Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 4 dalis

QUOTE(Vitulka @ 2007 12 06, 17:28)
Braškėse?

braskese jo nera verysad.gif
pas pazystamus, turetu atvezt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 03, 10:47)
Siaip jei tusas storinantis, tai kaip taisykle yra tirstesnis ir sudziuna greiciau, ziuresim kaip MF volume couture islaikys si testa rolleyes.gif

Aš mėgstu storinančius, visad naudodavau Lancome Hypnose, man jis labai geras thumbup.gif masės priduoda, o baigdavosi per kokius 2 mėnesius unsure.gif

Dabar užsisakiau iš Braškių DiorShow BlackOut mascara, rinkausi būtent šitą todėl, kad jis prie naujų prekių dabar, tai tikiuosi, kad bus nepasenęs biggrin.gif na žiūrėsim, parašysiu įspūdžius, kai gausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 05, 09:01)
Maciau parduodi savo Black out unsure.gif kaip gaila, kad as jau uzsisakiau ir laukiu saviskio parvaziuojant... unsure.gif

Ai, vis delto pasilikau as ji. Nera toks jau beviltiskas, nes net nezinociau koki kita pirkt. Mac kol atsius, tai neturesiu kuo dazytis, sueis irnesakyk.gif Sunaudosiu su Unlimited sepeteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 12 06, 13:00)
Sarmoj hipnose rinkiniai po 95 lt: tusas, valiklis (30 ml) ir piestukas  bigsmile.gif Maciau reklama "Zmonese"...
Bet as neturiu pinigu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
tai bent jus nusipirkit  mirksiukas.gif

pasiūlymas ne man... valiklio dar turiu sočiai, pieštuku nesidažau... vien dėl tušo tiek investuoti nenoriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 12 06, 20:17)
pasiūlymas ne man... valiklio dar turiu sočiai, pieštuku nesidažau... vien dėl tušo tiek investuoti nenoriu  ax.gif

Tai kad toks tusas tiek pat kainuoja ir be priedu smile.gif Todel, jei nori sito tuso, tai reikia nereikia imi su priedais, nes juos gauni uz dyka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 06, 21:34)
Tai kad toks tusas tiek pat kainuoja ir be priedu  smile.gif  Todel, jei nori sito tuso, tai reikia nereikia imi su priedais, nes juos gauni uz dyka  mirksiukas.gif

as irgi taip daryciau drinks_cheers.gif
Atsakyti

Uzsakiau siandien YSL tusa MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS thumbup.gif
burgundisko vyno spalvos wub.gif
oi kaip laukiu assa.gif
[/quote]

as pirkau juoda, nerealus, tokio dar nesu turejus, blakstienos tikrai kaip netikros rolleyes.gif dabar tai man tusas numeris vienas, antroj vietoj Kanebo
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 05, 20:49)
Atsivilkau supeikti MaxFaxtor Volume Couture - jei šiaip būtų pusė velnio, tai būtinai turi trupėti  doh.gif

Trečią dieną su juo pasidažiau ir man visai jis netrupa. Tikiuosi nepradės g.gif
Atsakyti
Nusipirkau Maybiline tušą turbo bost, tankinantis, pasidažiau, taip plonai tepė, gal sakau, turi patirštėti, tada bus geriau? g.gif smile.gif
Atsakyti
Tai kas geriau, Dioras ar Hipnosis?? Diora tau esu bandzius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 12 07, 12:27)
Tai kas geriau, Dioras ar Hipnosis?? Diora tau esu bandzius  wub.gif

Matyt pati nepabandžius nesužinosi.
Kažkas rašė, kad Hypnose labai pastorina, man tai jis tikrai puikus tušas, bet visai nestorina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2007 12 07, 13:34)
Matyt pati nepabandžius nesužinosi.
Kažkas rašė, kad Hypnose labai pastorina,  man tai jis tikrai puikus tušas, bet visai nestorina  schmoll.gif

drinks_cheers.gif gerai sakai, kiekvienam kitoks rezultatas.
Atsakyti