Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

kai maudaisi po dusu prisisemiu i burna vandens ir laikau iki kol isiprausiu ir nusisluostau ir kremukais issiteplioju smile.gif tik tada ispjaunu ir valau dantukus tada biggrin.gif '
Atsakyti
QUOTE(meravigliosa @ 2009 12 03, 01:33)
kai maudaisi po dusu prisisemiu i burna vandens ir laikau iki kol isiprausiu ir  nusisluostau ir kremukais issiteplioju smile.gif tik tada ispjaunu ir valau dantukus tada biggrin.gif '

ogo, tikrai keistas iprotis! smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kai dviese einam, nesvarbu su kuo, visada einu po desne puse ;D Kaip beatrodytu kvailai, bet laikui begant zmones pripranta prie sitos keistenybes :}
Atsakyti
Aš visada tik iš kairės einu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 03 gruodžio 2009 - 14:14
Ir as turiu toki iproti visada eiti, sedeti, guleti is kaires.
Atsakyti
QUOTE(meravigliosa @ 2009 12 03, 01:33)
kai maudaisi po dusu prisisemiu i burna vandens ir laikau iki kol isiprausiu ir  nusisluostau ir kremukais issiteplioju smile.gif tik tada ispjaunu ir valau dantukus tada biggrin.gif '

o kas per burtas, galima paklausti?? bigsmile.gif
Atsakyti
Labai įdomi tema. bigsmile.gif

Galvojau nelabai aš turiu tų keistenybių. Viena ryškiausia, kad visąlaik iš namų išeinu su kepure (dažniausiai viena ir ta pačia nesvarbu kaip būčiau apsirengus). biggrin.gif Valgau kavinėj taip pat su ja, paskaitose sėdžiu irgi su ja... Žodžiu, prilipus ji man visada. Išskyrus namus. biggrin.gif Grįžtu namo - pradeda trukdyti kai kažkas ant galvos, o išėjus lauk be kepurės atrodo, kad kažko trūksta ir pastoviai norisi snapelį pasitaisyti. biggrin.gif

Kiti įpročiai tai daugmaž tokie patys kaip kitos jau minėjo...
Žvalgymasis į save vitrinose.
Žadintuvo nustatymas pusvalandžiu anksčiau nei reikia keltis, kad galėčiau dar pamiegoti. biggrin.gif
Etikečių skaitymas.
Paklodės kišimas tarp kojų.
Kojų kėlimas ant kėdės.

Kartais darau taip, kaip vienam filme rodė: jei ko nors noriu ar rūpi koks atsakymas į klausimą, prisigalvoju įvairių situacijų, kurios padėtų sužinoti atsakymą. biggrin.gif Pavyzdžiui, "jei suspėsiu nueiti iki perėjos nei ta mašina atvažiuos greičiau iki jos, gausiu 10 iš egzamino" ir pan. biggrin.gif

QUOTE(lolitux @ 2009 08 28, 22:32)
labai megstu viska mesti lauk,  jei ta diena man koks daiktas pasimaise arba nera jo kur padet-jis keliauja i siukslyna, nesvarbu kad po keliu gali jo prireikti-juk nusipirkdsiu nauja..

O aš atvirkščiai - viską kaupiu... Taigi geras daiktas, kaip čia išmesi?! O gal prireiks dar? biggrin.gif Išmetu tik labai raginama SB...

smile.gif+2009 11 24, 21:58-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 11 24, 21:58)
jei bliaunu per filmą- tai tik dėl gyvūno- niekad neverkiau dėl žmogaus(man artimi gyvūnai, ypač šunys.kai mirė močiutė neišliejau nei ašaros- bandžiau tyčia net- neišėjo, o kai sunkiai susirgo mano šuo- blioviau visą naktį pasikūkčiodama tik pagalvojus kad gal teks migdyt  doh.gif )

Kai mirė močiutė, galbūt neverkėte dėl to, kad jau buvot susitaikiusi su jos netektimi. Visgi toks amžius, kai žinai, kad vieną dieną šio žmogaus neteksi. O dėl šuniuko matyt dar nebuvote pasiruošusi, dėl to ir praliejote daugiau ašarų.
Atsakyti
QUOTE(Kapadonis @ 2009 12 03, 14:20)
Kai dviese einam, nesvarbu su kuo, visada einu po desne puse ;D Kaip beatrodytu kvailai, bet laikui begant zmones pripranta prie sitos keistenybes :}

as irgi visada laikausi desines biggrin.gif
Atsakyti
Faina temuke jusu 4u.gif
As visur isjungineju sviesas, net sveciuose.
Dar turiu durna iproti, pagalvoju apie kazka blogo ir nusispjaunu tris kartus, tai darau net eidama viena gatve doh.gif o geriausiai jei kam nor ka pasakoju, spjaudausi kas pora zodziu, geda ir nieko su savim negaliu padaryt lotuliukas.gif
Pas mane viskas turi buti tobulai sudeta, jei kas paemes daikta padeda truputi kreivai, pribegu ir pataisau biggrin.gif

Papildyta:
Dar megstu kai kalba zmogus ji pataisyti, jei ne taip zodi pasako pvz. sako aplamai, taisau apskritai ir t.t. Varginantis dalykas ir kitus ziauriai nervinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2009 12 05, 01:17)
o kas per burtas, galima paklausti??  bigsmile.gif

neturiu supratimo nei is kur atsirado toks iprotis nei kada tiksliai (bet jau daug metu taip darau) nei ka jis man teikia doh.gif tik zinau kad tiesiai is po duso isivarau vandens i burna ir laikau. kol neperskaiciau sitos temos net nesusimastydavau kad taip darau ir kodel biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes turiu du iprocius, vienas juokingas, o kitas net mane pacia kartais erzina, bet negaliu atsikratiti doh.gif . Pirmasis, nesvarbu koks metu laikas - as miegu su kojinem biggrin.gif , o antrasis - visada pries valgydama, bet koki maista, ar tai naujas patiekalas, ar tai mano mylimiausias, bet jei ne as gaminu, visada ji turiu pausotyti blush2.gif .
Atsakyti
- Nusistatau žadintuvą anksčiau, nes jam suskambėjus galiu pasukti dar valanda ar dviem į priekį.
- Užmiegu su viena ištiesta koja, kita į ją atremta kampu.
- Neigiamai veikia klounai ir balionai
- Kai išgirstu, kad kažkas šneka apie kraują ar traumas - užsikemšu ausis.
- Prieš užmiegant susigalvoju įvairiausių situacijų ir mąstau, kaip elgčiausi vienoje ar kitoje situacijoje.
- Mėgstu žiūrėti senas fotografijas ir galvoti apie jose užfiksuotus žmones: kiek vienam ar kitam dabar metų, kas turėtų būti miręs, ką tas žmogus veikia šią akimirką ir ar jis žino, kad kažkas turi jo nuotrauką biggrin.gif
- Klausydama muzikos įsivaizduoju, kad dainuoju arba groju aš pati.
- Darydama nuobodžius, monotoniškus darbus kaip tvarkymasi ar uogaudama mėgstu mintyse kurti scenarijus filmui.
- Stebiu senus žmones troleibuse ir bandau įsivaizduoti kaip jie atrodė jaunystėje.
- Kai žiūriu senus lietuviškus filmus, manęs niekas negali trukdyti. Kitiems filmams tai negalioja.
- Duše galiu prastovėti pusvalandį, žiūrėdama kaip vanduo teka tarp pirštų.
- Patinka šypsotis nepažįstamiems žmonėms gatvėje.
- Kai įtemptai galvoju, švelniai kasausi galvą.
- Per dieną turiu išgerti 4 puodelius arbatos. Nei daugiau, nei mažiau.
- Jei atsikeliu 5-10 min anksčiau nei turėtų skambėti tikrasis žadintuvas, keliuosi iš lovos, kad neišgirsčiau kaip jis skamba.
- Bijau adatų, todėl eidama darytis kraujo tyrimų pastoviai gnaibau pirštą, kad nuteikčiau save skausmui.
- Skaitydama knygą karts nuo karto pauostau puslapius.
- Mėgstu uostyti įvairius valiklius ( ypač "Cilit Bang" blush2.gif ) ir ūkinį muilą
- Niekas taip nekelia apetito, kaip trys žodžiai: kreida, kalkės, ūkinis muilas. Neįsivaizduoju, kodėl taip yra. lotuliukas.gif
Atsakyti