Mano Mergelius labai nemėgsta pakelto tono, ne tai, kad nemėgsta, bet tiesiog nekenčia, netoleruoja ar kaip čia išsireikšti, bet pats tai mėgsta balselį pakelti
. Kaip jūsiškiai?

sveikutes..
as esu mergele, o mano MB tai jautis, sako tai idealiausia pora, kolkas tai atitinka
as pazinojau drauga mergele, bet jis nebuvo tylenis, atvirksciai, tauskalius ir tikras strakalas
as esu mergele, o mano MB tai jautis, sako tai idealiausia pora, kolkas tai atitinka

as pazinojau drauga mergele, bet jis nebuvo tylenis, atvirksciai, tauskalius ir tikras strakalas

o tai kur cia visos dingo a?

Mano nuomone, Jautis su Mergele visiškai netinka vienas kitam

QUOTE(Auksuolė @ 2009 02 12, 23:37)
na cia kaip kam gal
bet mums tai viskas ciki
jokiu pukciu nieko
ir jei tai raso pagal zenklus..ir mums kaip ir atitinka

QUOTE(Experte @ 2008 01 02, 15:20)
O vyrai mergeles...
labai moteriski. Jie perdetai rupinasi savo isvaizda, dievina patrauklia isvaizda, turi nuastrinta saldu liezuvi

Čia tai nesutinku

QUOTE(Becky @ 2009 02 15, 20:14)
Čia tai nesutinku
Jei vyras tvarkingas, prisižiuri, tai nereiškia kad jis moteriškas
Kiek pastebejau, vyrai mergeles kaip tik labai vyriški
O ir saldžialiežuviais nepavadinčiau 

tai jau tikrai taip
pazystu kelis draugus mergeles , tai jau ne tokie jie pedantai

Aš kai ateinu į supermamų forumą - visų pirma užsuku čia
va, paskaitykit , apie mus , kol nesibaigė dienelė
Visą šeštadienį Mėnulis bus darbingame, konkrečiame Ožiaragio zodiako ženkle. Mėnulis bus senas, tinkamas ne naujiems darbams pradėti, o pabaigti tai, kas pradėta: tvarkytis buitį, įvesti tvarką, susisteminti, "sudėlioti į lentynėles" tai, kas jau įgyta

Visą šeštadienį Mėnulis bus darbingame, konkrečiame Ožiaragio zodiako ženkle. Mėnulis bus senas, tinkamas ne naujiems darbams pradėti, o pabaigti tai, kas pradėta: tvarkytis buitį, įvesti tvarką, susisteminti, "sudėlioti į lentynėles" tai, kas jau įgyta
QUOTE(Svajoklė @ 2009 02 21, 17:50)
Aš kai ateinu į supermamų forumą - visų pirma užsuku čia

as irgi daznokai uzsuku tik gaila, kad mazai kas renkasi cia..juk taip smagu paplepet apie mus mergeles

QUOTE(Raiduke @ 2009 02 21, 19:32)
as irgi daznokai uzsuku tik gaila, kad mazai kas renkasi cia..juk taip smagu paplepet apie mus mergeles 

Toks vaizdelis , kad arba mergeliu mažoka , arba mergelės tokios darbininkės - darboholikės , kad neturi laiko rašynėt čia

QUOTE(Svajoklė @ 2009 02 21, 19:07)
Toks vaizdelis , kad arba mergeliu mažoka , arba mergelės tokios darbininkės - darboholikės , kad neturi laiko rašynėt čia

nesuprasi kur cia dinge visi

QUOTE(Raiduke @ 2009 02 21, 20:25)
Aš MerGelikė