Įkraunama...
Įkraunama...

Noa gimdymo istorija

Super pasakojimas thumbup.gif Smagus dalykas tas gimdymas pasirodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu super, super ir dar karta super. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Iš pradžių skaitydama šypsojausi, smile.gif po to jau krizenau, biggrin.gif paskui pradejau juoktis... lotuliukas.gif ir i kabinetą šefas įėjo su kažkokiu raštu-ataskaita- paiškink jam kas čia iš kur- o aš tik prunkščiu i delną, ašaros byra, akis šalin suku, atsistoju vėl atsisėdu.... ir negaliu susikaupti.... Tas žiūri į mane ir nežino- ar čia jam supykti ar čia man negera... Nu susitvardžiau šiaip ne taip....
Noa šaunuolė, senai taip besijuokiau....
Atsakyti
Labai smagi istorija thumbup.gif Prisijuokiau skaitydama biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Gaila, kad iki šiol nėra antros dalies....
Aš tai pirmą dalį vidury nakties skaičiau, juokiausi ir pati savimi stebėjausi - anksčiau iš perskaitytų pasakojimų balsu nesijuokdavau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli gražu: 26 kovo 2007 - 11:05
Noa, labai patiko tavo rašymo stilius, pati perskaičiau ir vyrui nuotaikos praskaidrinimui pasiskaityt nusiunčiau thumbup.gif .
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif istorija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif prisižvengiau, negaliu. maladec, mamka, drąsiai gali knygą rašyt 4u.gif
Atsakyti
ploja.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif na ir prisijuokiau ! labai linksma istorija smile.gif sekmes su antruoju!
as zhadu pakartojima irgi uz keliu savaichiu tongue.gif as irgi panashiai apie medikus nusiteikus po pirmojo gimdymo smile.gif
Atsakyti
nu zinokit lux lux lux istorija lotuliukas.gif man ziauriai patiko, dar tas ironiskas atspalvis ir fantazija ... verta pagyrimo. Tikiuosi sekanti istorija bus dar idomesne thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti