Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 4 dalis

Neseniai nusipirkau paprastą tušą Maybelline Volum Expresss,visai patenkinta bigsmile.gif ,nors esu ir geresnių turėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 11 19, 18:52)
Apejau sarmas, kosmadas, drogus.. nera dar pirkt naujojo MF tusiuko  verysad.gif

Brangioji, rasiau puslapyje pries tai, maximose ieskok mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pepė @ 2007 11 19, 20:14)
tai jei tu apie ta kalbi kur f_a is maximos turi,tai jo jau nebegamina MX.jis nera naujas mirksiukas.gif

Man atrodo kazka painioji, kadangi sis tusas yra is nauju, su atnaujintu Max Factor logo:
http://www.maxfactor...eye_mascaras.do
taip pat radau info internete, kad Max factor ji paleido i prekyba 2007 m. sausi, prasom pasiskaityti (ir neskleist ereziju user posted image biggrin.gif )CIA! mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(witchcraft @ 2007 11 19, 18:54)
Jeigu bandei masterpiece Max, gal galetum palygint?  rolleyes.gif

Rasiau jau kazkur, kad deja nebandziau ir negaliu palyginti g.gif Bet siandien vel juo pasidaziau-nu labai jis man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 20 lapkričio 2007 - 08:22
QUOTE(egle_83 @ 2007 11 19, 20:56)
esu is ten pirkusi ir kvepalu ir pora tusu. kokybe tikrai gerai  thumbup.gif

QUOTE(Juodaplaukė @ 2007 11 19, 21:06)
nusipirkau YSL dirbtiniu blakstienu efektas vadinasi,na aisku tik angliskai  4u.gif ,zinokit nerealu,geriausia ka esu turejusi  4u.gif

Ir ką dabar daryt g.gif Planavau HR tušą pirkti, o dabar nebežinau, gal tą YSL pabandyti g.gif Vis tiek šventės artėja, o tokiom dienom norisi YPAČ išraiškingų akių ax.gif Kaip bebūtų iki šeštadienio turiu laiko apsispręst, pasiskaitinėsiu dar šitą temelę. Dabar tai naudoju MF masterpiece ir Loreal'io lash architect.
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2007 11 20, 08:54)
Ir ką dabar daryt g.gif  Planavau HR tušą pirkti, o dabar nebežinau, gal tą YSL pabandyti g.gif Vis tiek šventės artėja, o tokiom dienom norisi YPAČ išraiškingų akių ax.gif  Kaip bebūtų iki šeštadienio turiu laiko apsispręst, pasiskaitinėsiu dar šitą temelę. Dabar tai naudoju MF masterpiece ir Loreal'io lash architect.

na as vis gundaus ant svenciu Dior'o Diorshow susiveikt, nes atsiliepimai vien geri, maciau irgi parfum express parduoda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 20, 10:02)
na as vis gundaus ant svenciu Dior'o Diorshow susiveikt, nes atsiliepimai vien geri, maciau irgi parfum express parduoda rolleyes.gif

O su šiuo tušu išeina ryškios blakstienos? Na ta prasme tokios lėliškos?
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2007 11 20, 09:58)
O su šiuo tušu išeina ryškios blakstienos? Na ta prasme tokios lėliškos?

Butent su situ gaunas dirbtiniu blastienu efektas ir dazo ryskiai rolleyes.gif taip maga isbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 20, 11:02)
Butent su situ gaunas dirbtiniu blastienu efektas ir dazo ryskiai rolleyes.gif taip maga isbandyt ax.gif

Kam patinka didelis sepetelis, galit drasiai pirkti, bet pas ka mazesnes akys, ar trumpeses blakstienos - nepatariu schmoll.gif As tiesiog negalejau naudotis su tuo didziuliu sepeteliu, nes man ir vokus isdaze ir niekur kampuciuose nepriejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 20, 13:39)
Kam patinka didelis sepetelis, galit drasiai pirkti, bet pas ka mazesnes akys, ar trumpeses blakstienos - nepatariu  schmoll.gif  As tiesiog negalejau naudotis su tuo didziuliu sepeteliu, nes man ir vokus isdaze ir niekur kampuciuose nepriejo biggrin.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif Mano blakstienos nors ir ilgos, bet man visvien nepatinka dideli šepetėliai, nes visada išsiteplioju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2007 11 20, 13:50)
Ačiū už patarimą 4u.gif  Mano blakstienos nors ir ilgos, bet man visvien nepatinka dideli šepetėliai, nes visada išsiteplioju doh.gif

Be paprasto Diorshow tuso, yra dar du Diorshow tusai - tai Unlimited - ilginantis, ir Blackout - ypac juodas. Ju sepeteliai jau kitokie, as turiu Unlimited, bet man siek tiek truksta apimties iki netikru blakstienu efekto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 20 lapkričio 2007 - 13:31
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 20, 13:05)
Bet yra dar du Diorshow tusai - tai Unlimited - ilginantis, ir Blackout - ypac juodas. Ju sepeteliai jau kitokie, as turiu Unlimited, bet man siek tiek truksta apimties iki netikru blakstienu efekto  smile.gif

Dar yra ir paprastas Diorshow tusas - be Unlimited ir black out. Va toks:
user posted image
Tai kuris is ju pats paciausias? Reikia ryskiu ir laaabai ilgu blakstienu. Iki siol tokias Lorealio 2 galu tusas padarydavo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajone: 20 lapkričio 2007 - 13:19
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 20, 12:39)
Kam patinka didelis sepetelis, galit drasiai pirkti, bet pas ka mazesnes akys, ar trumpeses blakstienos - nepatariu  schmoll.gif  As tiesiog negalejau naudotis su tuo didziuliu sepeteliu, nes man ir vokus isdaze ir niekur kampuciuose nepriejo biggrin.gif

va man irgi nepatinka dideli sepeteliai... dabar turiu kaip tik dideli tai apsimozoju aplink kaip mokinuke kokia pirma karta dazydmasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 20, 08:12)

Man atrodo kazka painioji, kadangi sis tusas yra is nauju, su atnaujintu Max Factor logo:

ajajai blush2.gif pasitikrinau dabar doh.gif
visa laika ziuriu tik united kingdom skyreli tai apsizioplinau doh.gif
atsiprasome blush2.gif
Atsakyti