Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(agnesse @ 2007 10 15, 19:07)
Visai nebijau didis.gif Man tik neramu, kad aš nieko nenusimanau apie tas paruošiamąsias procedūras unsure.gif Nusiskutimą,klizmas, kada kam duoti hihihi.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Aš tai turiu tapkes-karves lotuliukas.gif  ir dar su skambaliukais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tai visi žinos, kur einu lotuliukas.gif

apie paruosiamasias proceduras tai ir as nieko nenusimaniau tongue.gif Bet ten nieko baisaus irnesakyk.gif, apie skutimasi as jau berods tau rasiau blush2.gif o klizma tai man bent jau irgi nieko tokio baisaus tongue.gif

tapkes karves ir dar su skambaliukais jega thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
oi agnesse laikysiu kumstukus kad tik viska gerai pamatytu, o jei ka blogesnio tai lengvai pataisytu 4u.gif ir kad po to pabirtu tau daug leliuku rolleyes.gif wub.gif

QUOTE(agnesse @ 2007 10 15, 18:37)
Dar palauk mmm, jei po kokių 10 dienų dar nepasirodys, jau eik pas ginę. Bet tu dar testą pasidaryk tada, o mažu kas gal yr ax.gif

Nee irnesakyk.gif , baikit juokaut moterytes, gine pries pora savaiteliu nemate jokiu folikulu, jokios gleivines,duphastonas negalejo stebuklingai ju uzaugint, tai nebent is sventosios dvasios gali kas nors atsirast lotuliukas.gif doh.gif
Nu tai ka sedesiu ir lauksiu 10 dienu tu mmm wacko.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 10 15, 18:56)
unsure.gif nu jo, galima laukt ir savaite  unsure.gif  O tu isivaizduoji, kuri tau DPO gali buti? kokia 15 ane? as manau palauk dar kelias dieneles ir gali sysiot i testa  blush2.gif

Pas mane isvis jokios O nebuvo, nes nebuvo kam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2007 10 15, 19:21)
Pas mane isvis jokios O nebuvo, nes nebuvo kam  doh.gif

nu jei esi tikru tikra, kad O nebuvo, tai sauk mmm, kad islistu greiciau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 15, 20:07)
Visai nebijau didis.gif Man tik neramu, kad aš nieko nenusimanau apie tas paruošiamąsias procedūras unsure.gif Nusiskutimą,klizmas, kada kam duoti hihihi.gif  lotuliukas.gif

Man atrodo, kad sekanti laparaskopijai busiu as, tai jau taves kaip profes visam tam reikale klausinesiu apie visus tuos dalykelius blush2.gif, ok blush2.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 10 15, 20:24)
nu jei esi tikru tikra, kad O nebuvo, tai sauk mmm, kad islistu greiciau  tongue.gif

Tai va idedu skelbima: prasau tu, kurioms nereikia mmm, padovanoti man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2007 10 15, 19:29)
Tai va idedu skelbima: prasau tu, kurioms nereikia mmm, padovanoti man  ax.gif

reikia saviskem pasukt, kad geriau pas tave uzsuktu tongue.gif

as ilindau i lova, jau miegelis ima, tai dar biski paseddesiu su jum ir lusiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2007 10 15, 20:21)
oi agnesse laikysiu kumstukus kad tik viska gerai pamatytu, o jei ka blogesnio tai lengvai pataisytu 4u.gif ir kad po to pabirtu tau daug leliuku 

AČIŪ tau labai už gražius palinkėjimus wub.gif

QUOTE(milima @ 2007 10 15, 20:29)
Man atrodo, kad sekanti laparaskopijai busiu as, tai jau taves kaip profes visam tam reikale klausinesiu apie visus tuos dalykelius  blush2.gif, ok  blush2.gif ?
Papildyta:
Tai va idedu skelbima: prasau tu, kurioms nereikia mmm, padovanoti man  ax.gif

drinks_cheers.gif Ok mirksiukas.gif .Man Amade vsiką išaiškno, aš tau biggrin.gif Čia kaip pereinamas prizas koks gaunasi lotuliukas.gif
O mmm aš neturiu ax.gif rolleyes.gif , neseniai tik išsinęšdino ax.gif Griebk iš Amades biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 10 15, 20:43)
as ilindau i lova, jau miegelis ima, tai dar biski paseddesiu su jum ir lusiu  ax.gif

Nu va ir MB jau mane kviečia kviečia į lovą ax.gif , tipo šalta hihihi.gif Gerai, lekiu, gal dar paišdykausim kartu blush2.gif biggrin.gif
Tai iki penktadienio merginos, žiūrėkit, gerų naujienų pažerkit. Amade, tau linkiu, kad mmm nepasirodytų.
Tai iki bye1.gif
Atsakyti
As ir jau begu i lovyte, tik deja dar ne liuliuko ir ne isdykauti blush2.gif , bet knygu skaityti referatui doh.gif
Labanaktukas visoms supermergaitems flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 10 15, 13:27)
aš visgi pasiryžau paskeit ginę  :

thumbup.gif gal su ja geresnę kalbą rasi. Sėkmės 4u.gif

QUOTE(-zuika- @ 2007 10 15, 13:27)
VILIUOSI....paziurejus i tavo grafikeli kilo klausimas  blush2.gif ar tu ten ne metformina iki sios dienos geri???nes man gine pasake iskart, kad kai tik matau II metformina nebegert iskart...

taip metforminą. Šiandien buvau pas savo ginių tai dar liepė iki 12 sav gerti. Aš juo pasitikiu, dar jis sakė, kad kam stiprus PKS rekomenduojama visą nėštumą gerti, o pas mane hormonai tvarkoje, tik folikulai nenoriai auga, tai man liepė iki 12 sav gerti.

