš proto. Bet nieks nieko nežino kaip suprantu, tik pats vietos neranda.
Bet jis man nieko nepasakojo, ten tik apie būsenas visokias šnekėjom biggrin.gif aš čia pati tokių išvadų prisidariau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 14, 21:34)
Nu tai įtariu kažkur leido savaitgalį ir pasipainiojo kažkokia mergiotė. Tai matyt kažko prisidirbo, o dabar sąžinė griaužia.

Mano laki fantazija jau svarsto galimus variantus ką ten berniukas bus padaręs. Oi kiek nešvankybių prigalvojau... lotuliukas.gif Reikia jungt fantaziją lauk smile.gif
P.S. O pas vyrus dar sąžinė būna? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 14, 21:47)
Mano laki fantazija jau svarsto galimus variantus ką ten berniukas bus padaręs. Oi kiek nešvankybių prigalvojau... lotuliukas.gif Reikia jungt fantaziją lauk smile.gif
P.S. O pas vyrus dar sąžinė būna? lotuliukas.gif

Aga, mano laki fantazija jau irgi dirba išsijuosus lotuliukas.gif
Nu pas kai kuriuos būna... blink.gif

O šiaip jis toks ramus.. toks geras atrodo.. ir še tau.. net ir tokie prisičiūdina doh.gif
Papildyta:
Lute, Lakrica, junkitės į pokalbį 4u.gif Kas pas jumis meilės fronte gero? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 14 spalio 2007 - 21:02
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 14, 21:50)
O šiaip jis toks ramus.. toks geras atrodo.. ir še tau.. net ir tokie prisičiūdina  doh.gif

Ramieji dažniausiai geriausiai ir prisidirba. Žinai posakį apie kiaulę ir šaknį? biggrin.gif
Atsakyti