Įkraunama...
Įkraunama...

Dezodorantai

Apklausa: Kokį dezodorantą naudojate? (471 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
O aš naudoju 2 iš karto blush2.gif
Rutulinį ir po to dar pasipurškiu purškiamu dezodorantu blush2.gif Man labai gerai 4u.gif Todėl balsavau : '' Kita '' mirksiukas.gif

O Naudoju, tai : '' Dove '' , '' Nivea '' arba '' Rexon '' thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Briliantinė: 25 liepos 2008 - 14:45
Turiu Dove pieštukinį ir dar kažkokį rutulinį iš vietinio prekybos centro. Nei vienas man nepadeda, tai šiandien nusipirkau Driclor.
Atsakyti
anksciau naudojau piestukinius dezodorantus, bet jau kuris laikas juos pakeiciau i rutulinius... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2007 11 01, 17:24)
drinks_cheers.gif  man ir adidas  wub.gif

o man jie labai ištepa rūbus g.gif
Atsakyti
As rutulini naudoju,be aliuminio Jason firmos,labai patinka smile.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu atradau, kad Fa rutuliniai dezodorantai man labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Mano megstamiausias Nivea Energy Fresh, o dabar nusipirkau Nivea Double Effect irgi neblogas smile.gif Turiu dar Dove purskiama, bet nepatinka man sad.gif
Atsakyti
žiūriu, kad nebūtų antiprepetantas... jie, sako, nelabaio gerai, krūties vėžį skatina.
man ir ginė patarė pamiršti visus dezus su žodeliu antipreperantas
dabar naudoju vyrišką "Nivea", man atrodo (tingiu eiti pažiūrėti į vonią)
Atsakyti
O kur galima Jason firmos produktų isigyti? ax.gif
Atsakyti
As naudoju amway firmos rutulini dezodoranta, labai patenkinta, netepa rubu ilagai laikosi, buteliuko uztenka labai ilgam laikui wub.gif man jis siuo metu geriausias, naudoju jau antra butelka biggrin.gif
Atsakyti
naudoju Mitchum, visiskai be kvapo, 100% netepa...importuojuos is UK ax.gif ruosiuos isbandyt Driclor, laukiu siuntinuko smile.gif
Atsakyti
Naudoju piestukini "Forever living" dezodoranta thumbup.gif
Atsakyti