Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

Elniuk, 4u.gif ačiū.

Agnesse lotuliukas.gif aš šiandien MB pažadinau ir ėmiau pasakoti apie mokslus doh.gif lotuliukas.gif MB sako, ką čia šneki dabar, aš jam pakartojau, sako gal tu atsigulk vėl geriau. Kas svarbiausia atsimenu, ką jis sakė doh.gif lotuliukas.gif Kas čia su manimi darosi ne pilnatis, bet jau trečia naktis, jei ne lunatikuoju, tai užmiegu paryčiais doh.gif

Agnesse, smalsumas daro savo - kaip razborkės? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(AusraR @ 2007 10 19, 16:24)
gavau skaiciuka HCG smile.gif 57471 smile.gif

thumbup.gif

QUOTE(AusraR @ 2007 10 19, 16:45)

hm...idomu viliuosi tyresi dar karta ar ne savo HCG...

ne nesidariau. Tik du kartus. Kažkaip rami jaučiuosi, o po savaitėlės vėl važiuosiu pas daktariuką tai nutariau, kad nereikia man to HCG.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 10 19, 06:10)
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif  (mastau.gif nezinau ka bepridurt, turbut supratot flirt.gif)

pusvalandi zliumbiau, visa tirtu iki siol, o MB siaip  blink.gif  soko busenoj  lotuliukas.gif

SVEIKINU labai labai... Sakes uzkretet mane tokiom puikiom ziniom, viena paskui kita smile.gif Tai dabar vos neisitikinusi kad ir man pasiseks smile.gif
QUOTE(AusraR @ 2007 10 19, 08:42)
paskambink K, papasakok situacija ir jis pakonsultuos telefonu. Turi jo mobilu?

turiu jo mobilu. bet surezgiau plana. jauciu penktadieni bandysiu iki jo nusigauti. nes penktadieni mes dirbam iki 15.45. tai bandysiu spet kokia 18.45 buti vilniuje. bijau kad telefonu jis mane ka ten pakosultuos. ir paciai labai idomu ar tikrai ivyko O. kazkaip kiekviena miela vakara labai skauda desineje puseje soda. atrodo kad kiausides. tai vat bijau kad dar kazkas ir ne taip gali buti.

QUOTE(mykolina @ 2007 10 19, 09:27)
Tarskaliuk, dabar tavo eile, o paskui Agnesse, nes po laparoskopijos jai irgi turetu pasisekti, cooliuke irgi ziurek gal jau  nestuke.gif Gal grizo jau nebe dviese is atostogu. Cooliuk, beje, kur buvai? Isrinksim greitai leliui varda  lotuliukas.gif
Aisku, geriau butu, kad greiciau visos is sio skyrelio kraustytusi i netukiu, ot chebryte butumem.

As, tarskaliukas ir agnesse tuoj susistumdysim toj eilej kuri cia po kurios bus smile.gif As tai paslapcia laikau ciurika, kad as pirma ax.gif blush2.gif

Buvau tunise vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 10 20, 12:31)
*vos neisitikinusi kad ir man pasiseks smile.gif

**penktadieni bandysiu iki jo nusigauti.

***Buvau tunise vacation1.gif

* net neabejok! Laikom kumstukus uz tave laaaabai laaaabai wink.gif

**sekmes lauksim geru ziniu 4u.gif

*** ojej kaip fainei, na tai nepasikuklink, ikelk mums foto photo.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif
mmm vis dar nera g.gif , skambinau Tv, tai sake laukt galima dvi savaites doh.gif , o jei neatsiras tai eit pas ja ir skirs tada estrogenu ir gestagenu kad suformuot cikla unsure.gif , kas cia dabar unsure.gif , gal kam buvo skyre ju ciklui atrast? Kartais ne KT ju pagrindu daromi g.gif ? ar kazka bludenu blush2.gif ?
Tarskale , kokiu budu tu sulauki mmm? tau kazka skiria ar naturaliai lauki unsure.gif ?Jezau doh.gif , net hormonai nesusisneka su mano kiasidem ph34r.gif
Papildyta:
Agnesse, man klausimas pasistojo blush2.gif ,o kodel Viliuosi neirasai i besilaukiancias blush2.gif ?, ar as cia kazka maisau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 10 20, 00:13)
mergos, ką man daryt, gert savarankiškai duph ir laukt mmm ar nueit pas poną K kad pasakytų ką daryt unsure.gif

beje, ko ten susibalamūtinot visos dėl to mano testo biggrin.gif neigiamas neigiamas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif gi sakiau, kad mmm laukiu, ale ir tų nesulaukiau... verysad.gif šiand jau 37 c.d.  doh.gif nuostabusis PKS mirksiukas.gif

