na ir as vakar isigijau max masterpiece tusa na nieko visai, konsultante sarmoje isgyre atseit perkamas, na patikejau, na bet nesigailiu tikrai fainai ( o dar ir tai kaip vyras sumokejo uz ji
nes juk nepigus 42.90lt
) pries tai naudojau meibilaino, bet nera ka lyginti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 14, 09:34)
hm...geras cia...O ka,negamina? Gavau toki dovanu,taigi negaliu galvos det,kad gamina,ar negamina,nes nezinau kur pirko
QUOTE(Indre_ @ 2007 10 16, 11:31)
na ir as vakar isigijau max masterpiece tusa na nieko visai, konsultante sarmoje isgyre atseit perkamas, na patikejau, na bet nesigailiu tikrai fainai ( o dar ir tai kaip vyras sumokejo uz ji
nes juk nepigus 42.90lt
) pries tai naudojau meibilaino, bet nera ka lyginti

as irgi jo noriu
beje,kas kiek laiko reikia keist tusa?
nes amno mx2000 nesibaigia vis...
QUOTE(seima @ 2007 10 15, 19:15)
as irgi naudoju maybelline "volum express"-man jis patinka....
pries tai turejau Neutrogena tusa-nepamenu pavadinimo,bet laaabai patiko....nestorindavo blakstienu,bet buvo labai labai fainas....tokios naturaliai graziso blakstienos budavo...
pries tai turejau Neutrogena tusa-nepamenu pavadinimo,bet laaabai patiko....nestorindavo blakstienu,bet buvo labai labai fainas....tokios naturaliai graziso blakstienos budavo...
yra neutrogenos tusai???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(pepė @ 2007 10 16, 19:12)
as irgi jo noriu
niu as tusa keiciu kai jis pasibaigia ar sudziusta,jei taviskio visa dar yra tik jis jau sudziuves ir dazo negraziai-tai nebekankink blakstienu
Papildyta:
oho
tikrai yra neutrogenos tusu
http://content.ulta....rge/2106119.jpg
wow
ar cia tik man vienai atradimas?
QUOTE(comep @ 2007 10 16, 20:39)
as irgi nezinojau tokiu
o kur jais prekiaujama?
QUOTE(pepė @ 2007 10 16, 19:48)
cia mused tik Seima gali isduot paslapti nes ji rase jog turejusi
QUOTE(comep @ 2007 10 16, 18:39)
yra yra
QUOTE(seima @ 2007 10 16, 20:33)
yra yra
bet ne lietuvoj pirktas-is jav brolis atsiunte...nu mano akytes gana jautrios,tai jis labai joms tiko 
taip ir itariau kad pas mus tokio nei kvapo..
QUOTE(España @ 2007 10 16, 18:10)
hm...geras cia...O ka,negamina? Gavau toki dovanu,taigi negaliu galvos det,kad gamina,ar negamina,nes nezinau kur pirko
.Bet taip graziai ir i medziagini maisheli buvo sudetas ir i dzute,net nepagalvojau nieko...Labai nemalonu.Reikes paziuret parf. parduotuvese 
as tai prisimenu atveji,kai kazkokia mamyte kosmetikos isparduotuvej pardavinejo tokiu neoriginalu....
QUOTE(España @ 2007 10 16, 19:10)
.Bet taip graziai ir i medziagini maisheli buvo sudetas ir i dzute,net nepagalvojau nieko...Labai nemalonu.Reikes paziuret parf. parduotuvese 
Nu taip, pilni kioskai Hugo Boss tušų, bet bėda ta, kad tikroji Hugo Boss kompanija tik parfumeriją iš kosmetikos gamina
QUOTE(comep @ 2007 10 16, 19:39)
yra neutrogenos tusai???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Papildyta:
niu as tusa keiciu kai jis pasibaigia ar sudziusta,jei taviskio visa dar yra tik jis jau sudziuves ir dazo negraziai-tai nebekankink blakstienu
Papildyta:
oho
wow

Papildyta:
Papildyta:
oho
wow
Tai vis tik google veikia
Renkuos tik L'oreal tusus
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 16, 21:25)
Nu taip, pilni kioskai Hugo Boss tušų, bet bėda ta, kad tikroji Hugo Boss kompanija tik parfumeriją iš kosmetikos gamina
Sioj vietoj nesutinku - esu turejus Hugo Boss tusa, kuris buvo isleistas kartu su Deep Red kvapalais ir kiek mano atmintis nesa taip pat vadinosi (plius buvo limited edition)