Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(editana @ 2007 10 12, 12:25)
Sveikos mergaites 4u.gif
neberandu senos temos blush2.gif kas tes su Murauskyte daros bigsmile.gif prasau kas nors parasykit bigsmile.gif
AusraR - laikau kumscius uz  nestuke.gif  nestuke.gif  bigsmile.gif
Papildyta:

vo cia tai derlius bigsmile.gif turim kandidate, kuri seks AusrosR pedomis bigsmile.gif

aha, prasom prasom sekti geru pavyzdziu. Nors taip aklai nesekit, gi cista tai turiu vistik...
Atsakyti
QUOTE(indiga @ 2007 10 11, 18:53)
Na as ka tik is giniau, uzauge folikulu gal kokie 8  doh.gif nuo 12-14 mm, tai dabar liepe ateiti sestadieni ir ziures kiek isliko ir kiek paaugo. Kai pamaciau kiek ten tu folikulu tai net issiziojau. ohmy.gif

Ale kad mažoki rūpužiokai g.gif . Nu labai tikiuosi ir linkiu, kad paaugtų ax.gif

QUOTE(indiga @ 2007 10 12, 08:28)
galiu kokius 6 atiduoti. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 12, 08:33)
Tai tuomet iki pirmadienio dar man vieną lotuliukas.gif

QUOTE(Mea @ 2007 10 12, 08:36)
kad jau dalybos vyksta, tai man kuri nors iki rytojaus prašyčiau mmm smile.gif

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 12, 08:44)
Tai ir man tada O kita savaite  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O ką man užsisakyti, dar liko kas nors bigsmile.gif
Murauske unsure.gif , kur pasislėpei, išlysk cool.gif
AušraR vis dėl to du matė clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 12, 13:26)
O ką man užsisakyti, dar liko kas nors bigsmile.gif
Murauske unsure.gif , kur pasislėpei, išlysk cool.gif
AušraR vis dėl to du matė  clap_1.gif  clap_1.gif

tai galiu viena geltonkuni atiduoti, man jau kaip ir uztenka smile.gif
jo mate dvi puslytes, sakau gi, nenorejo niekaip patiketi, sake viena per daug pailga, bet paskui is kitos puses paziurejo nieko ji ten nepailga. Na matysim po dvieju sav kiek ten sirduciu bus smile.gif jau turetu plakti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 10 12, 13:22)
Muraskyte, sveikinuuuuuuuuuuu  4u.gif Sakiau, kad ten mazius gurguliuoja. Tikiu, kad tikrai esi  nestuke.gif
Mergytes, parasykit kuris diena tiksliausia progesterona darytis. Anksciau zinojau, kad 21 c.d., bet jei ciklas ciki, o jei ne visada reguliariai tai kaip atspeti? Meskute, tu atrodo neseniai ji dareisi.
Agnesse, sekmes darantis laparoskopija. As tai bijau ne jos, o narkozes labiausiai ir ligonines sienu smile.gif
Tarskaliuk, sekmes sikart. Laukiam geru naujienu  4u.gif
Faina jums del meetu. Gaila, kad ne tuose miestuose gyvenu kur jus meetinates verysad.gif

Progesteronas daromas kažku savaitė po O. Tai jei žinai, kada tau turėjo būti O,tai atskaičiuok savaitėlę ir pirmyn biggrin.gif
Aš vakar pasidariau kraujo tyrimą, tai hemoglobinas - 150 blink.gif . Kažin, ar man su tokiu hemoglobinu darys operaciją, gal kas žinot ką nors, kaip jį pamažinti unsure.gif
O dėl meetų tai mes greit organizuojam juos. Pranešk, kada būsi artimiausiu metu Vilniuje, ar Kaune, tai greit susibėgsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 10 12, 14:22)
Meskute, tu atrodo neseniai ji dareisi.

Liaba mykolina , dariausi as 21 c.d, rode lyg tai yra, bet mazokas buvo, bet pas mane cklas 31 d, tai manau reikejo kokia 23 c.d. darytis... g.gif o Viliosi ciklas ilgas, todel ji kas savaite darydavosi, ir pagavo savo O su visu zirniuku ax.gif

QUOTE(agnesse @ 2007 10 12, 14:26)
O ką man užsisakyti, dar liko kas nors bigsmile.gif

o tu nesikuklink agnesse, iskarto nestuke.gif uzsisakyk! thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 12, 13:18)
Murauskytei vaiduokliuka parode  thumbup.gif  tai laukiam issiziojusios HCG rezultatu, siandien iki 11 val turejo padaryti  g.gif