MEA tai as tau po kompanija man siandien 45cd ir vis dar mmm nera doh.gif kol jos neateina - negaliu tyrimu darytis bash.gif ta PKS gun_bandana.gif box.gif
Papildyta:
ir dar turiu mergaites klausima ar galima duph iskviest mmm pries tyrimus ten LH ir visus kitus. rezultatu neiskreipia? nes nebezinau kai tas mmm beprisikviest doh.gif g.gif gal ir man Tv skambint klaust ka daryt 45cd jau... g.gif
Beje labukas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 10 20, 13:46)
Papildyta:
ir dar turiu mergaites klausima ar galima duph iskviest mmm pries  tyrimus ten LH ir visus kitus. rezultatu neiskreipia? nes nebezinau kai tas mmm beprisikviest doh.gif  g.gif gal ir man Tv skambint klaust ka daryt 45cd jau... g.gif
Beje labukas visoms 4u.gif

Manau butu ramiau kai gydytoja patvirtintu mirksiukas.gif , gal geriau pasiskambink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 20, 10:21)
Agnesse, smalsumas daro savo - kaip razborkės? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Razborkės padarytos cool.gif , sakė kitą ciklą jau dirbs biggrin.gif , nes aš joms ten prigrąsinau biški blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(cooliuke @ 2007 10 20, 11:31)
As, tarskaliukas ir agnesse tuoj susistumdysim toj eilej kuri cia po kurios bus smile.gif As tai paslapcia laikau ciurika, kad as pirma  ax.gif  blush2.gif

Mes draugiškai friends.gif visos kartu thumbup.gif
Aš tave praleidžiu be eilės šį ciklą biggrin.gif

QUOTE(milima @ 2007 10 20, 13:16)
Agnesse, man klausimas pasistojo  blush2.gif ,o kodel Viliuosi neirasai i besilaukiancias blush2.gif ?, ar as cia kazka maisau blush2.gif

Tai kad ji natūraliai pastojo, be jokių stimuliacijų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 20, 14:15)
Tai kad ji natūraliai pastojo, be jokių stimuliacijų ax.gif

Aisku blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Su sestadieniu thumbup.gif Siandien pasidarbavom butely nemazai thumbup.gif Na, MB darbavosi... As neiskentus prisiprasiau, kad mama i Kauna atvarytu tongue.gif Sakau "padesi man sumastyt, kaip sienas tapetuot ir t.t.". Tik jai atvarius pasakiau apie maziuka wub.gif Nu negaliu mamai nepasakyt, o ji sako "as taip ir zinojau..." Mes kazkaip turim telepatiska rysi ax.gif

As stengiuosi ramiai laikytis, nors lenda visokiu minciu nuo negimdinio iki tuscios puslytes... unsure.gif Na, bet tikiuosi si nestuke.gif busena uzsites iki Joniniu blush2.gif wub.gif

cooliuke, tu tik tikek... Busim is cia visos nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 10 20, 17:58)
4u.gif Su sestadieniu  thumbup.gif  Siandien pasidarbavom butely nemazai  thumbup.gif  Na, MB darbavosi... As neiskentus prisiprasiau, kad mama i Kauna atvarytu  tongue.gif  Sakau "padesi man sumastyt, kaip sienas tapetuot ir t.t.". Tik jai atvarius pasakiau apie maziuka  wub.gif  Nu negaliu mamai nepasakyt, o ji sako "as taip ir zinojau..." Mes kazkaip turim telepatiska rysi  ax.gif

As stengiuosi ramiai laikytis, nors lenda visokiu minciu nuo negimdinio iki tuscios puslytes...  unsure.gif  Na, bet tikiuosi si  nestuke.gif  busena uzsites iki Joniniu  blush2.gif  wub.gif

cooliuke, tu tik tikek... Busim is cia visos  nestuke.gif

Tu žiūrėk atsargiai, saugok savo žirniuką, nelakstyk taip dėl to butelio ax.gif
Pameni, o ką aš tau neseniai sakiau, kad rūpesčiai dėl buto tave tik atpalaiduos nuo galvojimo apie nestuke.gif ir mažiukas pats ateis wub.gif Taip ir atsitko wub.gif
O kada HCG darysi ax.gif , vis ramiau bus, kai matysi didelius skaičiukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 20, 17:19)
Tu žiūrėk atsargiai, saugok savo žirniuką, nelakstyk taip dėl to butelio ax.gif
Pameni, o ką aš tau neseniai sakiau, kad rūpesčiai dėl buto tave tik atpalaiduos nuo galvojimo apie  nestuke.gif  ir mažiukas pats ateis wub.gif  Taip ir atsitko wub.gif
O kada HCG darysi ax.gif , vis ramiau bus, kai matysi didelius skaičiukus ax.gif

schmoll.gif schmoll.gif nelakstau as. MB dirbalioja, o as tupiu ir stebiu ji tongue.gif Vis tiek neguleciau lovoj tongue.gif
HCG nedarysiu... Nenoriu trizniot. Tiesiog palauksiu pora savaiciu ir nuleksiu pas kokia gine i kmuk, kol maniske gris is biuletenio... Bus kaip bus, tas HCG nieko nepagelbes schmoll.gif
Atsakyti