Įkraunama...
Įkraunama...

Dezodorantai

Apklausa: Kokį dezodorantą naudojate? (471 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
atradau mylimuka - EA Green Tea kremini dezodoranta wub.gif
Atsakyti
labai geras Dior'o kreminis dezodorantas, naudoju jau daug metu,kas svarbiausia netepa
Atsakyti
Bandziau ivarius, bet kas antras pas mane - tos pacios firmos gelinis, nes gero pakaitalo jam jau daug metu nerandu, nors megstu permaitas, ir vis bandau ivairius...
Atsakyti
purškiama
Atsakyti
Kol kas dar neradau sau tinkamo - pieštukiniai - nepatogu, purškiami šiaip nepatinka ir kvapas baisiai greitai atsibosta, rutuliniai - nekenčiu to "šlapio jausmo"... Ko gera, niekada ir nerasiu sad.gif Šiuo metu naudoju Nivea Double Effect pieštukinį.
Atsakyti
Mėgstu tik purškiamą 4u.gif
Atsakyti
As naudoju tik rutulinius - Matis (tuoj pat isdziuna), Lancome neblogas. Dar toks tepamas kremas- italiskas Hortus Frartis berods (Sarmoj) geras.
Atsakyti
Perku rutulinius, bet nusipirkau purškiama visai neblogas bigsmile.gif
Atsakyti
Man piestukiniai labiausiai patinka smile.gif
Atsakyti
Aš už rutulinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2009 05 18, 10:41)
Gal kas bandėt BYLY arba CD gamintojų rutulinius dezodorantus? Jų mačiau Eurokos parduotuvėse. Šiuo metu naudoju Rexona rutulinį kuris nepalieka dėmių, tokį pilkame buteliuke, bet norisi išbandyti tuos kitus... Ar jie gerai užmuša kvapą, ar nepalieka dėmių ant rūbų? Labai laukiu atsiliepimų, nes jau tuoj savo baigsiu, tai reiks apsispręsti kokį naują pirkti...  4u.gif

Turiu BYLY su oranziniais uzrasais, kur raso, kad mazina plaukeliu augima. Bent man tai is tiesu ji naudojant plaukeliai auga leciau. Taciau pats dezodorantas tepa, tai daugiau manau nepirksiu ax.gif
Atsakyti
o as tai siuo metu purskiama, patenkinta juo esu 4u.gif
pries tai piestukini, tai ir jis man patiko smile.gif
Atsakyti