O kaip tu Editana, kokie tavo reikaliukai?  drinks_cheers.gif

Eina sau bigsmile.gif tai jauciu dabar HCG apsikabinus verkia is laimes thumbup.gif fantastika thumbup.gif bigsmile.gif
reikia paieska skelbt kur ji dingo su visom naujienom g.gif bigsmile.gif
o pas mane nieko naujo: laukiu mmm, prog siandie atsakyma gavau 1,6 atrodo, tai O pas mane tikrai nevyksta (pries tai dariau 21cd buvo 2,09), MB tyrimai puse velnio tik tas prostatitas lenda i virsu ax.gif dabar laukiu labai mmm - kas nors atiduokit man jas - su dziaugsmu priimu bigsmile.gif ir toliau darysiu tyrimus..
o as negaliu atsistebet koks derlingas ruduo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

mano panai jau geriau...nakti nebetaip kosejo ax.gif

AusraR del cistos tai tik pasistenk ramesni gyvenimo buda turet - be staigiu judesiu, sokinejimu, sokiu smile.gif turejau ir as per pirma nestuma ta lobi , gan dideli , kaip pati kiauside 5*6cm...bet apie 11 sav jau nebeliko pedsaku jokiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agnesse @ 2007 10 12, 13:30)
Progesteronas daromas kažku savaitė po O. Tai jei žinai, kada tau turėjo būti O,tai atskaičiuok savaitėlę ir pirmyn biggrin.gif
Aš vakar pasidariau kraujo tyrimą, tai hemoglobinas - 150 blink.gif . Kažin, ar man su tokiu hemoglobinu darys operaciją, gal kas žinot ką nors, kaip jį pamažinti unsure.gif
O dėl meetų tai mes greit organizuojam juos. Pranešk, kada būsi artimiausiu metu Vilniuje, ar Kaune, tai greit susibėgsim mirksiukas.gif

siaip hemoglobinas dar ner labai daug padidejes - manau kad operuot turetu smile.gif o mazina ji su aspirinu wink.gif cia reiktu su gyd pasitart kokia doze ir koki....
Atsakyti
Sveikos,

Nors nieko nepazistu cia, bet l.sveikinu AusraR - 4u.gif , viliuosi - 4u.gif . Dziaugiuosi uz jas ir linkiu sekmingo nesiojimo.

Mano pirmoji stimuliacija - nuo spalio 16 d., penkias dienas po 1 clost. Del statistikos itraukite mane i sarasiuka.

Sekmes visoms, tame tarpe ir man paciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SimpLi @ 2007 10 12, 13:37)
Sveikos,

Nors nieko nepazistu cia, bet l.sveikinu AusraR -  4u.gif , viliuosi -  4u.gif . Dziaugiuosi uz jas ir linkiu sekmingo nesiojimo.

Mano pirmoji stimuliacija - nuo spalio 16 d., penkias dienas po 1 clost. Del statistikos itraukite mane i sarasiuka.

Sekmes 4u.gif
Linkiu, kad uztektu tos pirmos stimuliacijos ir nebereiketu del to pergyventi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SimpLi @ 2007 10 12, 13:37)
Sveikos,

Nors nieko nepazistu cia, bet l.sveikinu AusraR -  4u.gif , viliuosi -  4u.gif . Dziaugiuosi uz jas ir linkiu sekmingo nesiojimo.

Butinai pasisakyk kaip sekasi stimuliacija. Mes itraukiam i sarasa ir tuo paciu palaikom vienas kita tam kad zinotume kada palaikymas yra reikalingiausias. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 10 12, 14:31)
mmm - kas nors atiduokit man jas

aga, Tarskaliukas pasieme is AusrosR ir Viliuosi lotuliukas.gif o tu is murauskes gali pasiciupti, manau ji nesupyks lotuliukas.gif

QUOTE(-zuika- @ 2007 10 12, 14:37)
mano panai jau geriau...nakti nebetaip kosejo  ax.gif

kaip tik ruosiausi klausti apie mazyle... ax.gif kaip dziaugiuosi kad reikaliukai gereja. Cia jums 4u.gif

QUOTE(SimpLi @ 2007 10 12, 14:37)

Sveika prisijungus mirksiukas.gif parasyk agnessei kada prasidejo paskutines mmm, nuo tada skaiciuojam stimuliacijas... ax.gif

Cia taip pasakiau, kaip kokia zinove biggrin.gif niu jo - smegenis ne taip lengva stimuliuoti, ilgainiui ir profu galima tapti... lotuliukas.gif
Simpli , cia as apie save, nes jau puse metu ne folikulus, o smegeneles siam skyrelyje stimuliuoju... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute_gauruota: 12 spalio 2007 - 12:50
QUOTE(mykolina @ 2007 10 12, 13:42)
Sekmes  4u.gif
Linkiu, kad uztektu tos pirmos stimuliacijos ir nebereiketu del to pergyventi  smile.gif

Mykolina, o kaip tu laikais? pas koki giniu besilankai?
Atsakyti