Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 20, 10:11)
Tai ta proga, te ir tau balionų 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Šaunuolė moksliukė biggrin.gif

Ačiū, labai ačiū.
Čia gavosi, kad labai iūdėjau jog viena namie sėdžiu, tai pati save įtikinau, kad labai gerai, nes turiu laiko mokslams ir t.t. Saviįtaiga rolleyes.gif mirksiukas.gif

Žinai ir tu imk balioną 4u.gif , gal pravers ką gali žinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 10 20, 10:14)
Saviįtaiga  rolleyes.gif  mirksiukas.gif
Žinai ir tu imk balioną  4u.gif , gal pravers ką gali žinoti smile.gif

lotuliukas.gif
Ačiū. Rasiu kur panaudoti.
Norėjau Jums balionų padovanoti, bet susprogo lotuliukas.gif
Geros dienos. Ką veiksit?

Abzoryte, drinks_cheers.gif Blogietis taksistas bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 20 spalio 2007 - 09:26
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 20, 10:08)
Nekaltink taksisto- gal jis net nekaltas. Man yra tekę mikriuke, taksi ant sėdynės rasti pamestą telefoną. Tai labai gali būti, jog keleivis po tavęs rado dovanėlę.

Nea. Nes aš tik įėjau į butą, įkišau ranką į kišenę - nėra. O taksistas tik nuvažinėjo, bet žinoma aš nebespėjau pagaut. Tada ant greitųjų pasijungiau skype. Taigi skambino į mano telefoną po kelių minučių. Nekėlė ragelio. Skambino ir dar... Nekėlė.. Po kiek lauko jau buvo išjungtas...
Blogietis bash.gif

Nu bet viskas. Baigiu apie tą aparatą. (Ale vistiek blogietis biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 20, 09:51)
tame ir bėda, kad kai jis paskambino tuo numeriu.. operatorė sako - tokio užsakymo nebuvo. Ir galvoju, o gal numerį ne tokį pasakiau. O gal apskritai, ne tos firmos taxi tuo metu privažiavo ir aš pamaniau kad čia jau maniškis... Nu vienu žodžiu - pieva..
Numerių žinoma labiausiai gaila..
Ai.. Pai kalta..

Sveikute, pabandyk įteigti sau tai,kad taip įvyko, nes pat negalėjai žinučių ištrint. Kažkas kitas už tave ta padarė.
Nors taxi firmų nėra tik daug , gali pabandyt paskambaliot mirksiukas.gif Tik yra tikimybė,kad ne taksistas,o kitas keleivis paėmė.
Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 20, 09:53)
abzoryte...vargsiuke....  verysad.gif  verysad.gif
bet tikrai neverta liudeti del kazkokiu zinuciu!!!! man rodos siandien atsikelusi dziugausi, kad visgi ne be reikalo tas telefonas dingo  mirksiukas.gif gal butent tos zinutes ir trukde i tavo gyvenima ateiti naujai meilei  4u.gif  4u.gif

va va ir mano tokios mintys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 20, 10:53)
Sveikute, pabandyk įteigti sau tai,kad taip įvyko, nes pat negalėjai žinučių ištrint. Kažkas kitas už tave ta padarė.
Nors taxi firmų nėra tik daug , gali pabandyt paskambaliot mirksiukas.gif Tik yra tikimybė,kad ne taksistas,o kitas keleivis paėmė.

Nėra tokios tikimybės. Nes skambino į mano telefoną po kelių minučių - po mano išlipimo. O jam iki miesto - minimum 10 min. sugryžti.

Važiuoju į darbą, pabandysiu paskambinti dar pati. Nors mažai tikėtina.
Atsakyti
ką tik gerą frazę per tv pasakė "gyventi ar būti vienas gali tik Dievas". Tai turkų frazė,bet man ji labai patiko.
Papildyta:
o kodėl į darbą Abžoryte??
parašyk į asm.dežute, paskambinsim, tik jei išjungė,tai tikrai nebeįjungs.
Papildyta:
Vilte, ar esi???

Pamiršau visoms LABAS RYTAS pasakyt 4u.gif 4u.gif Tik dabar kavą geriu blush2.gif ilgai miegojau šį rytą blush2.gif
Atsakyti
Dominyyka smile.gif sveika smile.gif
Atsakyti
O aš susiruošiau važiuoti į miestą.. ir kaip visada ant galo užsidėjau žiedą, vienintelį kurį nešioju.. tai tada ir pagalvojau - būtų tūkstantį kartų skaudžiau netekti to žiedo, nei tų kontaktų. Kontaktus susirinksiu. O žiedą mama dovanojo - labai brangus man jis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 20, 11:11)
o kodėl į darbą Abžoryte??
parašyk į asm.dežute, paskambinsim, tik jei išjungė,tai tikrai nebeįjungs.

Jo, jau naktį išjungė.. nebepasijungs jau.. juk pin kodo tai nežino...
Į darbą važiuoju nes ten prie vietinio telefono prieisiu.. ale kas blogiausia net nežinau mamos telefono doh.gif
Atsakyti
Dominyka-labas rytas 4u.gif Skanios tau kavos! labas rytas Vilte, GV Abzoryte ir visos kurios prisijunge ar prisijungs veliau biggrin.gif As irgi kava gurksnoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Aš vėl čia- geriu karštą kavą su meduoliais Baisiai skanu. mirksiukas.gif
Skanios kavos visoms ja besimėgaujančioms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 20 spalio 2007 - 10:28
Geriu kavą ir kažkokia pasimetusi jaučiuosi. Gal visad taip būna po laiko,kai buvai viena, nes baimė kažko naujo,paranojiškai į vyrus žiūriu, įtarinėju kad koks "alfonsas", keistas............. doh.gif Sakyčiau pms, bet kad ne. Noriu į negyvenamą salą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 20, 11:19)
Dominyka-labas rytas 4u.gif  Skanios tau kavos! labas rytas Vilte, GV Abzoryte ir visos kurios prisijunge ar prisijungs veliau  biggrin.gif  As irgi kava gurksnoju drinks_cheers.gif

sveikute 4u.gif . Per tv rodo jau žiemą, padangos, kaip važinėt. Oi kaip nelaukiu slidumo, kaip nesinori nuo mašinos sniegą ie ledą gramdyt verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 20, 11:27)
Labas rytas smile.gif

Aš vėl čia- geriu karštą kavą su meduoliais Baisiai skanu. mirksiukas.gif
Skanios kavos visoms ja besimėgaujančioms.

geriu antrą puodą ir aš. skani labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 20, 11:28)
Noriu į negyvenamą salą smile.gif

Į gyvenamą salą nenorėk. Neturėsi interneto, negalėsi SM lankytis lotuliukas.gif
Atsakyti