Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Mea @ 2007 10 13, 09:51)
labas rytas bigsmile.gif

grąžinkit mmm gražiuoju  gun_smilie.gif

Labas

Tai gal tu geriau testuka pasidaryk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indiga @ 2007 10 13, 13:44)
Labas

Tai gal tu geriau testuka pasidaryk biggrin.gif

neturiu iliuzijų wink.gif noriu mmm cool.gif
Atsakyti
Labas mergaitės smile.gif

na aš jau iš ginės. Naujienos nepakito. Dominuojančio folikulo nėra..tik daug mažų, t.y 8-9mmm, o ciklo diena jau 17. Užklausiau ar galima šį ciklą gelbėt, sakė ne verysad.gif nuo kito taikys kitą gydymo schemą, bet aš noriu gimdos foto, o ji sako dar nereik... jaučiu keisiu ginę g.gif seniai apie tai mąstau, bet kažkaip nesmagu eit į tą pačią kliniką bet pas kitą doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 10 13, 14:09)
Labas mergaitės  smile.gif

na aš jau iš ginės. Naujienos nepakito. Dominuojančio folikulo nėra..tik daug mažų, t.y 8-9mmm, o ciklo diena jau 17. Užklausiau ar galima šį ciklą gelbėt, sakė ne  verysad.gif nuo kito taikys kitą gydymo schemą, bet aš noriu gimdos foto, o ji sako dar nereik... jaučiu keisiu ginę  g.gif seniai apie tai mąstau, bet kažkaip nesmagu eit į tą pačią kliniką bet pas kitą  doh.gif

Biski neskubek keisti dar palukek. Idomu koki kita gydymo schema pasiule tau kita cikla.
Del gimdos foto tai zinok bent jau siule praleisti viena cikla nuo stimuliacijos. Tai biski galvojau durna buvau kad vaziavau tos foto darytis. Nors zinai niekada nezinosi ar viskas gerai yra.
Atsakyti
Sveikos mergytės 4u.gif 4u.gif
Seniau jus belankiau... ir kokios naujienos....
Sveikinu nuoširdžiai Murauskytę 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Aile @ 2007 10 13, 14:40)
Biski neskubek keisti dar palukek. Idomu koki kita gydymo schema pasiule tau kita cikla.
Del gimdos foto tai zinok bent jau siule praleisti viena cikla nuo stimuliacijos. Tai biski galvojau durna buvau kad vaziavau tos foto darytis. Nors zinai niekada nezinosi ar viskas gerai yra.

Manau, kad visdėlto reikėtų ją pasidaryti, geriau jau žinoti, ar viskas ten tvarkoje, ar ne, negu kiekvieno ciklo pabaigoje nervintis. Taip dar daugiau laiko išvaistysi smile.gif
Atsakyti
O uzsispyrele kokie rezultatai (derlius) buvo per ankstesnes stimuliacijas?
Atsakyti
sveikutes mergaites smile.gif ilindau paskaityti kaip jums sekasi? Ir kagi ziuriu ledai pajudejo thumbup.gif SVEIKINU MURAUSKE IR AUSRA R. clap.gif thumbup.gif nestuke.gif Rudenelis pakankamai derlingas.
Atsakyti
assa.gif sestadienis koks aktyvus, katu katu thumbup.gif
Mes tai ryte labai susipykom su MB bash.gif: jei jau net ir as pakeliau balsa, tai nezinau. blink.gif Viskas del tu remontu, vienas dirbt nori, kitas vaziuot ieskot kazko ir nesusikalbam doh.gif Bet paskiau tylom isvaziavom ieskot voniu ir ... issirinkom sia vonyte http://www.ravak.lt/?page=rosa tik su masazu dar wub.gif Aisku, gaila pinigeliu, bet kad abu nezmoniskai norejom tongue.gif
Blyn, kas cia per kompas, kad neleidzia paspaust ant nuorodu ir paveiksliuku iterpimo? bash.gif:
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 10 13, 15:48)
assa.gif sestadienis koks aktyvus, katu katu  thumbup.gif
Mes tai ryte labai susipykom su MB bash.gif: jei jau net ir as pakeliau balsa, tai nezinau.  blink.gif Viskas del tu remontu, vienas dirbt nori, kitas vaziuot ieskot kazko ir nesusikalbam  doh.gif  Bet paskiau tylom isvaziavom ieskot voniu ir ... issirinkom sia vonyte http://www.ravak.lt/?page=rosa tik su masazu dar  wub.gif Aisku, gaila pinigeliu, bet kad abu nezmoniskai norejom  tongue.gif
Blyn, kas cia per kompas, kad neleidzia paspaust ant nuorodu ir paveiksliuku iterpimo? bash.gif:

Panasus jausmas ir man. Siandien vyrui sakau vaziuojam remontuot. O jis sako man gera filma rodys. blink.gif
Bet kazkaip susitarem. smile.gif
Papildyta:
Mes norejom rosa isirinkti. Jau buvom lyg nutare pirkti. Bet pas mus vonia su tuliku sujungta, tai ta vonia pasistatoto tik taip kad vonios gulimoji galva salia tuliko. Pagalvojau neestetiskai atrodys. Tai teko rinktis kita.
Atsakyti
o pas mane šiandien atėjo mėnesinės. cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2007 10 13, 16:02)
o pas mane šiandien atėjo mėnesinės. cray.gif  cray.gif  cray.gif

Nenusimink, naujas ciklas nauja pradzia ir viltys.
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 13, 15:01)
Panasus jausmas ir man. Siandien vyrui sakau vaziuojam remontuot. O jis sako man gera filma rodys.  blink.gif
Bet kazkaip susitarem. smile.gif
Papildyta:
Mes norejom rosa isirinkti. Jau buvom lyg nutare pirkti. Bet pas mus vonia su tuliku sujungta, tai ta vonia pasistatoto tik taip kad vonios gulimoji galva salia tuliko. Pagalvojau neestetiskai atrodys. Tai teko rinktis kita.

O mums Rosa tai pats optimaliausias variantas pagal ismatavimus, nes mes turim kaip tik lygiai 160 cm ilgio siena, o i ploti irgi tik apie 1 m galim det. unsure.gif Pas mus vonia su wc irgi sujungta, bet galva nabus prie klozeto tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti