QUOTE(braske11 @ 2007 07 23, 18:28)
Atrodo visus receptukus nusikopinau, bet makaronu su liezuviu nepamenu

Gal galetumet pakartoti? Aaaaaciu
Aš čia kažkur buvau radusi, tai darau taip (tik nežinau, ar čia tas pats, apie kurį šnekama) - išverdu porą liežuvio gabalėlių (bet kažkur 1,5 val., kol suminkštėja gerokai) su prieskoniukais, druska, salieru, dar į galą įmetu morkyčių, o jau viską išėmusi ir perkošusi sultinį, jame išverdu makaroniukus - raideles arba tokius žiedelius mažyčius. Kol jie verda, sutarkuoju liežuvį su burokine tarka (kažkaip jis toks daug skanesnis ir minkštesnis, nei pjaustant), taip pat morkytes, sudedu į lėkštutę ir įmetu gabalėlį sviesto. Galiausiai sudedu išvirusius makaronus, sumaišau, ataušinu ir turiu garantiją, kad nebus išspjauta

. Šalia to gauna supjaustyto pomidoro, ar kokias salotas sumaišau, bet ne visada įtinku.
Tiesą sakant, vakar svečiavomės pas senelius, tai gražuolė vaikščiojo aplink stalą ir zyzė "Amam", ko namie išvis nebūna. Tai privalgė virtos jautienos, bulvių, rauginto agurkėlio, kažkokios senelio šaltos rūgštynių sriubos, galiausiai bliūdą savo košės

Suprask, čia viskas daug skaniau, nei kad namie. O iš kailio neriesi, skanini, gardini

Nu, bet kai prisimenu, tai pati tokia buvau - valgykloj kažkodėl man skaniau būdavo