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 15, 14:10)
papasakok, kur cia pas tave O rodo....  blush2.gif

ten kur raudona linija išilgai ir skersai nubrėžta, t.y. 33 c.d. wub.gif
O pas tave matau neliūdna, visas serialas lotuliukas.gif

Gerai, lekiu krauti tašių, ryt į ligoninę ant operacinio stalo rolleyes.gif .Ale nieko nežinau, ką dėtis doh.gif , sako, kad viską blink.gif , ale kas tas viskas blink.gif

sėkmės tau. Linkiu, kad šios operacijos šalutinis poveikis po tam tikro laiko būtų taip labai laukiamas stebūkliukas
Atsakyti
Sveikutės, mergytės, aš jau po vizito. Tai išvada tokia, kad turbūt per maža clost dozė doh.gif Lėtai auga ir tik vienas folikulas 14 mmm doh.gif verysad.gif Na bet vistiek sprogdinsim...Tei va...Tiek tų žinių... Gerai, kad bent toks užaugo g.gif

QUOTE(agnesse @ 2007 10 15, 18:37)

Jei neseniai buvai pastojus, tai nebūtinai. Jei seniai, ar buvo negimdinis, tai gali tekti pakartotinai pasidaryti.

nebuvau pastojusi nei seniai, nei neseniai... Kalbėjau su gine, tai jeigu po 2 stimulaicijų neišeis tada galvosim...

Gerai, lekiu krauti tašių, ryt į ligoninę ant operacinio stalo rolleyes.gif .Ale nieko nežinau, ką dėtis doh.gif , sako, kad viską blink.gif , ale kas tas viskas blink.gif

sėkmės dideliausios 4u.gif kad viskas būtų OK 4u.gif
Atsakyti
Agnesse , dideliausios tau sekmes, labai laikysim kumstukus drinks_cheers.gif gaila kad nezinosim kur guli, tikrai aplankyciau... blush2.gif laikykis, tikrai sergam uz tave! wub.gif

QUOTE(Murauskė @ 2007 10 15, 16:21)
Procedūra blink.gif Viskas baigėsi tuo,kad aš ant rentgeno stalo nualpau blink.gif Bet čia labai indvudualu g.gif Kitoms visai nieko g.gif

as ta bijojau labai, skauejo kai ta suknista skysti leido, bet gerai kad su nuskausminimu, tai viskas sklandziai paejo ax.gif

QUOTE(Aile @ 2007 10 15, 19:17)
Nu jus ramiai panos kalbat. Ilgai nebuvau prisijungus prie SM, bet niekuom nesidalyjat. Bijot snypu  ph34r.gif

nesupratau minties g.gif

Darule, ar 14mm galima sprogdinti, ar dar eisi pas gine ziureti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute_gauruota: 15 spalio 2007 - 21:12
QUOTE(Darule @ 2007 10 15, 22:05)
Sveikutės, mergytės, aš jau po vizito. Tai išvada tokia, kad turbūt per maža clost dozė  doh.gif  Lėtai auga ir tik vienas folikulas 14 mmm  doh.gif  verysad.gif Na bet vistiek sprogdinsim...Tei va...Tiek tų žinių... Gerai, kad bent toks užaugo g.gif
nebuvau pastojusi nei seniai, nei neseniai... Kalbėjau su gine, tai jeigu po 2 stimulaicijų neišeis tada galvosim...
sėkmės dideliausios  4u.gif  kad viskas būtų OK  4u.gif

Na 14 mm folikula sprogdinti biski gaila. Dar juk biski palauks ar ne gine.
as 14 mm turejau 11 cd. o 14 cd jau buvo 17.5 tada po paros sprogdinom. Bet kazkaip manau gal per mazas buvo visgi g.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 15, 22:11)
nesupratau minties  g.gif
Darule, ar 14mm galima sprogdinti, ar dar eisi pas gine ziureti?  ax.gif

Matyt minties supratimas tikriausiai liks pas mane. smile.gif
Papildyta:
Einu miegot. Tragiskai sunki diena buvo. Ir deja nusimato ir savaite nelengva. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 15, 22:11)
Darule, ar 14mm galima sprogdinti, ar dar eisi pas gine ziureti?  ax.gif

dar palauksiu ir sprogdinsiu po 4 dienų, t.y. penktadienį susileisti vistus reikia... Taip paskaičiavo, kad jau turėtų būti gerai... g.gif
Atsakyti