na zinai, zvengiau nesustodama, net didelis pilvas kilnojosi ;D
liuks istorija 10 balu ;)
jau ta istorija, kaip pati sakei , Noa, verta Oskaro. Ir juokiausi, ir kikenau, ir tokia gyvenimo teisybe cia isdestei, kad zodziu truksta. 10 BALU IR NE KITAIP!!!

Aciu, merginos, kad pagyret
Kazkaip net nelabai zinau ka pasakyt kai giria, va gincytusi kas nors, tai kita kalba ;D Tik galvoju - va skaito gal koks medicinos atstovas tokias stai istorijas, kazin ka jis po ju galvoja ;D ;D ;D Juolab kad as antro laukiu panasioj kovinej parengty - kaip tautosakoj rasoma, akys stacios, ausys placios, dantys kaip vargonai ;D ;D ;D

Noa dar atidziau pasiskaiciau ir ziuriu kazka man tai labai labai primena [smiley=soka2.gif] [smiley=smiley1.gif] irgi pries 6 metus buvo, tik veiksmo vieta kita ir veikiantys asmenys kiti ir dar jie niekaip tetri pasidalint negalejo ir kava su sausainiai valge. Ne, reik mum butinai susitikt, gal tu dvyne mano kokia, apie kuria mama nieko man nesake [smiley=leb.gif] [smiley=smiley1.gif] [smiley=smiley1.gif] [smiley=smiley1.gif]
Iva, ir tau Kauno klinikose?! Tai gal ten apskritai visada taip ;D O susitikt nepakenktu, girdejau, bus kazkada vasara bendras visu miestu meetas... Kazin kaip musu atzalos pasirodys ;D ;D
As mazylyje gimdziau, o del vaiku tai baisoka biski, jie gi viska apvers, net tai ka siaip sunkoka apvest;) po to mamkos sakys kaip gerai kad ju vaikai ne tokie

Aaaa, nu tada gerai - del vaiku. Visi liks savo vaikais patenkinti, visos mamos dziaugsis savais, kad jie ramus, o mums irgi savi gerai, mes priprate, mums dzin, o jei sugriaus viena kita viesa istaiga - anoks cia nuostolis, daug dar ju liks, Irake Bushas daugiau isgriove, ir nieko ;D
Na, siek tiek istempta, istesta, nuo puses jau pabodo skaityti, padarytas didelis 'suspense'as, bet to laukiamo 'sprogimo' taip ir nebuvo. Na siaip gal ir nieko palyginus su kitom, pradzia buvo daug zadanti, bet paskui autorei pritruko 'gazo' tobulai istempti iki nepriekaistingo kurinio... O gimdymas, na kaip ir simtai kitu...
Sekmes.
Sekmes.
QUOTE |
Na, siek tiek istempta, istesta, nuo puses jau pabodo skaityti |
Na, cia turbut skonio reikalas. Man si istorija visai nepasirode nei istempta, nei nuobodi. Atvirksciai, viena puikiausiai parasytu gimdymo istoriju, kokias kada teko skaityti. Perskaiciau ir vyrui, juokemes kartu

QUOTE |
Na, siek tiek istempta, istesta, nuo puses jau pabodo skaityti, padarytas didelis 'suspense'as, bet to laukiamo 'sprogimo' taip ir nebuvo. Na siaip gal ir nieko palyginus su kitom, pradzia buvo daug zadanti, bet paskui autorei pritruko 'gazo' tobulai istempti iki nepriekaistingo kurinio... O gimdymas, na kaip ir simtai kitu... Sekmes. |
audrapokladra, tai papasakok savo ypatingaja gimdymo istorija, ir jei gali geriau [img]http://www.mainzelahr.de/smile/schilder/baaa.gif[/img]
laukiam ;)
> traliabum
o siam forume turbut yra privaloma, kad visu nuomons visad sutaptu? Sorry, nezinojau 8) ;D
o siam forume turbut yra privaloma, kad visu nuomons visad sutaptu? Sorry, nezinojau 8) ;D