Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(abzoryte @ 2007 10 20, 22:11)
Gerai kad gulėjau - būčiau tikrai nukritus swoon.gif

Vajee mergyt - ekspromtas nerealus  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Eina sau!
Bet bliamba, o jei nepatiks?
O kur miegosi?
Eina saaaaau!!!! Nu tu drąsuolytė nereali ploja.gif

Ai patiks-nepatiks...po miesta pasivaiksciosiu-pasiskraidysiu lektuvu sau.. lotuliukas.gif bus matyt..siaip cia mano ideja buvo-as pasiuliau sita beprotybe doh.gif kazkaip pradzioj viena galvojau drozt bet vos ne juokais pasiuliau ir berniukui-o jis sutiko biggrin.gif o miegosiu tai viesbuty-reikia dar kambari uzsirezervuot.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 20, 22:03)
Gryžo GV palaidūnė  lotuliukas.gif
Užuodžiu, kad gėrei, nė sakyt nereikia  lotuliukas.gif

Tai sakai ir toliau sėkmingai iš jo išsidirbinėji biggrin.gif Ech.. Tau nereikia net skaityti tos knygos "Kodėl vyrai myli Kales" - tu gimus tokia būti   lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Gėriau ir visai nemažai tongue.gif
Jau kaip pasakei- net iš klumpių vos neiškritau. Likau be žado- sudirbai mane...
Bruku uodegą tarp kojų ir einu valytis dantų.
P.S. labai gera buvo pamatyti "senuką".

QUOTE(powerpuff @ 2007 10 20, 22:06)
Nu mergaites-isikibkit i klaviaturas kad nenugriutumet-turiu naujiena biggrin.gif 

Oho...
Drąsi moteriškaitė tu. Aš taip negalėčiau.
thumbup.gif
Net nežinau ką pasakyti- akys išsprogo, beveik išsiblaiviau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 20 spalio 2007 - 21:21
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 20, 22:20)
lotuliukas.gif
Gėriau ir visai nemažai tongue.gif
Jau kaip pasakei- net iš klumpių vos neiškritau. Likau be žado- sudirbai mane...
Bruku uodegą tarp kojų ir einu valytis dantų.
P.S. labai gera buvo pamatyti "senuką".

ĖĖĖ, aš nesudirbau biggrin.gif Čia priimk kaip komplimentą biggrin.gif Tu bene vienintelė iš mūsų visų, kuriai natūraliai sekasi bendrauti su vyrais taip, kaip vadovėlyje parašyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 20, 22:26)
ĖĖĖ, aš nesudirbau biggrin.gif Čia priimk kaip komplimentą biggrin.gif Tu bene vienintelė iš mūsų visų, kuriai natūraliai sekasi bendrauti su vyrais taip, kaip vadovėlyje parašyta  thumbup.gif

Viskas tvarkoj- gyvensiu. lotuliukas.gif Tik labai didelis klausimas man kyla- jei jau aš taip atitinku vadovėlio keliamus reikalavimus, tai kodėl visos mano draugės turi vyrus, o aš nea? lotuliukas.gif Gal netgi vadovėliai meluoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 20, 22:33)
Viskas tvarkoj- gyvensiu. lotuliukas.gif Tik labai didelis klausimas man kyla- jei jau aš taip atitinku vadovėlio keliamus reikalavimus, tai kodėl visos mano draugės turi vyrus, o aš nea? lotuliukas.gif Gal netgi vadovėliai meluoja?  ax.gif

Tu viena, nes renkiesi GERIAUSIĄ biggrin.gif
O jos ne vienos, nes tokio didelio pasirinkimo neturėjo ir nespėjo taip išmandrėt kaip tu lotuliukas.gif
Papildyta:
Einu sukursiu naują temelę biggrin.gif Turiu minčių pirmam puslapiukui ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 20, 22:20)
lotuliukas.gif
Oho...
Drąsi moteriškaitė tu. Aš taip negalėčiau.
thumbup.gif
Net nežinau ką pasakyti- akys išsprogo, beveik išsiblaiviau tongue.gif

Ne drasi, o senatvinis marazmas matyt uzejo lotuliukas.gif As irgi buciau sakius kad taip negaleciau, bet galiu pasirodo. Ai pamaniau, bent senatvej turesiu ka prisimint ir is ko pasijuokt jei ka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 20, 22:44)
Tu viena, nes renkiesi GERIAUSIĄ biggrin.gif
O jos ne vienos, nes tokio didelio pasirinkimo neturėjo ir nespėjo taip išmandrėt kaip tu    lotuliukas.gif

Bet ar nebus man kaip tai bobutei iš pasakos? Ar ne liksiu aš prie suskilusios geldos? lotuliukas.gif Renkuosi tokį, kuriam aš būčiau pati geriausia ir kuris man būtų pats pačiausias. Nesu sudaužiusi labai daug širdžių kaip gal tau pasirodė- tiesiog gyvenime esu gera draugė- tokia kieta merga su kiaušiukais. Todėl ir įdomu diedams su manim. Juk ne visos gali gerti alų ir skaldytis nešvankiais anekdotais vyriškoje kompanijoje (radau kuo pasigirti ax.gif) ir tuo pat metu atrodyti pakankamai pasitikinčia savimi. Kažkaip su senuku labai į moters vaidmenį įsijaučiau...
Ai, tas gyvenimas. Einu siaubiako žiūrėti.
Atsakyti
Mergaitės gryžau iš pasimatymo, skaitau ką rašot ir krizenu lotuliukas.gif
Abžoryte, nebeduok jokių pinigų tu tam taksistui. Mesk net tą mintį. Ir nebūsi jokia pažadukė. Kad jis nesveikas, tiktų tau į tėvus, o prisisvaigo,kad gali turėt ko užsigeis doh.gif Jei jau negerai jautiesi,kad neatsiskaitei,tai nunešk į bažnyčią paaukot ar į kokius vaikų namus vaikams saldainių už tuos pinigus.
powerpuff, DRĄSUOLĖ 4u.gif thumbup.gif Aš taip negalėčiau smile.gif
GV, maniau,kad pasimatymas taip greit nesibaigs, kažkaip paskaičiusi ką rašinėjai,maniau,kad neatsilaikysi prieš vyruką smile.gif
O aš kažkokia pasimetusi. Toks neblogas tas mano simpatija blush2.gif traukia baisiai blush2.gif , ale man kažkokios paranojiškos mintys kyla, kažko labai aš juo abejoju, ir lyg nėra pagrindo, o dūšioj ko tai labai neramu ir daug kažkokių abejonių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 20, 22:53)
Einu sukursiu naują temelę biggrin.gif Turiu minčių pirmam puslapiukui  ax.gif  4u.gif

Pasireišk biggrin.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 10 20, 22:56)
Ai pamaniau, bent senatvej turesiu ka prisimint ir is ko pasijuokt jei ka thumbup.gif

Puikus mąstymas. Palaikau tave.
Va taip va ir turi galvoti kiekviena Supermylimiausioji.
thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 20, 23:00)
GV, maniau,kad pasimatymas taip greit nesibaigs, kažkaip paskaičiusi ką rašinėjai,maniau,kad neatsilaikysi prieš vyruką smile.gif

Taip jis man patinka. Bet noriu parodyt, kad jis negali bet kada dingt ir kaip niekur nieko atsirasti ir tikėtis vietos po mano šiltaja antklode tongue.gif NĖR ČIA KO tongue.gif
Suvalgėm vakarienę ir gana. Aš padori mergina ir 22 val. turiu būti savo namuose, savo lovoje- viena smile.gif Jei tikrai aš jam įstrigau kaip, kad jis sako- palauks. Jei ne- tai po perkūnais, nejau Vilniuje vyrų maža? lotuliukas.gif
Papildyta:
O aš kažkokia pasimetusi. Toks neblogas tas mano simpatija blush2.gif traukia baisiai  blush2.gif , ale man kažkokios paranojiškos mintys kyla, kažko labai aš juo abejoju, ir lyg nėra pagrindo, o dūšioj ko tai labai neramu ir daug kažkokių abejonių verysad.gif

Lygiai taip pat ir aš jaučiuosi.
Bet įtariu, mums reikėtų kasdien po 10 lašiukų valerijono prieš naktį, kad paranojos be reikalo nekankintų tongue.gif
Atsakyti
Powerpuff, labai jau drąsiai tu čia, bet šaunuolė thumbup.gif tikrai bigsmile.gif

Aš dabar galvoju, kad aš, matyt, lygiai tuo pat galiu girtis, kuo ir GV ax.gif yra cia ko girtis... biggrin.gif bet šiaip labai faina taip. Man labai patinka tokios merginos, grožiuosi aš jomis... ax.gif
Ir labai fainiai su "senuku" padarei, turėtum savim didžiuotis rolleyes.gif aš nujaučiu, kad neturiu tiek stiprybės smile.gif

Dominyyka, nepanikuok be laiko smile.gif svarbiausia pozityviai nusiteikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės gryžau iš pasimatymo, skaitau ką rašot ir krizenu lotuliukas.gif
Abžoryte, nebeduok jokių pinigų tu tam taksistui. Mesk net tą mintį. Ir nebūsi jokia pažadukė. Kad jis nesveikas, tiktų tau į tėvus, o prisisvaigo,kad gali turėt ko užsigeis doh.gif Jei jau negerai jautiesi,kad neatsiskaitei,tai nunešk į bažnyčią paaukot ar į kokius vaikų namus vaikams saldainių už tuos pinigus.
powerpuff, DRĄSUOLĖ 4u.gif  thumbup.gif Aš taip negalėčiau smile.gif
O aš kažkokia pasimetusi. Toks neblogas tas mano simpatija blush2.gif traukia baisiai  blush2.gif , ale man kažkokios paranojiškos mintys kyla, kažko labai aš juo abejoju, ir lyg nėra pagrindo, o dūšioj ko tai labai neramu ir daug kažkokių abejonių verysad.gif

Dominyka-salin abejones! Po galais-viena karta gyvenam. Jei traukia tai ir pirmyn-nepabandysi-nesuzinosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 10 20, 23:09)
Ir labai fainiai su "senuku" padarei, turėtum savim didžiuotis  rolleyes.gif  aš nujaučiu, kad neturiu tiek stiprybės  smile.gif

Nei didžiuojuosi nei ką. Tiesiog nervina požiūris, jog vyrai sau gali daug ką leisti, o vat mergina nea ax.gif Turi tu tos stiprybės, tik matyt, diedai tavęs dar taip neužkniso kaip manęs lotuliukas.gif Tą stiprybę reikia išlaisvinti- duoti jai kelią smile.gif

Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 20, 23:16)
Dominyka-salin abejones! Po galais-viena karta gyvenam. Jei traukia tai ir pirmyn-nepabandysi-nesuzinosi 4u.gif

Man baisiai patinka tavo šiandieninės mintys.
Atsakyti