Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 17, 14:48)
O kas čia blogo? tongue.gif

Labai gerai biggrin.gif dirba veido raumenys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 17, 14:59)
Labai gerai  biggrin.gif  dirba veido raumenys  biggrin.gif

biggrin.gif Negaliu nesutikti. Dirba. Jei bučinys geras dirba ne tik veido raumenai tongue.gif

P.s. man šiandien kažkodėl nerealiai čiuožia stogas ir nežinau kaip jį paremti smile.gif

Atsakyti
Negali būt dzin,nes rašiau savo gyvenimą, išgyvenimus..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 17, 15:12)
Negali būt dzin,nes rašiau savo gyvenimą, išgyvenimus..... verysad.gif

Sunku pasakyti, nes nežinau ką tau tas žmogus reiškia. Kadangi man ji nieko nereiškia, tai ir nekreipiu dėmesio į tai.

Eik tuomet išsiregistruok. O apie savo gyvenimą čia - ne tiek daug ir parašei - kaip tau atrodo. Žinom tik kad mylėjai ir kad vargsti su tyrimais. Tad nepergyvenk taip daug - susikurk naują profilį ir kitą kartą nebeminėk asmeniškumų - kad nesusektų.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 17, 15:18)
Eik tuomet išsiregistruok. O apie savo gyvenimą čia - ne tiek daug ir parašei - kaip tau atrodo. Žinom tik kad mylėjai ir kad vargsti su tyrimais. Tad nepergyvenk taip daug - susikurk naują profilį ir kitą kartą nebeminėk asmeniškumų - kad nesusektų.

Sutinku su šitom mintim.
Gal tau tik šiuo metu atrodo, jog situacija labai baisi?
Nors tylus lindimas po mintis.. uch kaip paveikti gali. Svarbiausia, nustok graužtis. Nieko tu čia labai asmeniško ir gėdingo nepasakei. Myli, kenčia daugelis. O tyrimai atliekami kiekvieną dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 17 spalio 2007 - 14:48
Ramiai, Dxija. galvojau galvojau ir negalėjau sumąstyti nieko tokio, dėl ko turėtum gėdytis... turbūt mes tik pačios save analizuojame ir kiekvienas mūsų ištartas žodis mums atrodo ypač reikšmingas ir daug pasakantis apie mus. bet kiti žmonės šitaip labai neįsigilina... tai kad aukščiau nosytę, nestresuok taip labai. kažkaip atrodai man labai jautrus žmogutis, bet pasistenk nereaguoti taip labai į aplinką. 4u.gif

Papildyta:
Blyn, aš irgi dabar pradėjau galvoti, kad per daug išsipasakojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 17, 15:50)
Blyn, aš irgi dabar pradėjau galvoti, kad per daug išsipasakojau  g.gif

Nieks čia nieko daug neišsipasakojo. Dovyyyle, apie tave nežinau nieko - būk rami biggrin.gif
Atsakyti
Paprašiau Admino. Tikiuosi greitai išregistruos mane.
Tada ateisiu ir kiekvienai prisistatysiu asmeniškai 4u.gif
Ir teks meete sudalyvaut smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dxija: 17 spalio 2007 - 14:56
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 17, 15:50)
Blyn, aš irgi dabar pradėjau galvoti, kad per daug išsipasakojau  g.gif

Nežinau kaip Jums, bet man negėda nė dėl vieno žodžio paleisto į eterį. Nors kartais ir nusišneku biggrin.gif Argi gėdinga norėti meilės?
Man daug baisiau atrodo situacija, kaip forumietės įsimeta savo nuotraukas ir tada ima aptarinėti savo higienos klausimus tokius kaip ir kada depiliavosi, kad jų vyrai namie garsiai pirdauja ir to nesigėdina... Čia tai va jokio privatumo.
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 17, 15:55)
Paprašiau Admino. Tikiuosi greitai išregistruos mane.
Tada ateisiu ir kiekvienai prisistatysiu asmeniškai 4u.gif
Ir teks meete sudalyvaut smile.gif

Nebėra senosios Dxijos. Gims nauja siela 4u.gif
Atsakyti
šiandien kažkokia keista diena doh.gif biggrin.gif beveik visi ex'ai sugalvojo kreiptis į mane darbiniais klausimais - ir būtinai visi vieną dieną lotuliukas.gif kosmosas biggrin.gif bet geras jausmas visai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 17, 15:58)
Nebėra senosios Dxijos. Gims nauja siela  4u.gif

Krikštysim lotuliukas.gif
Atsakyti